Konstantin77 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 https://www.plaisio.gr/thleoraseis/perifereiaka-tv/soundbars-multiroom/LG-Soundbar-Sk5.htm?NewsLetterActivate=00155D126C011ED996EF107E14E3CAFA μόνο για λίγες ώρες (late night offer) 149 ευρώ και 24 άτοκες δόσεις not bad. skroutz από 180 ευρώ, https://www.skroutz.gr/s/14520348/LG-SK5.html Δεν ξέρω αν αλλάζει μοντέλα κλπ. Ας πει κάποιος αν αξίζει, ψήνομαι
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δεν ειναι καμια τρελη τιμη Βρες κανενα ριβιου, διαβασε αποψεις χρηστων μπας και καταληξεις. Αν δεν εχει θεματα αφου η τιμη ειναι καλη προχωρα το. 1
Konstantin77 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 αυτό κάνω ρε matrixxx, αλλά νομίζεις βγάζω άκρη? Άλλος την λέει κορυφαία και άλλος τη γύρισε ίδια μέρα. Ψάχνω και επίσημο review τώρα. Γενικά την κάνουν mark down αρκετά σε σχεση με την αρχική τιμή, αλλά είναι πάλι αρκετά φτηνότεροι από τους άλλους. Δεν έχω βρει και καμία προσφορά καλή από το black friday και μετά σε sound bar, μόνο την kratos που πάλι δεν ξέρω αν αξιζε περισσότερο.
T. Jefferson Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Βρες κάπου που να την έχουν στημένη προς επίδειξη και πήγαινε να σου κάνουν demo με αποσπάσματα από ταινίες. Έτσι θα κρίνεις μόνος σου.
Konstantin77 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 φίλε ωραία τα λες, αλλά έχει περάσει η ώρα και αύριο πρωί θα λήξει η προσφορά. 1
alelo Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 31 λεπτά πριν, matrixxx είπε Δεν ειναι καμια τρελη τιμη Βρες κανενα ριβιου, διαβασε αποψεις χρηστων μπας και καταληξεις. Αν δεν εχει θεματα αφου η τιμη ειναι καλη προχωρα το. Αυτό το site idealo.de στέλνει Ελλάδα ή είναι μόνο τοπικά σε κάθε χώρα που έχει?
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, alelo είπε Αυτό το site idealo.de στέλνει Ελλάδα ή είναι μόνο τοπικά σε κάθε χώρα που έχει? Το idealo ειναι κατι σαν το σκρουτζ. Δεν ειναι μαγαζι. Οπως δεν στελνει το Πλαισιο Γερμανια ή Γαλλια, ετσι και τα περισσοτερα μαγαζια των Γαλλων και των Γερμανων δεν στελνουν Ελλαδα ή Κύπρο ή Ιταλια.
T. Jefferson Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 26 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε φίλε ωραία τα λες, αλλά έχει περάσει η ώρα και αύριο πρωί θα λήξει η προσφορά. Τότε κοιτάς τα specs που σε ενδιαφέρουν και αν σε καλύπτουν, προχωράς στα τυφλά και αν σου κάτσει καλή, σου έκατσε. Ό,τι μπορείς να καταλάβεις από τον αριθμό μεγαφώνων, διάμετρο sub, μέγιστη στάθμη, αριθμό DSP κλπ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 31 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε φίλε ωραία τα λες, αλλά έχει περάσει η ώρα και αύριο πρωί θα λήξει η προσφορά. Δεν εχει πληρωμη αντικαταβολη ή με καταθεση; Ριξε παραγγελια και ακυρωνεις αυριο μεθαυριο αν δεν σου κανει. Ή αν δεν μπορεις να την βρεις και να την ακουσεις καπου, "ρισκαρεις", την στηνεις σπιτι σου και αν δεν σου αρεσει ο ηχος της ή οτιδηποτε αλλο, την επιστρεφεις μεσα σε 14 ημερες και τα λεφτα σου πισω. 1
Konstantin77 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Είμαι εξωτερικό για καιρό ακόμα (θα παραλάβει άλλος), και επιπλέον είναι για το χωριό οπότε δε θα ανοιχτεί για ακόμα περισσότερο καιρό. Καλές οι συμβουλές ρε matixxx, τα ξέρω αυτά αλλά τώρα δεν πιάνουν. Το θέμα είναι να μας πει κανείς που την έχει, για όλους τους insomniacs όχι μόνο για εμένα.
darkmatinee Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά αυτή τη στιγμή;
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 9 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε Είμαι εξωτερικό για καιρό ακόμα (θα παραλάβει άλλος), και επιπλέον είναι για το χωριό οπότε δε θα ανοιχτεί για ακόμα περισσότερο καιρό. Καλές οι συμβουλές ρε matixxx, τα ξέρω αυτά αλλά τώρα δεν πιάνουν. Το θέμα είναι να μας πει κανείς που την έχει, για όλους τους insomniacs όχι μόνο για εμένα. Ε, ενα ενα μας τα λες. Μην το παρεις λοιπον, οταν εισαι εδω κανε την δουλεια σωστα. 3
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Και με paypal ειχα βαλει τελευταια φορα . Βεβαια δεν εχω ακυρωσει / επιστρεψει τιποτα ακομα ετσι . Αξιοπιστο review δε βλεπω αν λεει ενας καγκουρας οτι δεν εχει αρκετη ισχυ να τριζουν τζαμια δε λεει πολλα ... Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από Mhlogiatros
HotelManager Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 hour ago, matrixxx said: Δεν εχει πληρωμη αντικαταβολη ή με καταθεση; Ριξε παραγγελια και ακυρωνεις αυριο μεθαυριο αν δεν σου κανει. Ή αν δεν μπορεις να την βρεις και να την ακουσεις καπου, "ρισκαρεις", την στηνεις σπιτι σου και αν δεν σου αρεσει ο ηχος της ή οτιδηποτε αλλο, την επιστρεφεις μεσα σε 14 ημερες και τα λεφτα σου πισω. Γινεται επιστροφη χρηματων η πιστωση κανουν...?
DownUNDERground Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Όπως πληρώσεις, έτσι στα επιστρέφουν με βάση την εμπειρία μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα