vaggosg Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλοι! Μήπως γνωρίζει κανείς πως λειτουργεί η ασύρματη οθόνη, θέλω να συνδέσω το τηλέφωνο μου (Alcatel idol5) με την τηλεόραση Samsung 50nu7002. Ευχαριστώ Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από vaggosg
saruman123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν έχει WiFi η τηλεόραση συνδέεται με του κινητού. Αρκεί το κινητό να έχει κάποια εφαρμογή mirror ή να υποστηρίζει το ίδιο το κινητό. Εμένα ας πούμε έχει την μετάδοση. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2019 από saruman123
vaggosg Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Συνδεδεμένα και τα δύο στο ίδιο δίκτυο. Ανοίγω την λειτουργία ασύρματη οθόνη του κινητού, βλέπει την tv, πατάω σύνδεση, κάνει σύνδεση και από κει και πέρα τίποτα. Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω εγώ; 5 λεπτά πριν, saruman123 είπε Αν έχει WiFi η τηλεόραση συνδέεται με του κινητού. Αρκεί το κινητό να έχει κάποια εφαρμογή mirror ή να υποστηρίζει το ίδιο το κινητό. Εμένα ας πούμε έχει την μετάδοση. Συνδεδεμένα και τα δύο στο ίδιο δίκτυο. Ανοίγω την λειτουργία ασύρματη οθόνη του κινητού, βλέπει την tv, πατάω σύνδεση, κάνει σύνδεση και από κει και πέρα τίποτα. Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω εγώ;
saruman123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Βρες από το μενού τις τηλεοράσεις σε ποιο κανάλι συνδέεται..
vaggosg Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 12 ώρες πριν, saruman123 είπε Βρες από το μενού τις τηλεοράσεις σε ποιο κανάλι συνδέεται.. Έχω ψάξει πολύ αλλά δεν έχω βρει κάτι. Και στο manual δεν υπάρχει κάποια αναφορά, μόνο με το smart view αλλά αυτό λειτουργεί για να στέλνεις κάποιο αρχείο στην tv, όχι mirroring.
saruman123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Τη να σου πω δεν γνωρίζω. Έχω chromecast 2 επειδή δεν είχε η τηλεόραση μου Wifi και το κινητό μου έχει την μετάδοση και γίνεται αυτόματα σύνδεση, αφού πρώτα επιλέξω την έξοδο HDMI από το μενού τις τηλεόρασης.
vaggosg Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Τη να σου πω δεν γνωρίζω. Έχω chromecast 2 επειδή δεν είχε η τηλεόραση μου Wifi και το κινητό μου έχει την μετάδοση και γίνεται αυτόματα σύνδεση, αφού πρώτα επιλέξω την έξοδο HDMI από το μενού τις τηλεόρασης. Σε εσένα συνδέεται το chromecast με το τηλέφωνο, οπότε είναι διαφορετικό. Σε ευχαριστώ πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα