Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε ολους.Εχω την οθονη κανα 6 μηνο περιπου και σε τυχαιες στιγμες ειδικα αν μεινει πολυ ωρα κλειστη βγαζει αυτη την λευκη "κουνουπιερα" μπροστα και επανερχετε αμα την κλεισω και την ανοιξω παλι.

Το κανει και αν ανοιξω το pc η αν εχω τη κονσολα πανω.Οποτε δεν ειναι θεμα π.χ καρτας γραφικων κλπ.

Γνωριζει καποιος τι μπορει να ειναι;Φοβαμαι μηπως μελλοντικα κλαταρει εντελως και απο τυχαιες ωρες γινει μονιμο το προβλημα,οποτε να κανω το κοπο να τους παρω τηλ για αντικατασταση με αλλη πιθανον (επισκευασμενη);

Εδω ειναι καποιες φωτο,τραβηξα και βιντεο να το εχω μηπως χρειαστει.

Η κατω δεξια ειναι χωρις το προβλημα.

spacer.png

spacer.pngspacer.png

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν εχεις εγγυηση παρε την dell

δοκιμασε πρωτα να αλλαξεις καλωδιο hdmi 

Επεξ/σία από postfire
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, postfire είπε

αν εχεις εγγυηση παρε την dell

δοκιμασε πρωτα να αλλαξεις καλωδιο hdmi 

Αυτη τη στιγμη δεν εχω τη δυνατοτητα για αλλαγη πρεπει να αγορασω.Δε πιστευω και τα 2 καλωδια και του υπολογιστη και του ps4 να εχουν θεμα.Τι να πω.

Πηρα τη dell πριν λιγο και μου ειπαν απλα και ομορφα οτι αν θελω να μου στειλουν αλλη.

Τους ρωτησα αν ειναι καινουρια η επισκευασμενη και λενε δε ξερουν μπορει να ειναι και καινουρια.Χλωμο πιστευω.

Γενικα εχει τυχει αντκατασταση με καινουρια σε καποιον απο την dell?

Αν ειναι ευκολο ας μου απαντησει.

Επισης πως θα καταλαβω αν ειναι καινουρια η επισκευασμενη;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nikoskon είπε

Αν τα καλώδια είναι ίδια "μάρκα" όλα είναι πιθανά.

Ουτε ιδια μαρκα ουτε ιδια καλωδια Το ενα ειναι το vga που ειχε μεσα η dell μιας και δεν χρειαζομαι κατι παραπανω στο pc και το αλλo ενα hdmi 2.0 που αγορασα για το ps4.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου εφερε η dell το μεσημερι νεα οθονη η οποια ηρθε με ξεκολημενη κορνιζα γυρω τα κουμπια απο κατω δε δουλευουν ολα και αμα την κουνησεις λιγο π.χ τρανταχτει λιγο το γραφειο η οθονη κλεινει.

Την οθονη την ειχα παρει τελη του 18 νοεμβριο.

Απιστευτα πραγματα.

imageproxy.jpg

• Sad 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Dantε είπε

Mιλα τους και πες να σου φερουν αλλη.

Τους το ειπα και θα περιμενω παλι.Το θεμα ειναι τι να περιμενω.Δεν υπαρχει περιπτωση να φερουν σφραγισμενη να τελειωσει εκει το θεμα?Μονο επισκευασμενες δινουν εκει στην dell?

Δημοσ.

Τι να σου πω.Δυστυχως αυτο ειναι το μειονεκτημα με την εγγυηση των dell.

Ζητας αντικαταστασεις μεχρι να πεσεις σε καλη.Βαλε καμια φωνη με τροπο μπας και καταφερεις κατι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Τι να σου πω.Δυστυχως αυτο ειναι το μειονεκτημα με την εγγυηση των dell.

Ζητας αντικαταστασεις μεχρι να πεσεις σε καλη.Βαλε καμια φωνη με τροπο μπας και καταφερεις κατι.

Ανοιξε νεα υποθεση σημερα το απογευμα μια εξυπηρετικοτατη κοπελα απο την dell για σφαγισμενη.Αφου πιεσα και εγω λιγακι φυσικα.

Μου λεει ισως παρει εως και 2 μηνες.Εννοειται πως συμφωνησα.

Παντως απο μενα Χ η dell για επομενη αγορα.Ναι μεν εξυπηρετικοι και ευγενικοι εκει στα τηλεφωνα δεν μπορω να πω...αλλα αυτη η unilog που συνεργαζονται ειναι οτι να ναι πραγματικα.

H οθονη μου ηρθε ετσι..δηλαδη με παρομοιο προβλημα με το αρχικο μονιτορ.

spacer.png

spacer.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...