GiwrgosP- Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Ανοιξα σημερα ενα project που χθες το αποθηκευσα χωρις κανενα απολυτως προβλημα (ετρεχαν ολα κανονικα) και μου εμφανιζει το σημαδακι που βλεπετε στην φωτογραφια και οταν παω να τρεξω τον κωδικα μου λεει errors exist in required projects. Ξερει κανεις τι μπορει να σημαινει;
antbyron Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Είχες βάλει κάνα εξωτερικό jar(e.g connector) και στο ζητάει ξανά; Μήπως χρειάζεται κάποιο server για να τρέξει; Τι πρόγραμμα είναι; 4 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε Ανοιξα σημερα ενα project που χθες το αποθηκευσα χωρις κανενα απολυτως προβλημα (ετρεχαν ολα κανονικα) και μου εμφανιζει το σημαδακι που βλεπετε στην φωτογραφια και οταν παω να τρεξω τον κωδικα μου λεει errors exist in required projects. Ξερει κανεις τι μπορει να σημαινει;
GiwrgosP- Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειναι προγραμμα που επικοινωνει με ενα Modemακι με εναν server. Ναι εχω βαλει ενα εξωτερικο jar. Μεσα στο βασικο κομματι δε φαινεται να ζηταει παλι καποιο import. Ειχα βαλει στην αρχη του project ενα ετοιμο Modemακι για να υπαρχει η καταλληλη επικοινωνια Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από GiwrgosP-
Klausx Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε να κάνεις "Refresh" to project, αυτό που θες να γίνει είναι να γίνει "build" πάλι το project γιατί έχει κολλήσει το παθαίνω συχνά. Συνήθως φτιάχνει με "Refresh" ή με αλλαγή σε ένα αρχείο π.χ κανείς delete το περιεχόμενο -> save και πάλι revert και save. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από Klausx 1
GiwrgosP- Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, antbyron είπε Αφαίρεσε το και ξανά βάλτο. Ωραια, ολα καλα! Ευχαριστω!
tsofras Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Με την ευκαιρία διάβασε και λίγο javadoc γιατί δεν έχει καν ή κλάση σου Φιλικά πάντα μην με παρεξηγήσεις Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από tsofras
GiwrgosP- Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Με την ευκαιρία διάβασε και λίγο javadoc γιατί δεν έχει καν ή κλάση σου Φιλικά πάντα μην με παρεξηγήσεις Δεν παρεξηγω τιποτα τι ειναι αυτο;
tsofras Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, GiwrgosP- είπε Δεν παρεξηγω τιποτα τι ειναι αυτο; https://www.oracle.com/technetwork/java/javase/tech/index-137868.html Ουσιαστικά το documentation
GiwrgosP- Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, tsofras είπε https://www.oracle.com/technetwork/java/javase/tech/index-137868.html Ουσιαστικά το documentation Θα το τσεκαρω σαν εννοια. Γενικα παντως στην εργασια δεν μας ενδιαφερει τοσο η java. Σαν εργαλειο την εχουμε, οποτε αφου παιρνω τις τιμες που θελω δεν ψαχνω τοσο τα ποιοτικα στοιχεια. (αποδοση οργανωση του κωδικα κτλ)
tsofras Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε Θα το τσεκαρω σαν εννοια. Γενικα παντως στην εργασια δεν μας ενδιαφερει τοσο η java. Σαν εργαλειο την εχουμε, οποτε αφου παιρνω τις τιμες που θελω δεν ψαχνω τοσο τα ποιοτικα στοιχεια. (αποδοση οργανωση του κωδικα κτλ) ok , απλά καλό είναι ότι μαθαίνεις να το μαθαίνεις σωστά. Δηλαδή και 5 γραμμές να γράψεις , να έχουν javadoc , να γράψεις ένα τεστ για την κλάση σου , να έχουν περιγραφικά ονόματα οι μεταβλητές σου και οι μέθοδοι σου. Απλά για να σου γίνει συνήθειο να γράφεις σωστά και να μην κάνεις τσαπατσουλιές . Στα λέω όλα αυτά γιατί όταν ήμουν εγώ στην σχολή δεν βρήκα κάποιον να μου τα πεί , και πόνεσα αρκετά μετά στην δουλειά , αφού πέρασαν και κάποια χρόνια για να αποβάλω τις κακές συνήθειες. Οπότε άσχετα με την γλώσα , σε όποια και να γράψεις , βάζε σχόλια, documentation , περιγραφικά ονόματα ( όχι int a,b κτλ ) και γράφε και κανα τεστ. Αυτά και καλή συνέχεια Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από tsofras 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα