ma3stros Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Καλησπέρα, Θα θελα γνώμη - βοήθεια σχετικά την παρακάτω προστασια σε edge οθονη ή αν έχετε χρησιμοποιήση κατι καλύτερο: https://plusmobi.net/T-MAX-screen-protector-Γυαλί-προστασίας-Fullcover-Tempered-Glass-για-Samsung-Galaxy-NOTE-8-DIAFANO-CLEAR-διαφανο-CURVED-Case -Friendly-S9?search=s9 uv Αυτο ποθ με απασχολεί κυρίως για οποιον εχει τοποθετηση κατι αντιστοιχο 1ον αν εχει βάλει θήκη και ποια χωρις φόβο να ξεκολλήσει; 2ον αν για οποιοδήποτε λόγο την αφαίρεσε, άφησε υπολείμματα, η οθόνη ηταν μια χαρα; Ευχαριστω
HamerZ Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Για Samsung S7 Edge μου έχω αγοράσει διάφορες από ebay ή aliexpress (0.2mm Full Screen Tempered Glass For Samsung Galaxy S6 Edge/S6 Edge Plus Screen Protector 3D Curved Gorilla Glass On the S7 Edge) και οι περισσότερες δέσανε καλά. Συνδυασμός με vertical flip case Leather Case For Samsung Galaxy S7 S8 edge Vertical Housing S8+ S8 Plus Cover Cellphone Covers Silicone Phone Cases Πρώτα βάζω το τζάμι και μετά με προσοχή στην θήκη με χρήση εξαρτήματος για service κινητών Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από HamerZ
ma3stros Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Εχω δοκιμασει τζαμακια π περιμετρικα εζουν το χρωμα τις εκαστοτε συσκευης αλλα δν μ αρεσουν γτ ουσιαστικα εκει π εχει το χρωμα δν κολαει. Συγκεκρικενα αυτη π εστειλα την εχεις δοκιμασει; εχει ιδιαιτερη τοποθετηση.. δειχνει να πιανει καλα αλλα αν θες να την βγαλεις μετα ειναι ολα οκ; αγηνει υπολειματα;
HamerZ Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Εύκολα την έβγαλα, και όλα τα πακέτα έχουν και μαντιλάκια καθαρισμού στεγνά και υγρά. Αγόρασε από 2-3 και βλέπεις στην πράξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα