Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από 121k km ήρθε η ώρα να αλλάξω αμορτισέρ στο Honda Civic VIII 1.4 που έχω.

Σκεφτόμουν τα KYB Excel G αλλά τα έβαλε πρόσφατα ο πατέρας μου στο δικό του και του χτυπάνε πάρα πολύ.

Τι άλλο να δω; Ευχαριστώ.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Cygnus είπε

Μετά από 121k km ήρθε η ώρα να αλλάξω αμορτισέρ στο Honda Civic VIII 1.4 που έχω.

Σκεφτόμουν τα KYB Excel G αλλά τα έβαλε πρόσφατα ο πατέρας μου στο δικό του και του χτυπάνε πάρα πολύ.

Τι άλλο να δω; Ευχαριστώ.

Τα ίδια είχα βάλει σε Accord , δεν μπορω να πώ οτι χτυπάνε.

Ψάξε στο ελληνικό κομμάτι της κοινότητας Civinfo

Πρίν τα βάλεις να κάνεις έλεγχο σε ψαλίδια κ.λ.π.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Τα ίδια είχα βάλει σε Accord , δεν μπορω να πώ οτι χτυπάνε.

Ψάξε στο ελληνικό κομμάτι της κοινότητας Civinfo

Πρίν τα βάλεις να κάνεις έλεγχο σε ψαλίδια κ.λ.π.

Αν και ασχετο...Τι μου θυμισες ...καπου το 2009 15 civic να κανουμε ένα πισω από το άλλο βολτα στην΅Ερετρια !! Παρα πολύ καλο αμαξι .Ειχα του 2007 με αυτοματο σειριακο .

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά,τα "εργοστασιακά" αμορτισέρ ήταν την SACHS.Προσωπικά,θα πήγαινα για ελαφρώς μεταχειρισμένα αμορτισέρ και ελατήρια απο το FN2.Ίσως το πιο ισορροπημένο setup (άνεση/κράτημα) για το συγκεκριμένο όχημα.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε η αλλαγή αμορτισέρ μετά τα πρώτα μανισια είναι πικραμένη ιστορία. 

Θα σου πρότεινα να πας σε έμπορο με ιαπωνικά ανταλλακτικά, να του πεις τον αριθμό πλαισίου σου και να του πεις ότι θέλεις να βάλεις αμορτισέρ σαν τα μαμά. 

Υπάρχει περίπτωση να σου πει κάποια που ταιριάζουν, θα τον ρωτήσεις αν είναι κοντά στο σεταπ του αυτοκινήτου σου. Μετά θα ρωτήσεις για τα γνήσια της Honda τι τιμή έχουν. Μπορείς να πας και στον Σαρακακη να ρωτήσεις. Να ξέρεις ότι τα γνήσια θα σου βγάλουν πολλά χιλιόμετρα αλλά θα βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη σου. 

Ρώτα σε φόρουμ με Honda τι αμορτισέρ βάλανε και τι εντυπώσεις υπάρχουν. 

Αν βάλεις after market δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι το αμάξι όπως τα μαμά, εκτός αν τα θέλεις πιο σκληρά. 

Δημοσ.
Στις 11/4/2019 στις 2:37 ΜΜ, panoskatos είπε

Φίλε η αλλαγή αμορτισέρ μετά τα πρώτα μανισια είναι πικραμένη ιστορία. 

Θα σου πρότεινα να πας σε έμπορο με ιαπωνικά ανταλλακτικά, να του πεις τον αριθμό πλαισίου σου και να του πεις ότι θέλεις να βάλεις αμορτισέρ σαν τα μαμά. 

Υπάρχει περίπτωση να σου πει κάποια που ταιριάζουν, θα τον ρωτήσεις αν είναι κοντά στο σεταπ του αυτοκινήτου σου. Μετά θα ρωτήσεις για τα γνήσια της Honda τι τιμή έχουν. Μπορείς να πας και στον Σαρακακη να ρωτήσεις. Να ξέρεις ότι τα γνήσια θα σου βγάλουν πολλά χιλιόμετρα αλλά θα βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη σου. 

Ρώτα σε φόρουμ με Honda τι αμορτισέρ βάλανε και τι εντυπώσεις υπάρχουν. 

Αν βάλεις after market δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι το αμάξι όπως τα μαμά, εκτός αν τα θέλεις πιο σκληρά. 

Φίλε σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω πιο σκληρό το αμάξι.

Ρώτησα την Ιαπωνική, μου είπε για Sachs γύρω στα 400. Ρώτησα τον Σαρακάκη, τα μαμά βγαίνουν 700. Τέλος, ρώτησα Πλατάνα, μου είπε για μαμά μπροστά και KYB πίσω σύνολο 420.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Cygnus είπε

Φίλε σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω πιο σκληρό το αμάξι.

Ρώτησα την Ιαπωνική, μου είπε για Sachs γύρω στα 400. Ρώτησα τον Σαρακάκη, τα μαμά βγαίνουν 700. Τέλος, ρώτησα Πλατάνα, μου είπε για μαμά μπροστά και KYB πίσω σύνολο 420.

Για δές και στο coxparts για τα εργοστασιακα

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Για δές και στο coxparts για τα εργοστασιακα

760 λίρες..

Και εκεί και εδώ Ελλάδα τα πίσω είναι πανάκριβα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Cygnus είπε

760 λίρες..

Και εκεί και εδώ Ελλάδα τα πίσω είναι πανάκριβα.

Ρώτησε στο Honda Redliners.

Υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι με το ίδιο μοντέλο σάν το δικό σου. 

Να δείς τις ενναλακτικές λύσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...