koooleeek Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, andreasece είπε Ο οποίος είναι ο Τ6, αλλά γράφει Q5. Τι πάει να πει ότι είναι ο Τ6 αλλά γράφει Q5; Στην περιγραφή έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά ο ένας από τον άλλον και γι’ αυτό σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις. Άρα εδώ μιλάμε ότι άλλο παραγγείλατε κι άλλο σας ήρθε. Οπότε ζητάτε refund. Μην τρελαθούμε τελείως. Δεν θα κάνουμε μάγκα τον κινέζο. Και εγώ παρήγγειλα τον Τ6 και είμαι σε αναμονή να δω τι θα παραλάβω. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από koooleeek
kakofonixx Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 ηρθε και σε μενα Τ6 ειχα παραγγειλει για να χωραει 18650 μπαταρια, μου ηρθε σαν της φωτογραφιας (γραφει Q5) αλλα εχει μπαταριοθηκη για 3xΑΑΑ, χωραει 18650 και οι λειτουργιες ειναι οπως τις περιγραφει ο κινεζος για τον Τ6 αρα προφανως ειναι μονο λαθος εκτυπωση του μοντελου πανω στο φακο ολα καλα, αψογος οχι μονο για το $1,5 που πληρωσα αλλα και για αρκετα παραπανω! 😁
andreasece Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 21 λεπτά πριν, koooleeek είπε Τι πάει να πει ότι είναι ο Τ6 πέντε αλλά γράφει Q5; Στην περιγραφή έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά ο ένας από τον άλλον και γι’ αυτό σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις. Άρα εδώ μιλάμε ότι άλλο παραγγείλατε κι άλλο σας ήρθε. Οπότε ζητάτε refound. Μην τρελαθούμε τελείως. Δεν θα κάνουμε μάγκα τον κινέζο. Και εγώ παρήγγειλα τον Τ6 και είμαι σε αναμονή να δω τι θα παραλάβω. Δεν κατάλαβες καλά αν και νομίζω το έγραψα αρκετά ξεκάθαρα. Έχει όλες τις λειτουργίες και την εμφάνιση του Τ6, απλά γράφει Q5. Όπως λέει και ο @kakofonixx είναι μόνο λάθος εκτύπωση. Εμένα, εφόσον οι λειτουργίες του είναι αυτές που θα έπρεπε να είναι, μου κάνει μια χαρά.
alekout Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 20 λεπτά πριν, andreasece είπε Δεν κατάλαβες καλά αν και νομίζω το έγραψα αρκετά ξεκάθαρα. Έχει όλες τις λειτουργίες και την εμφάνιση του Τ6, απλά γράφει Q5. Όπως λέει και ο @kakofonixx είναι μόνο λάθος εκτύπωση. Εμένα, εφόσον οι λειτουργίες του είναι αυτές που θα έπρεπε να είναι, μου κάνει μια χαρά. Κι εμένα μου ήρθε σήμερα . Είναι όπως τα λές , απλά γράφει Q5 και είναι ... Q5 , αν δεν κάνω λάθος βλέποντας το LED . Τον Τ6 είχα παραγγείλει , τώρα για 1,5€ δεν θα ζητήσω refund . Αλλά ο Κινέζος την έχει κάνει , απ' ότι βλέπω . 1
Salvation81 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μου ηρθε και εμενα, το θεμα ειναι πως 3 μπαταριες ειναι πολλες και την 1 που παιρνει δεν την βρισκεις σχεδον πουθενα (και σε Ευρωπαικα μαγαζια ειναι πανακριβη).
MiJ16 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Σε αυτούς που παραγγείλατε Τ6, το γράφει επάνω το XML-T6; Σ εμένα έχει το λογότυπο Cree και κάτω δεξιά με μικρά γράμματα Q5, ενώ παρήγγειλα Τ6 (2 κομμάτια). Επίσης με βάση την φωτογραφία που έχει στο site του ο πωλητής το LED (όσο μπορώ να διακρίνω) μοιάζει πιο πολύ για Q5. EDIT:Τώρα πρόσεξα οτι το έκανε κ σε άλλους ο κινεζάρας Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από MiJ16
makhs5 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Το Q5 εχει μικροτερη πλακετα LED απο το T6 , οσοι παραλαβατε Q5 καντε αναφορα στο Ali , να μαθει να μη κοροιδευει ο καθε κινεζος. Δεν ειναι για τη μηδαμινη διαφορα χρηματων, ειναι οτι θα το κανει ξανα και ξανα και ξανα και σε αλλους αν δεν φαει την αναφορα του. 1
geozark10 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, MiJ16 είπε Σε αυτούς που παραγγείλατε Τ6, το γράφει επάνω το XML-T6; Σ εμένα έχει το λογότυπο Cree και κάτω δεξιά με μικρά γράμματα Q5, ενώ παρήγγειλα Τ6 (2 κομμάτια). Επίσης με βάση την φωτογραφία που έχει στο site του ο πωλητής το LED (όσο μπορώ να διακρίνω) μοιάζει πιο πολύ για Q5. EDIT:Τώρα πρόσεξα οτι το έκανε κ σε άλλους ο κινεζάρας Ομοίως παρέλαβα σήμερα. Το ίδιο είναι και το δικό μου Q5. ΥΓ μαζί είχα βάλει και 2 λάμπες led να δω τι λένε. Συσκευασία χύμα, αφού δεν σπάσανε και ανάβουν πάλι καλά
alekout Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, makhs5 είπε Το Q5 εχει μικροτερη πλακετα LED απο το T6 , οσοι παραλαβατε Q5 καντε αναφορα στο Ali , να μαθει να μη κοροιδευει ο καθε κινεζος. Δεν ειναι για τη μηδαμινη διαφορα χρηματων, ειναι οτι θα το κανει ξανα και ξανα και ξανα και σε αλλους αν δεν φαει την αναφορα του. Έχεις δίκιο . Εγώ έκανα dispute . Ρε παιδιά δεν πρέπει να πέρασαν 5 λεπτά , και πήρα το refund . Mπράβο Αli ! Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από alekout 1
runner69 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, alekout είπε Κι εμένα μου ήρθε σήμερα . Είναι όπως τα λές , απλά γράφει Q5 και είναι ... Q5 , αν δεν κάνω λάθος βλέποντας το LED . Τον Τ6 είχα παραγγείλει , τώρα για 1,5€ δεν θα ζητήσω refund . Αλλά ο Κινέζος την έχει κάνει , απ' ότι βλέπω . Ακριβως αυτο. Τελικα και το LED είναι Q5, όχι μόνο η ονομασία. Το συνέκρινα με το led q5 του eshop και είναι ακριβώς το ίδιο όπως είναι και στη παρακάτω φωτο. 3 ώρες πριν, MiJ16 είπε Σε αυτούς που παραγγείλατε Τ6, το γράφει επάνω το XML-T6; Σ εμένα έχει το λογότυπο Cree και κάτω δεξιά με μικρά γράμματα Q5, ενώ παρήγγειλα Τ6 (2 κομμάτια). Επίσης με βάση την φωτογραφία που έχει στο site του ο πωλητής το LED (όσο μπορώ να διακρίνω) μοιάζει πιο πολύ για Q5. EDIT:Τώρα πρόσεξα οτι το έκανε κ σε άλλους ο κινεζάρας Οχι πουθενά. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από runner69
Salvation81 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Και εμενα Q5 γραφει αν και ειναι ξεκαθαρα T6 (τοσο το περιβλημα οσο και οι επιλογες αλλα και το LED). 7 ώρες πριν, MiJ16 είπε Σε αυτούς που παραγγείλατε Τ6, το γράφει επάνω το XML-T6; Σ εμένα έχει το λογότυπο Cree και κάτω δεξιά με μικρά γράμματα Q5, ενώ παρήγγειλα Τ6 (2 κομμάτια). Επίσης με βάση την φωτογραφία που έχει στο site του ο πωλητής το LED (όσο μπορώ να διακρίνω) μοιάζει πιο πολύ για Q5. EDIT:Τώρα πρόσεξα οτι το έκανε κ σε άλλους ο κινεζάρας Απλα λαθος εκτυπωση στον φακο ειναι, η διαφορα στο περιβλημα μεταξυ του Q5 και του Τ6 ειναι τραγικη. Επισης ο Q5 δεν εχει καν πλακετα απο κατω στο LED (απορω πως το Ali κανει refund σε τετοιες περιπτωσεις). 1
alekout Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Και εμενα Q5 γραφει αν και ειναι ξεκαθαρα T6 (τοσο το περιβλημα οσο και οι επιλογες αλλα και το LED). Απλα λαθος εκτυπωση στον φακο ειναι, η διαφορα στο περιβλημα μεταξυ του Q5 και του Τ6 ειναι τραγικη. Επισης ο Q5 δεν εχει καν πλακετα απο κατω στο LED (απορω πως το Ali κανει refund σε τετοιες περιπτωσεις). Μπορεί το δικό σου να είναι Τ6 . Δεν το ήξερα για την πλακέτα αλλά πράγματι το δικό μου δεν έχει , δεν φαίνεται τουλάχιστον . Τώρα το Ali , για να το κάνει τόσο γρήγορα , υποπτεύομαι οτι το ήξερε το θέμα από άλλους που είχαν προηγηθεί .
papars Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Τυχεροί! Εδώ και δύο μήνες δεν έχουμε ταχυδρόμο. Ακόμα περιμένω πράγματα από Black Friday ... To €1.50 το αξίζουν τελικά οι φακοί;
runner69 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Salvation81 είπε Και εμενα Q5 γραφει αν και ειναι ξεκαθαρα T6 (τοσο το περιβλημα οσο και οι επιλογες αλλα και το LED). Απλα λαθος εκτυπωση στον φακο ειναι, η διαφορα στο περιβλημα μεταξυ του Q5 και του Τ6 ειναι τραγικη. Επισης ο Q5 δεν εχει καν πλακετα απο κατω στο LED (απορω πως το Ali κανει refund σε τετοιες περιπτωσεις). Στο δικο σου ειναι μόνο αυτη η διαφορα γιατι σε άλλους από οτι βλεπεις είναι και στο led που είναι το σημαντικοτερο. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από runner69
Προτεινόμενες αναρτήσεις