Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

LED Flashlight XML-T6 Tactical Flashlight Πανισχυρος φακος, σε τρομερη τιμη 1.46 Eυρω και απο πωλητη με πολυ καλες αξιολογησεις. ** (Αλλαγη Τιμης 1.96 Ευρω Τωρα) https://www.aliexpress.com/item/LED-Flashlight-XML-T6-Tactical-Flashlight-Q5-Mini-Torch-Waterproof-pocket-Flashlight-Outdoor-Lighting-14500-18500/32997884413.html?

61ELk6i0HrL._SX425_.jpg

Επεξ/σία από makhs5
  • Like 4
  • Thanks 12
  • Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η επιλογη χρωματος απο οτι καταλαβα συνεπαγεται το μεγεθος του φακου?
Εχει δηλαδη εναν τον XML-T6 ή τον  Q5 Mini που ο καθενας απο οτι φαινεται παιρνει διαφορετικη μπαταρια.
Προφανως τα lumen που γραφει ειναι fake αλλα για 1.5ευρω παιζει και να αξιζει.

Επεξ/σία από Lesdal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O T6 εχει περισσοτερες λειτουργιες εχει και zoom, εχει 5 λειτουργιες επιπλεον απο τον Q6, εννοειτε αξιζει ο Τ6 με αυτη τη τοσο μικρη σεντς διαφορα τιμης. Ενα βιντεακι εδω για να παρετε μια μικρη γευση: 

Επεξ/σία από makhs5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zanskou είπε

παίζει να είναι οντως αδιάβροχος όπως λέει ;

Πρεπει να ειναι αδιαβροχος, ο πωλητης φαινεται πολυ αξιοπιστος με 99.5% που στο Aliexpress λιγοι να πιασουν τετοιο ποσοστο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1,40€ κανει και πολυ ασχοληστε. Φαινεται καλη κατασκευη εχω ενα παρομοιο με τον Q6. 

Η διαφορα τους ειναι στα lumens στο μεγεθος στις λειτουργιες και στις μπαταριες τους. 

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 2
Δημοσ.

18650. Έχω πάρει μερικούς στο παρελθόν όταν τους έδιναν κάπου 9 ευρώ. Έχουν φάει απίστευτο ξύλο. Όμως το κουμπί τους είναι χάλια και δεν θα έλεγα ότι είναι αδιάβροχος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα να πάρω έναν από τον καθένα, αλλά επιτρέπει μόνο ένα συνολικά. Κάνω κάτι λάθος;

Επεξ/σία από Selespeed
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Selespeed είπε

Πήγα να πάρω έναν από τον καθένα, αλλά επιτρέπει μόνο ένα συνολικά. Κάνω κάτι λάθος;

Παρε εναν, πληρωσε τον, και μετα ξαναπαρε εναν ξανα, ετσι μπορεις, ετσι εκανα εγω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...