Christoskalapothakos Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Καλά άστο αυτο. Όταν είχα κάνει το φορμάτ στα partition τα είχα διαγράει όλα και μετά πάτησα συνέχεια/εγκατάσταση μετά το φορμάτ κάνω κάποιες ενημερώσεις μετά μου ζητάει να κάνω επανεκκίνηση μετά την επανακκίνηση κάνω εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων και χωρίς να έχουν εγκατασταθεί οι drivers της κάρτας γρααφικών πάω στον C:\ProgramData\Nvidia και από κάτω έχει έναν φάκελο Nvidia Corporation μετά πάω C:\Αρχεία Εφαρμογών\Nvidia Corporation και μετά αρχεία εφαρμογών x86\nvidia Corporation και σβήνω τους φακέλους μετά κατεβάζω τους drivers της nvidia από το site της nvidia και μετά κάνω την εγκατάσταση μετά την εγκατάσταση η οθόνη της επιφάνειας εργασίας μου την βγάζει θολή και μετά πάω έναρξη->ρυθμίσεις->σύστημα και μου λεει με κόκκινα γράμματα "Ορισμένα προγράμματα δεν θα ανταποκριθουν εως ότου να εξέλθετε" πως θα το κάνω για να μην το έχω αυτό να ψάξω στο ίντερνετ και να γραψω "How To Stop Include Install Driver Nvida"?
micos000 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Υπάρχει το ddu το οποίο απεγκαταστεί και καθαρίζει τους drivers από την κάρτα γραφικών σωστά και όχι με τις αλχημίες που κάνεις. Κατέβασε το, κατέβασε και τους drivers που θέλεις, αποσυνδέσου από το ίντερνετ, τρέξε το ddu, κάνε επανεκκίνηση (χωρίς να συνδεθείς στο ίντερνετ) και στήσε τους drivers που θέλεις.
M@dB0x Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Δε μπορω να κατανοησω γιατι βαζετε xp για games ενω με 10 θα εχετε στανταρ FPS παραπανω...................
charas Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2019 Το θεμα δεν ειναι τα fps ποτε δεν εχω και ουτε προκειται να κανω o/c για πιο πολλα fps, εχει να κανει και μονο για παλιους τιτλους παιχνιδιων που μερικα μαλιστα δεν υποστηριζονται ουτε απο τα 7αρια ποσο μαλλον απο τα 10αρια. Εχω δοκιμασει xp με virtual box και λοιπα μεσα σε 7αρια και 10καρια και ενω μου ανοιγει το παραθυρο,απλως δεν παιζουν. Καλη ανασταση να εχουμε.
manosga Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 παιδα καλησπερα εχω ενα samsung laptop το οποιο εχει γινει format με δισκο ssd με επιλογη uefi legacy bios mode και δεν μπαινει στα windows εμφανιζει μαυρη οθονη αν ομως πατας το f10 και μπουταρεις τον σκληρο δισκο ssd μπαινει κανονικα χωρις προβλημα Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα