Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα πέρυσι το Repeater της Xiaomi και μεσα σε 5 λεπτα συνδεθηκε στο ιντερνετ χωρις κανενα κολλημα, χωρις καμια αποσυνδεση ολα τελεια.. Πηρα και 2ο μαζι με το ρουτερ της xiaomi 

και στα ενοικιαζομενα που εχω 3 οροφοι, επιανε καμπανα παντου.. με τα ελαχιστη μειωση ταχυτητας απο τον 2ο στο ισογειο.. 

Ολα αυτά μέχρι που μου έκανε ενα τσαφ το ρεύμα και αποσυνδεθηκε το repeater.. Οποτε κανονικα οπως οταν το αγορασα αφου εκανα το reset μπηκα στην εφαρμογή, 

εντοπισα κανονικα το μηχανημα και ξεκινησα την διαδικασια, η οποία κολλάει στο σημείο που επισυνάπτω στην φωτο..

Το αποτελεσμα ειναι να συνδέεται κανονικά η συσκευη στο ιντερνετ, αλλα να μην μπορω μετα να την διαχειριστώ.. με αποτελεσμα λοιπον στον 2 οροφο να εχω ενα δικτυο π λεγεται ας πουμε "name"

στον 1ο ενα δικτυο που λεγεται "name_plus" και στο ισογειο δικτυο 'name_plus_plus" κατι που δυσκολευει την κατασταση γιατι πριν τα ειχα κανει ενα ενιαιο και ηταν ολα μελι γαλα.. 

και επειδη προκειται για ξενοδοχειο και θελω να βαλω αλλο ενα στον τελευταιο οροφο που εχανε ελαχιστα το σημα δεν θελω να χω 4ο διαφορετικο δικτυο μεσα στον ιδιο χωρο ποσο μαλλον με ονομα "name_plus_plus_plus" ... δοκιμασα κατι παλιες version  της εφαρμογης που ειδα καπου αλλα παλι το ιδιο.. ξερει κανεις  τι μπορω να κανω?? 

57028988_729556857460072_6557139417050382336_n.jpg

Δημοσ.

Δεν θα απαντησω ακριβως στο θεμα σου απλα θα αναφερω οτι

α.ξενοδοχειο και Repeater= fail

β.ξενοδοχειο και xiaomi = double fail.

utp και access point με Poe τροφοδοσια πx ubiquiti ναι κατι παει να γινει.

to να κανεις repeat στο repeat του Repeat δεν υπαρχει,αν χαλασει κατι απλα θα πεσουν ολα.επισης μειωνεται πολυ η ταχυτητα. αλλο τοσο με λυσεις της xiaomi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...