Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρελαβα και εγω και τα 2. Ιδιοι ειναι πανω κατω, απλα γραφουν αλλο μοντελο πανω τους. Και αυτο που γενναει φως ειναι πιο μεγαλο στο XML t6 αρα πιο πολυ φως. Αρα εσωτερικα εχουν διαφορες. Ειναι πολυ καλη αγορα

Ειχε και ενα πλαστικο σωλινακι τι κανει αυτο ξετετε;

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Μαλλον ειναι για μπαταρια 18650.

Όχι μάλλον...... Είναι βέβαιο ότι χρειάζεται στην περίπτωση 18650 μπαταρίας

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, k_dinos είπε

Η μπαταρία που παίρνει στο πάνω μέρος πρέπει να είναι επίπεδη ή όχι?

η δική μου είναι επίπεδη, αλλά πιστεύω χωράει και αυτές που δεν είναι γιατί το καπάκι του φακού που βιδώνει έχει ελατήριο που μπορεί να μεταβάλει (ελαφρά) το μήκος της μπαταριοθήκης

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Η μπαταρία που παίρνει στο πάνω μέρος πρέπει να είναι επίπεδη ή όχι?

αν μιλάς για την 18650 , ναι είναι 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Αξιζει να παω να αγορασω 18650; Τι κερδιζω;

τι κερδίζεις προσωπικά δεν μπορώ να σου , εγώ του έβαλα 18650 γιατί έχω από το ηλ. τσιγάρο αρκετές. Το να δώσει κάποιος όμως 6+ευρώ για μπαταρία + φορτιστή της για απλή χρήση δεν το βρίσκω και τόσο λογικό

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, paiktaras69 είπε

τι κερδίζεις προσωπικά δεν μπορώ να σου , εγώ του έβαλα 18650 γιατί έχω από το ηλ. τσιγάρο αρκετές. Το να δώσει κάποιος όμως 6+ευρώ για μπαταρία + φορτιστή της για απλή χρήση δεν το βρίσκω και τόσο λογικό

Απο κινα βρισκεις μπαταρια τετοια και στο ευρω αλλα θελει ποσοτητα........Δεν μαζευομαστε καμια 10αρια να αγορασουμε καμια 100αρια να εχουμε; :)

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Απο κινα βρισκεις μπαταρια τετοια και στο ευρω αλλα θελει ποσοτητα........Δεν μαζευομαστε καμια 10αρια να αγορασουμε καμια 100αρια να εχουμε; :)

και που θα την φορτίζεις ? Εκτός αν έχει θύρα φόρτισης ο φακός αν και δεν είναι καθόλου σωστό αυτές τις μπαταρίες να τις φορτίζεις από usb 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paiktaras69 είπε

και που θα την φορτίζεις ? Εκτός αν έχει θύρα φόρτισης ο φακός αν και δεν είναι καθόλου σωστό αυτές τις μπαταρίες να τις φορτίζεις από usb 

Στον φορτιστη θα κολησουμε; Και τετοιοι υπαρχουν φτηνοι εξω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...