MakisAva Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Καλησπέρα στην κοινότητα! Ψάχνω για erp για το συνεργείο αυτοκινήτων μου (ανταλλακτικά πελάτες κτλπ). Έχω δει τα πολύ βασικά οπως της softone και tesae. Έχει κάποιος άλλος να προτείνει κάποιο άλλο η να συνεργάζεται με κάποια εταιρία πληροφορικής;
ask Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.quis.gr/ ειναι ενας φιλος. αν θες πιο πολλες πληροφοριες στειλε πμ Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από ask
Highlander Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Στις 11/4/2019 στις 12:46 ΠΜ, MakisAva είπε Καλησπέρα στην κοινότητα! Ψάχνω για erp για το συνεργείο αυτοκινήτων μου (ανταλλακτικά πελάτες κτλπ). Έχω δει τα πολύ βασικά οπως της softone και tesae. Έχει κάποιος άλλος να προτείνει κάποιο άλλο η να συνεργάζεται με κάποια εταιρία πληροφορικής; Ως επίσημος συνεργάτης της Megasoft για σχεδόν 20 χρόνια, μπορώ να σου πως πω το Prisma Συνεργείο είναι το κορυφαία από άποψη τιμής/απόδοσης. Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις, ειδικά στο κομμάτι της επικοινωνίας με τον πελάτη. Π.χ. εμφανίζεις λίστα στην οθόνη σου με τα service που πλησιάζουν και με ένα κουμπί στέλνεις SMS στον πελάτη πως πλησιάζει η ώρα του service ή ότι άλλο. Αν χρειαστείς οποιαδήποτε άλλη πληροφορία είμαι στη διάθεσή σου.
MakisAva Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν μπόρεσα να βρω κανένα βίντεο στο YouTube που να δείχνει λίγο το πρόγραμμα. Έχει κάποιος; Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από MakisAva
Highlander Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Βίντεο δεν πιστεύω πως υπάρχει. Μπορείς να ζητήσεις να δεις demo. Είτε θα έρθει συνεργάτης στο χώρο σου (αν είσαι κοντά σε κάποιο και υπάρχει χρονικό περιθώριο) είτε μπορεί να γίνει επίδειξη remote. Υπάρχει και η δυνατότητα εγκατάστασης demo σε δικό σου PC αρκεί να είναι σχετικά γρήγορο ώστε να μην καθυστερήσει η εγκατάσταση της SQL.
MakisAva Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Την softone την έχει δοκιμάσει κάποιος;
elio_1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Πάντως όποια ελληνική εταιρεία κι αν επιλέξεις να προσέξεις πολύ σε θέματα κόστους. πχ σου δίνουν τιμή για τον φορολογικό μηχανισμό, αλλά στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο driver, που πρέπει να τον πληρώσεις extra.
Highlander Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δεν έχω δει προσφορά (ούτε εμείς δίνουμε) για φορολογικό μηχανισμό χωρίς driver.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα