Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Απο κινα βρισκεις μπαταρια τετοια και στο ευρω αλλα θελει ποσοτητα........Δεν μαζευομαστε καμια 10αρια να αγορασουμε καμια 100αρια να εχουμε; :)

Συμφωνώ

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ήρθε! Γρήγορα!! Είμαι συνηθισμένος στους 2+ μήνες να έρχονται τα πράγματα... Πάντως αν το κουμπί το πατήσεις λιγο μέσα έχει μειώνει το φώς μέχρι και 2 φορές και μέτα έχει 2 άλλα διαφορετικά σχέδια να αναβοσβήνει. Δεν το ήξερα και έπαθα πλάκα λέω πως το έκανα αυτό. Έβαλα και μια 18650 μπαταρία και έχει τρομερό φως. και ο μεγενθυτικός  φακός είναι σουπερ. Θα ξανα έπαιρνα 

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω. Που μένετε και έχετε παραλάβει όλοι; Εγώ στην Αθήνα και ακόμα τίποτα. 🤔

Δημοσ.

Εγώ είχα παραγγείλει τον q5 και μου ήρθε ο t6, παίζει ο κινέζος να μπέρδεψε τους κωδικούς..

Δημοσ.

Ήρθε και σε εμένα ο φακός.

Q5 τελικα και να πω την αλήθεια δν φωτίζει καθολου καλα θελω να δοκιμάσω μια και με άλλες μπαταρίες γιατί πραγματικά είναι πολύ χαμηλό το φως του.

Δημοσ.

εκανε π@υστια ο κινεζος.Ειναι γεματο παραπονα το aliexpress.Oσοι διαλεξαν τον Τ6 τους εστειλε Q5.Εγω ανοιξα dispute και σε λιγη ωρα μου εκανε refund.Δεν ειναι για τα λεφτα αλλα για την κοροιδια.Μαρεσει που εχει και φωτο με τις διαφορες που εχει το led T6/Q5.

• Like 1
Δημοσ.

2 ώρες πριν, RedPriest είπε

Ήρθε και σε εμένα ο φακός.

Q5 τελικα και να πω την αλήθεια δν φωτίζει καθολου καλα θελω να δοκιμάσω μια και με άλλες μπαταρίες γιατί πραγματικά είναι πολύ χαμηλό το φως του.

Φίλε σε εμένα καλό φως έχει. του έβαλα 18650 μπαταρία βέβαια. εκτός και αν σε εμένα μου φαίνεται καλό αλλα όχι και άλλοι που το είδαν καλό τους φάνηκε 

2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

εκανε π@υστια ο κινεζος.Ειναι γεματο παραπονα το aliexpress.Oσοι διαλεξαν τον Τ6 τους εστειλε Q5.Εγω ανοιξα dispute και σε λιγη ωρα μου εκανε refund.Δεν ειναι για τα λεφτα αλλα για την κοροιδια.Μαρεσει που εχει και φωτο με τις διαφορες που εχει το led T6/Q5.

Οχ όντως Και εγώ τον Τ6 πήρα και Q5 ήρθε. Σοβαρά το έκανε σε όλους αυτό; Έξυπνος ο κινέζος ε... Πάω και εγώ έτσι για dispute! Αν νομίζει οτι έτσι κάνουν δουλειές γελάστηκε! 

Δημοσ.

ήρθε κι εμένα ο Q5 μετά την παραγγελία T6. Βαριέμαι να ασχοληθώ με refund. Θα του ρίξω μία τέρμα αρνητική feedback να τελειώνουμε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

2 κλικ ειναι το refund.Μη του τα χαρισεις.Για την κοροιδια οχι για τα χρηματα.

Ποια κοροιδια ωρε παιδες; Με 1.4ε στην Ελλαδα παιρνεις 1.5 λιτρο αναψυκτικο :)

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

εκανε π@υστια ο κινεζος.Ειναι γεματο παραπονα το aliexpress

Τα παράπονα που τα είδες?

Φουλ στις θετικές είναι το προϊόν

Δημοσ.

Εχει και αρνητικες πολλες για τον λογο που λεμε.Και μεσα στις θετικες υπαρχει παλι γκρινια για τον γνωστο λογο.Προφανως η τιμη ειναι ξεφτυλε αλλα δεν αλλαζει την ουσια που ειναι οτι ο κινεζος δεν φερθηκε σωστα.Τωρα ο καθενας κινειται οπως νομιζει.

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ σήμερα Q5 αντί του T6.  Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ με refund.  Για το €1.40 μια χαρά είναι - το περίμενα πολύ χειρότερη κατασκευή.

Υποθέτω βέβαια ότι ο πωλητής μπαίνει μέσα - τα έξοδα αποστολής και ο φάκελος είναι κατά πολύ περισσότερα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, papars είπε

Παρέλαβα και εγώ σήμερα Q5 αντί του T6.  Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ με refund.  Για το €1.40 μια χαρά είναι - το περίμενα πολύ χειρότερη κατασκευή.

Υποθέτω βέβαια ότι ο πωλητής μπαίνει μέσα - τα έξοδα αποστολής και ο φάκελος είναι κατά πολύ περισσότερα.

9 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

Eγώ τελικά, τώρα είδα σωστά την παραγγελία Τ6 παράγγειλα ( λόγω 18650 μπαταρίας ) και αυτός μου ήρθε 

18650 παίρνει και αυτός που πήρα εγώ.  Όμως γράφει επάνω Q5 και το LED - σύμφωνα με τις φωτογραφίες - είναι το Q5.  Άρα γενικό μπάχαλο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...