Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο νευρικός κλονισμος που κολλάει;

εκτός και αν ότι δεν μας αρέσει να βλέπουμε ή να ακούμε το θεωρούμε νευρικό κλονισμό 

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

Είμαι ο μόνος που μου σπάει τα νεύρα η διαφήμιση του WhatsUp και συγκεκριμένα η πιο σπαστική μουσική υπόκρουση που έχει παιχτεί ποτέ σε διαφήμιση τηλεόρασης; Τρέχω να πατήσω το mute στο τηλεκοντρόλ κάθε φορά που τη βλέπω για να γλιτώσω την παρακμή της. Το θέμα το ανοίγω για να δω αν είμαι εγώ περίεργος ή αν η διαφήμιση είναι γτπ. 😅

Αυτην εννοεις?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε

γερνάτε...σοβαρά σας χάλασε τόσο πολύ? 

όχι εντάξει πλάκα κάνουμε, η μουσική είναι αρμονική και τα Lyrics γεμάτα νόημα εκφράζοντας τις ανησυχίες του καλλιτέχνη...ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα....

• Like 1
Δημοσ.

Ας βλέπει να μαθαίνει τότε :lol:

Δημοσ.

Imho ειναι κακιστη απομιμηση της διαφημισης της Reebok, η οποια βλεπεται ευχαριστα χωρις να σου τρυπαει τον εγκεφαλο και εχει συνοχη με το "μηνυμα" που θελει να περασει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Αυτην εννοεις?

Ναι, αυτό το ηχητικό βγαίνει και σε πιο σπαστική βερσιόν όμως.

2 ώρες πριν, Dark_son20 είπε

2ybana.jpg

Το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία νιάνιαρο 😄

Δημοσ.
19 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

Είμαι ο μόνος που μου σπάει τα νεύρα η διαφήμιση του WhatsUp και συγκεκριμένα η πιο σπαστική μουσική υπόκρουση που έχει παιχτεί ποτέ σε διαφήμιση τηλεόρασης; Τρέχω να πατήσω το mute στο τηλεκοντρόλ κάθε φορά που τη βλέπω για να γλιτώσω την παρακμή της. Το θέμα το ανοίγω για να δω αν είμαι εγώ περίεργος ή αν η διαφήμιση είναι γτπ. 😅

Εχεις απολυτο δικιο..Δεν εχω ακουσει κατι πιο εκνευριστικο ποτε.Εγω θελω εκεινη τη στιγμη να πεταξω σταχτοδοχειο ,βαζα κλπ κλπ στα κεφαλια των ηλιθιων που την εφτιαξαν ,και τη διαφημιση και την μουσικη υποκρουση.Δεν εχει να κανει οτι και καλα εχουμε τα χρονακια μας,ουτε καν.Και νεαροκοσμο αν ρωτησεις το ιδιο θα πουνε.Εκτος αν εχουν καψει εγκεφαλο παντελως.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Δεν είμαι πολύ μακριά απο το target group τους, και την βρίσκω ανυπόφορη. Την μια φορά τον μήνα που θα την δω, γιατί δεν βλέπω τηλεόραση.

δεν εισαι τοτε το target group, αυτο ειναι οι 10 ανθρωποι που βλεπουν ακομα τηλεοραση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...