john340 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Γεια σασ παιδια εχω ενα προβλημα με την καρτα γραφικων.Δεν μεταφερει καθολου εικονα ενω δουλευει αυτο παρουσιαστηκε απο ενα προβλημα που ειχα με την τηλεοραση.Ειχε καει η πλακετα τησ τηλεορασησ και μετα απο εκει τελοσ.Υπαρχει τροποσ να κανω κατι να την σωσω.Ευχαριστω.
jerry banana Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 23 λεπτά πριν, john340 είπε Γεια σασ παιδια εχω ενα προβλημα με την καρτα γραφικων.Δεν μεταφερει καθολου εικονα ενω δουλευει αυτο παρουσιαστηκε απο ενα προβλημα που ειχα με την τηλεοραση.Ειχε καει η πλακετα τησ τηλεορασησ και μετα απο εκει τελοσ.Υπαρχει τροποσ να κανω κατι να την σωσω.Ευχαριστω. Λογικα δεν φταιει η καρτα σου αλλα η τηλεοραση.Εαν γινεται πηγαινε σε τεχνικο να τη δει.Επισης για να σιγουρεψουμε και εαν ειναι οντως η καρτα καθως αυτα που γραφεις ειναι λιγο ακατανοητα,αποσυνδεση την και συνδεσε την σε αλλο υπολογιστη εαν εχεις.Αλλα προσωπικα καταλαβαινω οτι το monitor σου φταιει(η τηλεοραση).
john340 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δεν εχω monitor ειναι κανονικη τηλεοραση.Η τηλεοραση εχει επισκευαστη αλλα παλι τιποτα,οταν συνδεω το laptop ολα καλα.Γι αυτο λεω οτι φταιει η καρτα.Μποτω να κανω κατι η παω για αλλη καρτα.Η καρτα δουλευει απο οτι βλεπω αλλα δεν μεταφερει εικονα καθολου.
rayven18 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μπορεί να φταίει ένα απο τα βύσματα, δοκίμασες και με τα άλλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα