Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα ζευγαρι αυτοενισχυομενα ενεργα ηχεια να τα βαλετε απευθειας στην τηλεοραση δεν θα ειναι καλυτερα; Απο ηχομπαρες. Τετοια https://www.emimikos.gr/VONYX-SM50-ACTIVE-STUDIO-MONITOR-5.25-PAIR-178.956/

https://www.soundimage.gr/product/alesis-elevate-5-mkii-aytoenishyomena-iheia-studio-monitor-zeygari

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, greed είπε

20watt vs 80watt στο κάθε ηχείο. Τι συγκρίνετε; Σαφώς και η creative είναι σκουπίδι μπροστά στην sk5

Το ένα 160watt peak το άλλο 360watt no peak.

Καλό το creative για μέχρι 100€

360W και μάλιστα no peak δεν είναι ούτε σε γκρεμό με ούριο άνεμο και ευνοικό καιρό οποιαδήποτε ηχομπάρα.

Οι υπερβολές καλό είναι να αποφεύγονται είτε πρόκειται για τον giant Killer της Creative είτε πρόκειται για τον παρουσιαζόμενο ως "Hulk" της LG.

Χαλαρά παίδες. Όποιος θέλει ηχομπάρα μέχρι τα 100-150 ευρώ, ας κοιτάξει την Creative πρώτα και αναλόγως features αποφασίζει. Όποιος θέλει κάτι καλύτερο (και ακριβότερο προφανώς) ας κοιτάξει σε JBL ή Polk.

Επεξ/σία από T. Jefferson
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, T. Jefferson είπε

360W και μάλιστα no peak δεν είναι ούτε σε γκρεμό με ούριο άνεμο και ευνοικό καιρό οποιαδήποτε ηχομπάρα.

Οι υπερβολές καλό είναι να αποφεύγονται είτε πρόκειται για τον giant Killer της Creative είτε πρόκειται για τον παρουσιαζόμενο ως "Hulk" της LG.

Χαλαρά παίδες. Όποιος θέλει ηχομπάρα μέχρι τα 100-150 ευρώ, ας κοιτάξει την Creative πρώτα και αναλόγως features αποφασίζει. Όποιος θέλει κάτι καλύτερο (και ακριβότερο προφανώς) ας κοιτάξει σε JBL ή Polk.

Δες τα watt και θα καταλάβεις.

Υπερβολή ειναι να λέμε πως είναι αντίστοιχη η creative με την lg του τίτλου. Καμία σχέση από τα χαρτιά και μόνο. Είναι σαν να λες πως το 125αρι σου πατάει 400αρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, greed είπε

Δες τα watt και θα καταλάβεις.

Υπερβολή ειναι να λέμε πως είναι αντίστοιχη η creative με την lg του τίτλου. Καμία σχέση από τα χαρτιά και μόνο. Είναι σαν να λες πως το 125αρι σου πατάει 400αρι.

Τα Watt για να τα δω θα πρέπει να μου τα φέρεις με μετρήσεις. Αλλιώς είναι κάπως δύσκολο να δεχτώ ότι ηχομπάρα μπορεί να έχει ισχύ 360Watt no peak κι όλας... .
Άλλο χαρτιά marketing και άλλο χαρτιά μετρήσεων.

Είναι κάτι που το έχω ως αρχή από την εποχή των... 1000W PMPO των Boomboxes που σήμερα έχει μετακομίσει σε κάτι συστήματα όλα-σε-ένα που αναφέρουν ξέρω γω τόσα Watt σε κατάσταση πυρκαγιάς όμως... . 😂

Αν θέλεις δυνατή ηχομπάρα, κατ' αρχήν πας σε (αρκετά) ακριβότερη και φυσικά δυνατές ηχομπάρες για να βρεις θα πρέπει να κοιτάξεις κατασκευαστές ήχου και όχι κατασκευαστές... τηλεοράσεων.

Πιένες προβλέπω να κάνει τελικά στην Ελληνική αγορά η Creative Stage 2.1

https://www.e-shop.gr/creative-stage-21-soundbar-with-subwoofer-p-PER.540320

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, T. Jefferson είπε

Τα Watt για να τα δω θα πρέπει να μου τα φέρεις με μετρήσεις. Αλλιώς είναι κάπως δύσκολο να δεχτώ ότι ηχομπάρα μπορεί να έχει ισχύ 360Watt no peak κι όλας... .
Άλλο χαρτιά marketing και άλλο χαρτιά μετρήσεων.

Είναι κάτι που το έχω ως αρχή από την εποχή των... 1000W PMPO των Boomboxes που σήμερα έχει μετακομίσει σε κάτι συστήματα όλα-σε-ένα που αναφέρουν ξέρω γω τόσα Watt σε κατάσταση πυρκαγιάς όμως... . 😂

Αν θέλεις δυνατή ηχομπάρα, κατ' αρχήν πας σε (αρκετά) ακριβότερη και φυσικά δυνατές ηχομπάρες για να βρεις θα πρέπει να κοιτάξεις κατασκευαστές ήχου και όχι κατασκευαστές... τηλεοράσεων.

Πιένες προβλέπω να κάνει τελικά στην Ελληνική αγορά η Creative Stage 2.1

https://www.e-shop.gr/creative-stage-21-soundbar-with-subwoofer-p-PER.540320

Δηλαδή είτε πας σε ψοφίμια ηχομπαρες είτε σε υπερτουμπανο; Μέση λύση γιοκ; 

Κλαιν το peak η ηχομπαρα της creative είναι όσα watt έγραψα πιο πάνω. Το γουφερ επίσης αρκετά λεπτό για να προσφέρει βάθος. Εμπειρικά όλα αυτά. Πρέπει να ξέρεις τι να περιμένεις.. με 80€ φαντάσου τι ποιότητα θα έχει μέσα της για να έχει και κέρδος... με κάνετε να γράφω λες και είμαι hater μερικοί..

Έλεος. Κολλάτε σε μάρκες και όχι στα specs.

Ένα σύστημα 2.1 της creative στα ίδια χρήματα πιθανόν να είναι καλύτερο.

Και ναι αξίζουν και τα δύο. Αν θες κάτι σε low budget τότε χτυπάς το creative αν κάτι καλύτερο κοιτάς αλλου. Απλή λογική. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ τους.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.

Δε διαφωνουμε . Απλως και τα LG SK5 ειναι μια low λυση και καπως τσιμπημενα για τον ψευτο 3D ηχο τους  . Για μενα που το γουφερ με εκνευριζει οταν ειναι πολυ  η ισχυς δε με αποσχολει .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, greed είπε

Δηλαδή είτε πας σε ψοφίμια ηχομπαρες είτε σε υπερτουμπανο; Μέση λύση γιοκ; 

Κλαιν το peak η ηχομπαρα της creative είναι όσα watt έγραψα πιο πάνω. Το γουφερ επίσης αρκετά λεπτό για να προσφέρει βάθος. Εμπειρικά όλα αυτά. Πρέπει να ξέρεις τι να περιμένεις.. με 80€ φαντάσου τι ποιότητα θα έχει μέσα της για να έχει και κέρδος... με κάνετε να γράφω λες και είμαι hater μερικοί..

Ένα σύστημα 2.1 της creative στα ίδια χρήματα πιθανόν να είναι καλύτερο.

Και ναι αξίζουν και τα δύο. Αν θες κάτι σε low budget τότε χτυπάς το creative αν κάτι καλύτερο κοιτάς αλλου. Απλή λογική. Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ τους.

Όχι. Απλά λέω ότι για να δεις σοβαρή ηχομπάρα δεν θα πας σε LG. Ούτε σε Samsung, ούτε σε Sony. Στα ίδια φράγκα (περισσότερα από της creative εννοώ) υπάρχουν απείρως καλύτερες ηχομπάρες, φτιαγμένες από κατασκευαστές που το έχουν στο θέμα του ήχου.

Αρκεί να ακούσεις πόσο ξύλο τρώει από μια JBL Bar 2.1 μια αντίστοιχης τιμής ηχομπάρα από κατασκευαστή τηλεοράσεων. Θα λυθείς στα γέλια σου λέω... . Είναι εντελώς ΓΤΠΚ οι τελευταίες... .

20 λεπτά πριν, greed είπε

Τα specs πρέπει να ακολουθούνται από μετρήσεις. Αλλιώς sorry, αλλά κι εσένα αν σε βάλουν στην πρίζα, 360W θα βγάλεις no peak αναλόγως συνθηκών... 😁🤣

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ αλλά ούτε συμφωνώ. Χαρακτηριστικά βλέπω. Πιστεύω πως θα έχεις τη τεχνογνωσία και την εμπειρία για να τα λες αυτά..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, greed είπε

Δεν διαφωνώ αλλά ούτε συμφωνώ. Χαρακτηριστικά βλέπω. Πιστεύω πως θα έχεις τη τεχνογνωσία και την εμπειρία για να τα λες αυτά..

Ακόμα χειρότερα, τις έχω δοκιμάσει τις ηχομπάρες αυτές σε πραγματικές συνθήκες.

Αν ακούσεις πόσο σύντομα αρχίζει κι όλας η συμπίεση στις ψευτο LG/Samsung/Sony στο subwoofer, μιλάμε για ακόμη χαμηλότερες πραγματικές στάθμες.

Βέβαια, αν τις βγάζουν σε προσφορά στα μισά λεφτά κατά περιόδους, τότε ΟΚ, το λες και έξυπνη αγορά. Αλλά επί της ουσίας, για να ευχαριστηθείς ήχο πρέπει να πας σε ηχομπάρα από 300 ευρώ περίπου και πάνω. Και εκεί πολύ απλά δεν στέκονται ούτε για πλάκα οι συγκεκριμένες. Πέφτουν οι φάπες σαν της βροχής τις στάλες αν τις βάλεις δίπλα δίπλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...