Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, geodimis είπε

Έκανα νεο λογαριασμό από desktop πήγα να πάρω το -3$ μου λέει μπες από άλλη συσκευή για ασφάλεια και αφού ξαναγυρίζω στο desktop πάει το κουπόνι -3$, είμαι στην πληρωμή και δεν το βρισκω πουθενά. Μήπως γράφεις κάτι στανταρ  στο apply coupon?

Το κουπόνι στο βάζει αυτόματα αφού βάλεις address και κάρτα, όχι στο πρώτο buy από τον seller. Edit :Και θέλει και minimum 4$ νομίζω.

Επεξ/σία από SilverCloak
  • Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σούπερ σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. επειδή δεν μπορείς να πάρεις 2 τμχ τι άλλο με 1-2$ αξίζει να βάλουμε;

Δημοσ.

Δεν σχολιάζω τη προσφορά, αλλά θέλω να σχολιάσω το προϊόν. 

Ναι, η τιμή είναι πολύ χαμηλή, αλλά προσωπικά ούτε τόσα θα έδινα για φακό τέτοιας ποιότητας. No name, πολύ ξεπερασμένος emitter, zoom (δηλαδή άσχημα τα πράγματα αν μιλάμε για αντοχή σε νερό), άσχημη ποιότητα φωτός και φυσικά η πραγματική απόδοση ούτε καν φτάνει στα υποσχόμενα.

Προφανώς δεν έχω να προτείνω κάτι σε αυτά τα χρήματα, πάντως με προτάσεις από Sofirn και Convoy γύρω στο δεκάρικο ή και πιο κάτω, πιστεύω ότι αξίζουν και το τελευταίο ευρώ με βελτιώσεις σε όλα τα παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως δε βλέπω να ισχύει πια η τιμή. Για τον Τ6βγάζει τώρα 2.16 $, δηλαδή περίπου 1.92 €. (από πισί μπήκα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο)

Επεξ/σία από s2117
Δημοσ.
7 ώρες πριν, dompred είπε

Δεν σχολιάζω τη προσφορά, αλλά θέλω να σχολιάσω το προϊόν. 

Ναι, η τιμή είναι πολύ χαμηλή, αλλά προσωπικά ούτε τόσα θα έδινα για φακό τέτοιας ποιότητας. No name, πολύ ξεπερασμένος emitter, zoom (δηλαδή άσχημα τα πράγματα αν μιλάμε για αντοχή σε νερό), άσχημη ποιότητα φωτός και φυσικά η πραγματική απόδοση ούτε καν φτάνει στα υποσχόμενα.

Προφανώς δεν έχω να προτείνω κάτι σε αυτά τα χρήματα, πάντως με προτάσεις από Sofirn και Convoy γύρω στο δεκάρικο ή και πιο κάτω, πιστεύω ότι αξίζουν και το τελευταίο ευρώ με βελτιώσεις σε όλα τα παραπάνω.

Έχω πάρει πάνω από 10 αυτού του τύπου "T6" μάρκας neco.  Τους έχω όλους 2 χρόνια και βάλε με μπαταρίες 18650 από laptop.  Σε τιμές από 5 μέχρι 9 ευρώ και τώρα κάτω από 2€ πήρα έναν ακόμα.

2 από δαύτους τους έχω μόνιμα μέσα στην εργαλειοθήκη μου και τους δουλεύω καθημερινά πάνω από 2 ώρες συνεχόμενα.

α. Το πλήκτρο είναι για τα μπάζα.  Το έχω αλλάξει 2 φορές και υποτίθεται με άλλο καλύτερης ποιότητας.  Μετά από λίγο καιρό πρέπει να το ταράζεις λίγο για να φωτίζει στο max ο φακός.

β. Η φωτεινότητα είναι μια χαρά για δουλειές ηλεκτρολόγου.  Και με το παραπάνω.  Η φωτεινότητα πέφτει όταν αρχίσει να αδειάζει η μπαταρία. 

γ. Αδιάβροχος; Δεν υπάρχει περίπτωση.  Απλά έχει o-rings ώστε να γλυτώσει το βρέξιμο.

δ. Έχω λύσει και περάσει νέο καλώδιο στο LED καθώς και κόλλησα λίγο καλύτερα το έλασμα που κρατάει την μπαταρία.  Δεν θα είχα ασχοληθεί με αυτό, όμως μου έτυχε πάνω στην δουλειά να σβήσει και αργότερα που τον έλυσα είδα ότι το πλαστικό που προστατεύει την πλακέτα από το να ακουμπάει στο μέταλλο είναι ΓΤΠ.  Έβαλα κάτι πιο σκληρό και με την ευκαιρία βελτίωσα λίγο την όλη κατασκευή.

ε. Δεν μου αρέσει που δεν μπορεί να σταθεί όρθιος αν του έχεις βάλει το κορδονάκι.

στ. Μια χαρά κατασκευή και παρόλο την μεγάλη ταλαιπωρία και χτυπήματα / πεσίματα κρατάει μια χαρά.

ζ. Δεν ζεσταίνεται κατά την λειτουργία.

Δεν βγαίνω από το σπίτι αν δεν έχω έναν στην τσέπη μου. Όμως ψάχνω κάτι καλύτερο σε αυτό το μέγεθος με ηλεκτρονικό κουμπί και σε τιμή κοντά στο δεκάρικο και οπωσδήποτε κάτω του τελωνείου. 

Πήρα βέβαια έναν του νήματος γιατί στην τιμή αυτή είναι κλεψιά.

• Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

Mε ΑΑΑ δεν θα έχει αντίστοιχη φωτεινότητα όπως την 18650 ?

Ίδια μου φαίνεται αλλά δεν ξέρω πόσο χρόνο λειτουργίας έχουν.  Στην μανά μου που δεν θέλει να ασχολείται με φορτιστές και που τον έχει για "μια ώρα ανάγκης" τον έχω με AAA.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, papars είπε

Ίδια μου φαίνεται αλλά δεν ξέρω πόσο χρόνο λειτουργίας έχουν.  Στην μανά μου που δεν θέλει να ασχολείται με φορτιστές και που τον έχει για "μια ώρα ανάγκης" τον έχω με AAA.

τον πήρα για κάθε ενδεχόμενο στο σπίτι, γενικά δεν χρησιμοποιώ φακούς . Μάλλον θα του βάλω ΑΑΑ αν και έχω 18650 από το ηλ τσιγάρο . Θα δούμε......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, SilverCloak είπε

Μάκη, ελπίζω να μη μου φάνε τη κάρτα. Thanks anyway!

Πήρα ένα φακό και κάτι άλλες μπούρδες (το φως της τουαλέτας ας πούμε) για να πάει η παραγγελία εκεί που πρέπει για να πάρω το 3$ coupon. Δεν έχω ξανά ψωνίσει από εκεί, θα έρθει πριν το καλοκαίρι ή μετά;

Να μην ανησυχεις για το Aliexpress, ειναι απλα το ebay της κινας για να καταλαβεις. Τωρα το ποτε θα ερθουν? Αυτο αστο καλυτερα, μονο ενα θα σου πω αν και δεν θελω να σε απογοητευσω, εγω περιμενω παραγγελιες ακομη απο 11 και 12 του 18 και αλλες επισεις φετινες, απο ebay, gearbest και αλλους και καμια ακομη δεν εχει ερθει, δεν εχω παραλαβει ως τωρα. Το τελωνειο και τα ελτα εδω στην ελλαδα ειδικα φετος ειναι στη χειροτερη τους φαση που τους εχω δει ποτε απο αγορες που εχω κανει τοσα χρονια απο κινα και διαφορες αλλες εξωτερικου. Με μια λεξη θα το πω που αντιπροσωπευει την απολυτη αληθεια, ειναι απλα απαραδεκτοι. Τριτοκοσμικοι με ολη τη σημασια της λεξης.

Επεξ/σία από makhs5
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Εσείς που ψάχνεστε να συμπληρώσετε το ποσό για να πάρετε το κουπόνι καλή ιδέα (χρήσιμο δηλ.) είναι κάποιο Solar 40 LED Wall Light πχ

https://www.aliexpress.com/item/30-40-LED-Otdoor-Solar-Wall-Lamp-PIR-Motion-Sensor-Waterproof-Light-Garden-Light-Path-Emergency/32973183012.html

Για το κουπονι ηθελαν τα παιδια κατι με 2 περιπου ευρω, αυτο που εδωσες κανει 9.35€ με τα μεταφορικα. Αλλαξε κατι, ηταν φτηνοτερο;

1 ώρα πριν, makhs5 είπε

Να μην ανησυχεις για το Aliexpress, ειναι απλα το ebay της κινας για να καταλαβεις. Τωρα το ποτε θα ερθουν? Αυτο αστο καλυτερα, μονο ενα θα σου πω αν και δεν θελω να σε απογοητευσω, εγω περιμενω παραγγελιες ακομη απο 11 και 12 του 18 και αλλες επισεις φετινες, απο ebay, gearbest και αλλους και καμια ακομη δεν εχει ερθει, δεν εχω παραλαβει ως τωρα. Το τελωνειο και τα ελτα εδω στην ελλαδα ειδικα φετος ειναι στη χειροτερη τους φαση που τους εχω δει ποτε απο αγορες που εχω κανει τοσα χρονια απο κινα και διαφορες αλλες εξωτερικου. Με μια λεξη θα το πω που αντιπροσωπευει την απολυτη αληθεια, ειναι απλα απαραδεκτοι. Τριτοκοσμικοι με ολη τη σημασια της λεξης.

Ναι το ιδιο ειχαμε και 2013 ή 2014. Περιμεναμε 2-3-4 μηνες.

Καποιοι λενε οτι παραλαμβανουν πλεον γρηγορα εδω και 1-2 μηνες, μεσα πχ σε 15 μερες, αλλα παραγγελιες Νοεμβρη και Δεκεμβρη αργησαν πολυ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως φιλε matrixxx ,  κι εγω και κατι φιλοι εδω στη περιοχη μου αθηνα κολωνο συγκεκριμενα, περιμενουμε ολοι μας παραγγελιες ακομη κι απο νοεμβρη κι απο πωλητες που εχουμε ψωνισει ολοι μας και στο παρελθον απ τους ιδιους και τους ξερουμε, δηλ εντιμους ως τωρα, κι ομως δεν εχει ερθει τιποτα απολύτως, 5 μηνες να παραλαβουμε παραγγελιες δεν θυμαμαι ουτε το 13 που ψωνιζαμε, κι ειναι αρκετες, κι επισεις μιλησα με τον διευθυντη του ταχυδρομειου που τον ξερω χρονια, και μου ειπε οτι αυτο που συμβαινει τωρα επειδη τα βλεπει καθημερινα με ολους που πανε και κανουν παραπονα, δεν το θυμαται ποτε ξανα ετσι, Edit: (Μιλαω για ασυνοδευτα, Μη συστημενα)

Επεξ/σία από makhs5
Δημοσ.

Μην αγχωνεσαι makhs. Off topic αλλα μόλις σημερα παρελαβα απο ΕΛΤΑ μικροδεμα το οποιο ειχα παραγγειλει τελη Νοεμβρη, το θεωρουσα χαμενο και ειχα ηδη παρει refund απο τον πωλητη στο ebay.

Και επειδη ειχε αυτοκολλητακι τελωνειου επανω τελωνειακως ελευθερο και ΕΛΤΑ μικροδεματα πλεον ειναι στανταρ πως καποιοι σακοι απο Νοεμβρη και Δεκεμβρη εχουν παρκαρει τελωνειο τοσους μηνες και περιμενουν ελεγχο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sebu είπε

Μην αγχωνεσαι makhs. Off topic αλλα μόλις σημερα παρελαβα απο ΕΛΤΑ μικροδεμα το οποιο ειχα παραγγειλει τελη Νοεμβρη, το θεωρουσα χαμενο και ειχα ηδη παρει refund απο τον πωλητη στο ebay.

Και επειδη ειχε αυτοκολλητακι τελωνειου επανω τελωνειακως ελευθερο και ΕΛΤΑ μικροδεματα πλεον ειναι στανταρ πως καποιοι σακοι απο Νοεμβρη και Δεκεμβρη εχουν παρκαρει τελωνειο τοσους μηνες και περιμενουν ελεγχο.

Μα αυτο ακριβως ειπα οχι οτι χαθηκαν, αλλα οτι εχουν κολλησει εδω ελλαδα, γι αυτο δε ζητησα επιστροφη χρηματων ακομη γιατι το ψιλιαστικα οτι ειναι ετσι, 5 μηνες κολλημενα, σπασανε καθε οριο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...