Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα!

Ψάχνω για erp για το συνεργείο αυτοκινήτων μου (ανταλλακτικά πελάτες κτλπ).

Έχω δει τα πολύ βασικά οπως της softone και tesae. Έχει κάποιος άλλος να προτείνει κάποιο άλλο η να συνεργάζεται με κάποια εταιρία πληροφορικής;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.quis.gr/

ειναι ενας φιλος. αν θες πιο πολλες πληροφοριες στειλε πμ

Επεξ/σία από ask
Δημοσ.
Στις 11/4/2019 στις 12:46 ΠΜ, MakisAva είπε

Καλησπέρα στην κοινότητα!

Ψάχνω για erp για το συνεργείο αυτοκινήτων μου (ανταλλακτικά πελάτες κτλπ).

Έχω δει τα πολύ βασικά οπως της softone και tesae. Έχει κάποιος άλλος να προτείνει κάποιο άλλο η να συνεργάζεται με κάποια εταιρία πληροφορικής;

Ως επίσημος συνεργάτης της Megasoft για σχεδόν 20 χρόνια, μπορώ να σου πως πω το Prisma Συνεργείο είναι το κορυφαία από άποψη τιμής/απόδοσης.
Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις, ειδικά στο κομμάτι της επικοινωνίας με τον πελάτη.
Π.χ. εμφανίζεις λίστα στην οθόνη σου με τα service που πλησιάζουν και με ένα κουμπί στέλνεις SMS στον πελάτη πως πλησιάζει η ώρα του service ή ότι άλλο.

Αν χρειαστείς οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είμαι στη διάθεσή σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπόρεσα να βρω κανένα βίντεο στο YouTube που να δείχνει λίγο το πρόγραμμα.

Έχει κάποιος;

Επεξ/σία από MakisAva
Δημοσ.

Βίντεο δεν πιστεύω πως υπάρχει.

Μπορείς να ζητήσεις να δεις demo.
Είτε θα έρθει συνεργάτης στο χώρο σου (αν είσαι κοντά σε κάποιο και υπάρχει χρονικό περιθώριο) είτε μπορεί να γίνει επίδειξη remote.
Υπάρχει και η δυνατότητα εγκατάστασης demo σε δικό σου PC αρκεί να είναι σχετικά γρήγορο ώστε να μην καθυστερήσει η εγκατάσταση της SQL.

Δημοσ.

Πάντως όποια ελληνική εταιρεία κι αν επιλέξεις να προσέξεις πολύ σε θέματα κόστους.

πχ σου δίνουν τιμή για τον φορολογικό μηχανισμό, αλλά στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο driver, που πρέπει να τον πληρώσεις extra.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...