Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρόλο που το έχω κάνει καμιά δεκαριά φορές δεν λέει να με αφήσει......

Βάζω ποσότητα 1 αλλά δεν το δέχεται .....

😥

ali.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπααα, με γείωσε... Μάλλον με θυμόταν και δε με άφησε για δεύτερο... :)

Επεξ/σία από Selespeed
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Selespeed είπε

Μπααα, με γείωσε... Μάλλον με θυμόταν και δε με άφησε για δεύτερο... :)

Κανε το μετα απο κανα μισαωρο ετσι εκανα εγω, θα στο περασει στανταρ. Η αλλοιως αν δεν, ξαναδοκιμασε αυριο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Ο πωλητης προσπαθει να ανεβασει τα points του δεν θελει να βγαλει χρηματα

Ακριβως

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Για ποιο λογο θελετε να βαλετε επαναφορτιζομενη 18650 και οχι τις 3* AAA ;

Γιατί η 18650 έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα και είναι και επαναφορτιζομενη, ενώ τις τρεις ΑΑΑ τις τελειώνει πολύ γρήγορα. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχει σε κάθε νέο λογαριασμό 2.70 ευρώ έκπτωση σε αγορες 3.70 ευρώ άρα περνεις αυτο και ότι ακόμα θες μέχρι 3.70 και πληρώνεις 1 ευρώ 

Δημοσ.

παιδες στην δουλεια εχουμε ενα ροπαλο μπειζμπολ φακο/παιρνει 4 απο τις χοντρες μπαταριες,ενα θα σας πω αυτος τον κοντραρει στα ισια

Δημοσ.

Δηλαδή όλοι πληρώνεται με καρτα; θεμα αξιόπιστος το aliexpress? Γιατί σε αυτα τα σιτε μονο paypall έδινα

Δημοσ.

Μάκη, ελπίζω να μη μου φάνε τη κάρτα. Thanks anyway!

Πήρα ένα φακό και κάτι άλλες μπούρδες (το φως της τουαλέτας ας πούμε) για να πάει η παραγγελία εκεί που πρέπει για να πάρω το 3$ coupon. Δεν έχω ξανά ψωνίσει από εκεί, θα έρθει πριν το καλοκαίρι ή μετά;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, manosmanos13 είπε

Έχει σε κάθε νέο λογαριασμό 2.70 ευρώ έκπτωση σε αγορες 3.70 ευρώ άρα περνεις αυτο και ότι ακόμα θες μέχρι 3.70 και πληρώνεις 1 ευρώ 

Έκανα νεο λογαριασμό από desktop πήγα να πάρω το -3$ μου λέει μπες από άλλη συσκευή για ασφάλεια και αφού ξαναγυρίζω στο desktop πάει το κουπόνι -3$, είμαι στην πληρωμή και δεν το βρισκω πουθενά. Μήπως γράφεις κάτι στανταρ  στο apply coupon?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...