Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι ο μόνος που μου σπάει τα νεύρα η διαφήμιση του WhatsUp και συγκεκριμένα η πιο σπαστική μουσική υπόκρουση που έχει παιχτεί ποτέ σε διαφήμιση τηλεόρασης; Τρέχω να πατήσω το mute στο τηλεκοντρόλ κάθε φορά που τη βλέπω για να γλιτώσω την παρακμή της. Το θέμα το ανοίγω για να δω αν είμαι εγώ περίεργος ή αν η διαφήμιση είναι γτπ. 😅

Επεξ/σία από ChrisN.S.
  • Like 13
  • Thanks 6
Δημοσ.

Ποια;
Ανοίξου κι άνοιξε; Δέξου τον βαθιά; Απόλαυσέ τον; Το μέλλον είναι τώρα; Έλα μην κάνεις τον δύσκολο;
Μα γι' αυτό έχω μετακομίσει τον υπολογιστή στα υπόγεια. Ζωή με ζωγραφική, μουσική και με ξεροκέφαλο που δεν πρόκειται ν' ανοίξει με τίποτα. λολ
:lol:

Δημοσ.

Πόσο αλήθεια, η ηχητική υπόκρουση είναι ότι πιο άθλιο και εκνευριστικό έχω ακούσει στην ζωή μου χωρίς υπερβολές...σου έρχεται να σπάσεις την τηλεόραση...

Για κάτι τέτοιους λόγους η τηλεόραση παίζει μόνο NetFlix, Youtube και Spotify...Ειδήσεις online....

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

και είναι και μεγάλη διαφήμιση η παντέριμη...

σίγουρα κάποιος θα είναι πολύ περήφανος με αυτό το δημιούργημα του, και το χειρότερο είναι ότι μαζί του θα συμφώνησε και κόσμος...

Δημοσ.

παναθεμα τον @&^#&% που εφτιαξε αυτο το αισχος

πιο σπασα@%##%η διαφημιση της δεκαετιας ισως, συναγωνιζεται επαξια τις διαφημισεις της βοδαφον

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει τώρα που γνωρίζω πως δεν είμαι ο μόνος, αισθάνομαι καλύτερα. Μήπως είναι φτιαγμένη για πολύ νεαρό σε ηλικία target group και εμείς που γκρινιάζουμε τα έχουμε τα χρονάκια μας; 😅

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Εντάξει τώρα που γνωρίζω πως δεν είμαι ο μόνος, αισθάνομαι καλύτερα. Μήπως είναι φτιαγμένη για πολύ νεαρό σε ηλικία target group και εμείς που γκρινιάζουμε τα έχουμε τα χρονάκια μας; 😅

όχι φίλε είναι όντως σπαστική για όλους.Τι να λέμε πάνε οι καλές εποχές με σήμα καμπάνα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι διαφημίσεις είναι σπαστικές και ενοχλητικές αλλά και εμείς είμαστε περίεργοι διότι οι διαφημίσεις απευθύνονται ξεκάθαρα στο target group 12-18 ετών και μόνο.
Οπότε calm down..

Επεξ/σία από l337
Δημοσ.

Μην τα ξαναλέμε.

Σκοπός τους είναι να τραβήξουν την προσοχή και από τη στιγμή που συζητιέται ακόμα και στο insomnia, έχει πετύχει.

Υγ: όντως σπαστική διαφήμιση και θυμίζει λίγο μια παλιά του vfcu.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα ολες οι διαφημισεις της cosmote ειναι τραγικες και πρεπει να απευθυνονται σε ηλιθιους 

Οι πιο ηλιθιες διαφημίσεις της cosmote  ειναι  στο ραδιόφωνο πχ με τον αλλο που βλέπει το σπίτι του και οι ιθαγενείς απορούν.
Ειδικα η ηλιθια που λέει πιάστε τον είναι απατεώνας.

Επισης η αλλη που και καλα ειναι εξερευνητρια στο σπιτι της και μιλαει στον ασυρματο ψαχνοντας σημα wifi

Δημοσ.
2 ώρες πριν, l337 είπε

Οι διαφημίσεις είναι σπαστικές και ενοχλητικές αλλά και εμείς είμαστε περίεργοι διότι οι διαφημίσεις απευθύνονται ξεκάθαρα στο target group 12-18 ετών και μόνο.
Οπότε calm down..

Δεν είμαι πολύ μακριά απο το target group τους, και την βρίσκω ανυπόφορη. Την μια φορά τον μήνα που θα την δω, γιατί δεν βλέπω τηλεόραση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...