John344 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Γενικά καπνίζω κάνα τσιγάρο όταν βγαίνω και λέω να κινηθώ προς το στριφτό. Έχετε καμία πρόταση για καπνό/φίλτρο/χαρτάκι; Κατά προτίμηση καπνό με ωραία μυρωδιά και γεύση (όχι πολύ δυνατό).. Ευχαριστώ.
antbyron Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχω να σου προτείνω κάτι συγκεκριμένα διότι κάνω μόνο old holborn κίτρινο και δεν έχω δοκιμάσει άλλους καπνούς. Ψάξε σε παλιότερα θέματα που έχει αναλυθεί. Συνήθως προτείνουν καπνούς της wolfway ως πολύ καλούς. Αυτές τις μέρες θα πάω στο σύνταγμα να πάρω να δοκιμάσω. Για χαρτάκια πιστεύω τα λεπτά θαλασσή και γκρι της rizzla είναι καλά. Φιλτράκια παίρνω old holborn επίσης. Καμιά φορά φιλτράκια και χαρτάκια παίρνω κάτι προσφορές που βρίσκω στην Δάφνη, άλλη μάρκα αλλά δεν καταλαβαίνω διαφορά. Αναρωτιέμαι, όσο πιο αρωματικός ο καπνός τόσο πιο πολλά χημικά θα έχει και θα είναι χειρότερος. Παρόλα αυτά και μένα οι αρωματικοί καπνοί μου αρέσουν. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από antbyron 1 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Εχεις δοκιμασει αν σου "παει" ? Δοκιμασα από τον γιο μου και δεν το μπορω με τιποτα .Άλλη αισθηση .
antbyron Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Ναι είναι εντελώς άλλη αίσθηση το στριφτό σε σχέση με το έτοιμο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, antbyron είπε Ναι είναι εντελώς άλλη αίσθηση το στριφτό σε σχέση με το έτοιμο. Αν τα καταφρεις βεβαια εχεις το "πλεονεκτημα" ότι το χερι δεν θα πηγαινει αυτόματα στο πακετο με τα ετοιμα όπως συμβαινει στο 80% των καθημερινων τσιγαρων. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από Γιάννης Platano
John344 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Εχεις δοκιμασει αν σου "παει" ? Δοκιμασα από τον γιο μου και δεν το μπορω με τιποτα .Άλλη αισθηση . Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Μάλλον θα πρέπει να πάρω από κάνα φιλο αρχικά και να δω..
AristidisZ Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 22 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν τα καταφρεις βεβαια εχεις το "πλεονεκτημα" ότι το χερι δεν θα πηγαινει αυτόματα στο πακετο με τα ετοιμα όπως συμβαινει στο 80% των καθημερινων τσιγαρων. Αυτό στην αρχή, μετά από κάποιο διάστημα (δυστυχώς) δεν έχει καμία διαφορά 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Αυτό στην αρχή, μετά από κάποιο διάστημα (δυστυχώς) δεν έχει καμία διαφορά Πιθανον...Εγω βλεπω τον γιο μου που ολο και καμμια τρακα μου κανει από τα ετοιμα.Ολοκληρο στριφτο δεν εχω καταφερει να κανω ποτε.
chrisxkar Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 εγω το ειχα γυρισει πριν καποια χρονια στο στριφτο μετα απο ενα καλοκαιρι καταστροφη που εξοδο στην εξοδο κατελληξα να κανω 2 πακετα την μερα και καπου εκει λεω βρες τροπο να το ελλατωσεις.Πηρα καπνο και μπορω να πω οτι πλεον το κανονικο το κανω σε τρακα το οποιο και παλι δεν μπορω να απολαυσω απλα το υπομενω. Εχει τα αρνητικα του το ηλεκτρονικο αλλα σαν ποιοτητα και αισθηση το θεωρω πολυ καλυτερο,πρωτα απο ολα στα εργοστασιακα το 50% ειναι ποτισμενο (με τα ζουμια απο την πλυση του καπνου) χαρτι και δεν ειχα το ιδιο βαρος στο στηθος και τα ιδια φλεμματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα