paiktaras69 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, makhs5 είπε Κι εμενα το ιδιο οπως με εσενα η ημερομηνια, δεν ειναι Registered το Tracking, τα δεματα "Στανταρ" εχουν ερθει ελλαδα, απλα μην περιμενετε να το δειξει το συστημα, περιμενετε απλα ειδοποιηση απο ταχυδρομο "Οταν" τα ΕΛΤΑ φιλοτιμηθουν να τα παραδωσουν. Σωστά, σε εμένα πρόσφατα δύο αντίστοιχα πακέτα φάνηκαν στα ΕΛΤΑ την ημέρα που τα παρέλαβα
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, makhs5 είπε Κι εμενα το ιδιο οπως με εσενα η ημερομηνια, δεν ειναι Registered το Tracking, τα δεματα "Στανταρ" εχουν ερθει ελλαδα, απλα μην περιμενετε να το δειξει το συστημα, περιμενετε απλα ειδοποιηση απο ταχυδρομο "Οταν" τα ΕΛΤΑ φιλοτιμηθουν να τα παραδωσουν. Εχεις λαθος σε αυτο στο τελος. Τα ΕΛΤΑ ειναι ταχυτατα στο θεμα παραδοσης, στο τελωνειο ειναι το θεμα, ειναι 100% δεδομενο αυτο και εχει αναφερθει σε πολλα θεματα. Μολις φυγει απο τελωνειο τα ΕΛΤΑ αμεσως το πανε στο κεντρο διανομης και μετα στο τοπικο και παραλαμβανεις σε 1-2 μερες απο την εξοδο απο το τελωνειο. 4 1
makhs5 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, matrixxx είπε Εχεις λαθος σε αυτο στο τελος. Τα ΕΛΤΑ ειναι ταχυτατα στο θεμα παραδοσης, στο τελωνειο ειναι το θεμα, ειναι 100% δεδομενο αυτο και εχει αναφερθει σε πολλα θεματα. Μολις φυγει απο τελωνειο τα ΕΛΤΑ αμεσως το πανε στο κεντρο διανομης και μετα στο τοπικο και παραλαμβανεις σε 1-2 μερες απο την εξοδο απο το τελωνειο. Φιλε matrixxx δεν ξερω γενικα τι γινεται αλλα εγω οπως σου ειχα απαντησει και σε αλλο νημα, τα δικα μου δεματα οσα "δεν ειναι συστημενα" κανουν ολα πανω απο 2 - 2.5 μηνες, δηλ στο περιπου στο 3μηνο παραλαμβανω, εγω δεν μπορω να πιστεψω οτι ολα τα δεματα μου ειναι στο τελωνειο και κολλανε εκει, ολα μα ολα. Τωρα αν ειναι μονο δικη μου περιπτωση μεμονωμενη, εκει τοτε παω πασο Edit: Θυμασαι που ελεγα σε αλλο νημα οτι εχω δεματα αρκετα απο οκτωβρη - νοεμβριο και μου ειχες γραψει οτι αυτα λογικα να τα ξεχασω? Σε πληροφορω οτι μου ηρθαν πριν 10-12 μερες, ναι τα δεματα απο οκτωβρη - νοεμβρη. Οποτε ισως τοτε κατι παιζει μονο με μενα, δεν ξερω τι να πω, ολα τα δεματα αργουν υπερβολικα σε μενα, μα υπερβολικα Επεξ/σία 8 Μαΐου 2019 από makhs5
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 29 λεπτά πριν, makhs5 είπε Φιλε matrixxx δεν ξερω γενικα τι γινεται αλλα εγω οπως σου ειχα απαντησει και σε αλλο νημα, τα δικα μου δεματα οσα "δεν ειναι συστημενα" κανουν ολα πανω απο 2 - 2.5 μηνες, δηλ στο περιπου στο 3μηνο παραλαμβανω, εγω δεν μπορω να πιστεψω οτι ολα τα δεματα μου ειναι στο τελωνειο και κολλανε εκει, ολα μα ολα. Τωρα αν ειναι μονο δικη μου περιπτωση μεμονωμενη, εκει τοτε παω πασο Edit: Θυμασαι που ελεγα σε αλλο νημα οτι εχω δεματα αρκετα απο οκτωβρη - νοεμβριο και μου ειχες γραψει οτι αυτα λογικα να τα ξεχασω? Σε πληροφορω οτι μου ηρθαν πριν 10-12 μερες, ναι τα δεματα απο οκτωβρη - νοεμβρη. Οποτε ισως τοτε κατι παιζει μονο με μενα, δεν ξερω τι να πω, ολα τα δεματα αργουν υπερβολικα σε μενα, μα υπερβολικα Σε ολους ειναι ετσι και το θεμα ειναι στο τελωνειο οπως ακριβως εγραψα και πριν. Πριν 10 μερες ελαβα πραγματακι απο αρχες Ιανουαριου και ακομα περιμενω 2-3 απο Νοεμβριο αν ερθουν ποτε (πχ εκεινο το ραδιοφωνακι-κυβο, δεν ξερω αν το παρελαβε κανεις). 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, matrixxx είπε Σε ολους ειναι ετσι και το θεμα ειναι στο τελωνειο οπως ακριβως εγραψα και πριν. Πριν 10 μερες ελαβα πραγματακι απο αρχες Ιανουαριου και ακομα περιμενω 2-3 απο Νοεμβριο αν ερθουν ποτε (πχ εκεινο το ραδιοφωνακι-κυβο, δεν ξερω αν το παρελαβε κανεις). Εμένα μου ήρθε λίγο πριν το Πάσχα το Ραδιο-κύβος 1
AntiCambeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 11/4/2019 στις 10:38 ΜΜ, Oscar_Mike είπε όπως είπε και ο dompred παραπάνω, όταν πχ σε φλας ντιλ πήραμε τον Convoy S2+ στα 6,5-7 ευρω και γενικά παίζει συχνά κάτω από τα 10, ούτε 1,5e δεν θα έδινα για τον παραπάνω! και εξηγώ, είχα πάρει τον Q5 σε UltraFire από το e-shop.gr κάνα διευρω έτσι να υπάρχει, στο μήνα το κουμπί άρχισε να μη δουλεύει σωστά και να ανάβει όποτε θέλει, δεν μπήκα καν στη διαδικασία να τον αλλάξω στην εγγύηση γιατί κατάλαβα πως όσους κ να μου αλλάξουν, το ίδιο πρόβλημα θα έχουν, οπότε ουσιαστικά λίγα τα λεφτά μεν, πεταμένα δε Αυτός ο φακός είναι VFM ακόμα και στην τωρινή τιμή ή υπάρχει κάτι ισάξιο η καλύτερο; Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από AntiCambeR
paiktaras69 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 και εγώ παρέλαβα σήμερα, έκανα και μία γρήγορη δοκιμή με μπαταρία 18650 σε σκοτεινό μπάνιο , μία χαρά μου φάνηκε για χρήστη σαν και εμένα ( εντελώς άσχετο και με ελάχιστη χρήση αραιά και που )
andreasece Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε και εγώ παρέλαβα σήμερα, έκανα και μία γρήγορη δοκιμή με μπαταρία 18650 σε σκοτεινό μπάνιο , μία χαρά μου φάνηκε για χρήστη σαν και εμένα ( εντελώς άσχετο και με ελάχιστη χρήση αραιά και που ) Γράφει κι εσένα Q5, ενώ παρήγγειλες Τ6;
paiktaras69 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 13 λεπτά πριν, andreasece είπε Γράφει κι εσένα Q5, ενώ παρήγγειλες Τ6; ούτε που το είδα, μιλάμε ότι ασχολήθηκα γύρω στα 3'. Θα δω το βράδυ και θα ενημερώσω πιο αναλυτικά
zero13cool Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, andreasece είπε Γράφει κι εσένα Q5, ενώ παρήγγειλες Τ6; Κι εμένα ήρθε σήμερα. Μια χαρά για τα λεφτά που δώσαμε. Και γράφει Q5, αν και παρήγγειλα το T6. Λίγο που κοίταξα τα χαρακτηριστικά στο Ali, ταιριάζουν στον Τ6. Screenshot παρακάτω.. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από zero13cool
paiktaras69 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 39 λεπτά πριν, andreasece είπε Γράφει κι εσένα Q5, ενώ παρήγγειλες Τ6; Tώρα είδα την παραγγελία μου, Q5 παράγγειλα και μου ήρθε αυτός που έχεις ποστάρει
andreasece Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Μάλλον έστειλε σε όλους τον ίδιο; Ο οποίος είναι ο Τ6, αλλά γράφει Q5. Περίεργοι οι Κινέζοι
runner69 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 47 λεπτά πριν, andreasece είπε Γράφει κι εσένα Q5, ενώ παρήγγειλες Τ6; Μια από τα ίδια και εμένα (σήμερα παρέλαβα) ,παραγγειλα T6 και έστειλαν "Q5". Εχω εντωμεταξυ το Q5 από eshop και ειναι mini. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις