AntiCambeR Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 7 ώρες πριν, Salvation81 είπε Ποια κοροιδια ωρε παιδες; Με 1.4ε στην Ελλαδα παιρνεις 1.5 λιτρο αναψυκτικο 1.4€ x αρκετές παραγγελίες. 😉
Salvation81 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 35 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε 1.4€ x αρκετές παραγγελίες. 😉 Δεν αλλαζει κατι ομως, κατι τα μεταφορικα με τον φακελο, κατι το κοστος παραγωγης, σιγουρα 1.4ε δεν ειναι τιποτα.
AzaZyL Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Πρέπει να γίνουν επαγγελματίες. Αλλιώς να κλείσουν. Προσωπικά έκανα dispute.
Salvation81 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AzaZyL είπε Πρέπει να γίνουν επαγγελματίες. Αλλιώς να κλείσουν. Προσωπικά έκανα dispute. Δικιο εχεις, ειναι καλυτεροι οι δικοι μας Επαγγελματιες που πουλανε τους ιδιους φακους 4-5 φορες επανω τουλαχιστον......... Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από Salvation81 1
AzaZyL Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, Salvation81 είπε Δικιο εχεις, ειναι καλυτεροι οι δικοι μας Επαγγελματιες που πουλανε τους ιδιους φακους 4-5 φορες επανω τουλαχιστον......... Τι σχέση έχουν τώρα οι δικοί μας? Εγώ μίλησα για ΟΛΟΥΣ τους δήθεν επαγγελματίες. Πάντως το σχόλιό σου, σχετικά με τη σύγκριση τιμής Ελλάδας - Κίνας, δείχνει τουλάχιστον άγνοια της αγοράς, για να μην πω τίποτα χειρότερο...
Mr_Terror Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δεν ειπε κανεις οτι οι δικοι μας ειναι η φιρμα της εμπιστοσυνης.Η Ελληνικη λαμογια δεν εχει αντιπαλο.Αλλα για τον συγκεκριμενο κινεζο εκανε λαμογια.Και σιγουρα δεν μπηκε μεσα πουλωντας τους φακους με χαμηλη τιμη.μπορει να αγορασε μια ποσοτητα μεγαλη που να του βγαινει ο φακος 0,20 ευρω ο ενας.Μαζι με τα εξοδα αποστολης παλι θα εχει κερδος.Δεν υπαρχει κινεζος να πουλαει και να μπαινει μεσα.
k_dinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Εγώ πάντως δεν θα κάνω dispute γιατί το σωστό θα ήταν να δώσω τον φακό πίσω, όχι να τον κρατήσω. Όπως πχ αν παραγγείλω σουβλάκια και πω χωρίς τζατζίκι και τελικά μου βάλει, θα το δώσω πίσω στον delivery, δεν θα το φάω. Όμως σίγουρα θα του κάνω αρνητική αξιολόγηση και αυτό θα τον πονέσει περισσότερο. Πολλές φορές οι ίδιοι οι πωλητές σε παρακαλάνε να σου δώσουν πίσω τα χρήματα παρά να τους κάνεις αρνητική.
Mr_Terror Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Αν θελει ο κινεζος πισω τον φακο μπορει να τον ζητησει αλλα τα εξοδα αποστολης πρεπει να τα καλυψει ο ιδιος.Γιαυτο και δεν ζηταει πισω τον φακο.Ουτε full refund μου εκανε.Εβαλε λιγοτερα.Οποτε την ζημια του θα την καλυψει. 1
Salvation81 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, AzaZyL είπε Τι σχέση έχουν τώρα οι δικοί μας? Εγώ μίλησα για ΟΛΟΥΣ τους δήθεν επαγγελματίες. Πάντως το σχόλιό σου, σχετικά με τη σύγκριση τιμής Ελλάδας - Κίνας, δείχνει τουλάχιστον άγνοια της αγοράς, για να μην πω τίποτα χειρότερο... Και καπως ετσι δικαιολογουντε οι τακτικες στο Ελλαντα αλλα στους Κινεζους βουρ να κανουμε refund (και οπως ορθα ειπαν και αλλοι να κρατησουμε και το προιον κατι που εδω δεν θα γινοταν ποτε των ποτων). 2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Δεν ειπε κανεις οτι οι δικοι μας ειναι η φιρμα της εμπιστοσυνης.Η Ελληνικη λαμογια δεν εχει αντιπαλο.Αλλα για τον συγκεκριμενο κινεζο εκανε λαμογια.Και σιγουρα δεν μπηκε μεσα πουλωντας τους φακους με χαμηλη τιμη.μπορει να αγορασε μια ποσοτητα μεγαλη που να του βγαινει ο φακος 0,20 ευρω ο ενας.Μαζι με τα εξοδα αποστολης παλι θα εχει κερδος.Δεν υπαρχει κινεζος να πουλαει και να μπαινει μεσα. 20 λεπτα ο καθε φακος......Απο χαρτονι ειναι φτιαγμενοι;
Mr_Terror Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δεν υπαρχει λογος να γινεσαι ειρωνικος.Με το εμποριο ασχολουμε και με πωλητες σαν τον κινεζο με το φακο.Μπορει να σου φαινεται υπερβολικο αλλα ναι αυτο που εσυ πληρωνεις 1μιση ευρω στον κινεζο, του κινεζου του στοιχιζει τιμη χωμα.
Salvation81 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 20 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Δεν υπαρχει λογος να γινεσαι ειρωνικος.Με το εμποριο ασχολουμε και με πωλητες σαν τον κινεζο με το φακο.Μπορει να σου φαινεται υπερβολικο αλλα ναι αυτο που εσυ πληρωνεις 1μιση ευρω στον κινεζο, του κινεζου του στοιχιζει τιμη χωμα. Το κοστος του μεταλου μονο να βαλεις και τα 20 λεπτα τα ξεπερνας. Δεν μιλαμε για κινεζο που εχει δικο του εργοστασιο και αρα το κοστος ειναι πραγματικο κοστος. Απο εκει και περα αν πραγματικα πιστευεις πως αυτοι οι φακοι εχουν κοστους 20 λεπτα οκ παω πασο.
Mr_Terror Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Το βλεπεις απο λαθος σκοπια.Εσυ τι νομιζεις οτι ο φακος εχει αξια δεκα δολαρια και τον πουλαει 3 δολαρια μαζι με μεταφορικα, μαζι με φορους και χιλια δυο αλλα εξοδα και βγαζει και κερδος?Δεν ειναι ετσι.Γνωριζω απο εμποριο γιαυτο στο λεω.Αν γνωριζεις και εσυ απο εμποριο και διαφωνεις με οτι λεω παω πασο και εγω.Να μεινουμε στην ουσια οτι ο κινεζος εκανε λαμογια.Αλλο φακο διαφημιζε αλλο εστειλε.Αυτη ειναι η ουσια.Οτι εκανε λαμογια.
AzaZyL Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Παρήγγειλα φακό t6 και μου έστειλε q5. Εάν εσείς το θεωρείται "οκ" με γεια σας με χαρά σας, αλλά μην προσπαθείτε να το περάσετε φυσιολογικό, επειδή η τιμή ήταν χαμηλή.. Τότε να τους βάζει σε δωροσακούλες με χαμηλή τιμή και ότι τύχει στον καθένα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις