anrim27 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Γεια σας. Εχω εναν δισκο ssd, στον οποιο ειναι εγκατεστημενο το λειτουργικο windows 7 και εναν δευτερο hdd σαν αποθηκη. Θελω να εγκαταστησω τα windows 10 στον ssd. Πριν το format ομως, επειδη δεν ειμαι σιγουρος οτι εχω μεταφερει ολα τα χρησιμα δεδομενα απο τον ssd στον hdd, προσπαθω να κανω αντιγραφη ολου του ssd και επικολληση στον hdd, αλλα δεν γινεται. Απο τα 100gb αντιγραφονται μονο τα 45. Προσπαθησα να το κανω και σε ασφαλη λειτουργια, και απο τα 100gb αντιγραφηκαν τα 70gb. Εχετε καμια ιδεα; (ισως επειδη κανω αντιγραφη του δισκου που ηδη χρησιμοποιω; τι θα μπορουσα να κανω ομως;)
antbyron Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα όπως το acronis. Ψάξε για κάνα free alternative.
tz_aristotelis Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Τα χρήσιμα δεδομένα σου είναι μόνο στο φάκελο users. Και από εκεί τα περισσότερα ίσως είναι ψιλοσκουπιδια.
hp8 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Αν στα 100gb μου θέλετε να αντιγράψετε μαζί είναι τα windows 7 και προγράμματα λογικό να αντιγράφονται λιγότερα gb καθ όσον τα windows και τα προγράμματα είναι τμήμα του λειτουργικού και το λειτουργικό αντιγράφεται μονο με κλωνοποίηση δίσκου Άλλο μεταφορά δεδομένων και άλλο αντίγραφο δίσκος (κλώνος) 1
micos000 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Στις 11/4/2019 στις 1:27 ΠΜ, anrim27 είπε ισως επειδη κανω αντιγραφη του δισκου που ηδη χρησιμοποιω; τι θα μπορουσα να κανω ομως; Θα μπορούσες να μπουτάρεις το σύστημα από κάποιο live linux (dvd ή usb) και μετά μπορείς να αντιγράψεις ότι θέλεις. Βασικά, όπως σου είπε πριν ο Αριστοτέλης, χρειάζεσαι μόνο την φάκελο C:\users\ONOMA XRHSTH και ίσως το C:\ProgramData Αν θέλεις να μεταφέρεις και τις εφαρμογές και τα παιχνίδια, αυτά είναι στους φάκελους C:\Αρχεία εφαρμογών και C:\Αρχεία εφαρμογών (x86) (ο 2ος φάκελος θα υπάρχει μόνο αν έχεις 64bit λειτουργικό). Τα περισσότερα όμως δε θα δουλέψουν μετά και θα χρειαστεί να τα κάνεις επανεγκατάσταση. Αν έχεις κανένα τεράστιο online παιχνίδι που κατεβάζει αρκετά γίγα, μπορείς να το πάρεις σαν φάκελο και να το επαναφέρεις μετά την εγκατάσταση του client στον ίδιο φάκελο ώστε να το καταλάβει ο installer και να μη χρειαστεί να το ξανακατεβάσεις όλο από την αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα