JMc7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 πολυ ωραια η φαση της Yale αλλα με τον κυλινδρο που λειτουργει δεν εχει καμια αξια... το νουκι (απ'το οποιο δε βγαζω λεφτα) λειτουργει με κυλινδρο των 3€ και των 300€, ο χρηστης διαλεγει την ασφαλεια του.
nikoslat Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Κύριοι, αυτά που συζητάτε είναι παιχνίδια με αμφίβολη ασφάλεια και αναξιόπιστη λειτουργία. Οποιος θέλει λύση σχετική αναζητεί να τοποθετήσει αυτόνομο ACCESS CONTROL για 1 πόρτα, το οποίο να συνδέεται καλωδιακά με το ρούτερ ή μέσω WIFI , να έχει backup λειτουργία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και η ολική λειτουργία δεν μπορεί να στηρίζεται σε 2 μπαταριούλες. Και το AIRBNB επιχείρηση είναι και θα πρέπει ότι προσθέτεις να είναι επένδυση. Δεν θα σας προτείνω , η αγορά είναι ελεύθερη και οικονομική.
JMc7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, nikoslat είπε Κύριοι, αυτά που συζητάτε είναι παιχνίδια με αμφίβολη ασφάλεια και αναξιόπιστη λειτουργία. Οποιος θέλει λύση σχετική αναζητεί να τοποθετήσει αυτόνομο ACCESS CONTROL για 1 πόρτα, το οποίο να συνδέεται καλωδιακά με το ρούτερ ή μέσω WIFI , να έχει backup λειτουργία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και η ολική λειτουργία δεν μπορεί να στηρίζεται σε 2 μπαταριούλες. Και το AIRBNB επιχείρηση είναι και θα πρέπει ότι προσθέτεις να είναι επένδυση. Δεν θα σας προτείνω , η αγορά είναι ελεύθερη και οικονομική. νομιζω εισαι μηδενιστης & προφανως δεν εχεις χρησιμοποιησει το προϊον. για να μη μενουν εντυπωσεις, το προϊον λειτουργει με 4 μπαταριες (που δε πεθαινουν πριν τους 4-6 μηνες, υπαρχει και ενημερωση οτι η ταση ειναι χαμηλη) & πολυ βασικο, ο κυλινδρος που επιλεγει ο χρηστης ειναι 100% λειτουργικος εξωτερικα ανα πασα στιγμη. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από JMc7 1
nikoslat Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, JMc7 είπε νομιζω εισαι μηδενιστης & προφανως δεν εχεις χρησιμοποιησει το προϊον. για να μη μενουν εντυπωσεις, το προϊον λειτουργει με 4 μπαταριες (που δε πεθαινουν πριν τους 4-6 μηνες, υπαρχει και ενημερωση οτι η ταση ειναι χαμηλη) & πολυ βασικο, ο κυλινδρος που επιλεγει ο χρηστης ειναι 100% λειτουργικος εξωτερικα ανα πασα στιγμη. Δεν είμαι μηδενιστής, και ούτε οι μπαταρίες έχουν εγγύηση αποφόρτισης όχι νωρίτερα απο 4 μήνες. Και αν λείπεις δεν την αλλάζεις . Με τα χρήματα αυτά βάζει ενα αυτόνομο ACCESS CONTROL για 1 πόρτα και του περισσεύουν και ρέστα.
JMc7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, nikoslat είπε Δεν είμαι μηδενιστής, και ούτε οι μπαταρίες έχουν εγγύηση αποφόρτισης όχι νωρίτερα απο 4 μήνες. Και αν λείπεις δεν την αλλάζεις . Με τα χρήματα αυτά βάζει ενα αυτόνομο ACCESS CONTROL για 1 πόρτα και του περισσεύουν και ρέστα. 6 μηνες οι μπαταριες (σοβαρης εταιρειας) βγαζουν με 40~80 περασματα τη μερα. αν λειπεις, δε το χρησιμοποιεις & αρα δε τρως τη ζωη των μπαταριων. με 250€ (με φπα η τιμη) βαζει αυτονομο A.C ? α) που το βρισκω ; β) θα το βαλω μονος μου χωρις τεχνικους ;
nikoslat Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δεν διαφημίζω προϊόντα, αλλά ναι βάζεις με 250 ευρώ αυτόνομο Access και στο βάζει με αυτά τα χρήματα εξειδικευμένος τεχνικός . Πριν μερικά χρόνια εμφανίστηκε στην Αθήνα , ένας εισαγωγέας που πουλούσε ηλεκτρονικό κύλινδρο με μνήμη , το οποίο έκανε διάφορα καλά και ήταν φτηνό και το έβαζες μόνος. Τελικά μετά απο 1 χρόνο ήταν τόσα τα προβλήματα που εξαφανίστηκε. Η ασφάλεια της πόρτας σου δεν είναι ενα πακέτο τσιγάρα που το παίρνεις απο το περίπτερο και έχει διάρκεια ζωής μιά ημέρα, ούτε μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου γιατί όλα τα σφάζεις και όλα τα μαχαιρώνεις. Η μπαταρία ποτέ δεν είχε και δεν έχει εγγύηση ότι θα λειτουργεί το επόμενο λεπτό.
trib Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στη Nuki που συζητάτε βλέπω ότι βάζεις και το κλειδί επάνω στην πόρτα. Αν έρθει κάποιος με ένα μικρό κομμάτι σιδερο/λοστό δεν την σπάει για πλάκα; Και μετά μπαίνει κύριος με το κλειδι; Δεν είναι μεγάλο φάουλ για πόρτες ασφαλείας; Υ/γ: Δεν είμαι ειδικός στις πόρτες. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από trib
JMc7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, trib είπε Στη Nuki που συζητάτε βλέπω ότι βάζεις και το κλειδί επάνω στην πόρτα. Αν έρθει κάποιος με ένα μικρό κομμάτι σιδερο/λοστό δεν την σπάει για πλάκα; Και μετά μπαίνει κύριος με το κλειδι; Δεν είναι μεγάλο φάουλ για πόρτες ασφαλείας; Υ/γ: Δεν είμαι ειδικός στις πόρτες. εξωτερικα στη θωρακισμενη βλεπεις αυτο : ποιος λοστος ; 1
nikoslat Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Βάζεις το κλειδί και το μηχανισμό απο την μέσα μερια της πόρτας. Το μηχανισμός είναι κουμπωτός στην μεταλλική βάση και αφαιρείται με το χέρι, Αν είναι ενοικιαστής AIRBNB , μπορώ να αφαιρέσω απο μέσα το μηχανισμό, να βγάλω το κλειδί και να φτιαξω αντικλείδι. Αφού αποχωρήσω απο την ολιγοήμερη παραμονή μου στο κατάλυμα AIRBNB , μπορώ να επισκεφτώ το κατάλυμα όταν θα είναι ενοικιασμένο σε άλλον. Οπότε δεν μιλάμε για ασφάλεια, αλλά για μηχανισμό διευκόλυνσης που ίσως θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις σε αποκλειστικά δικό σου χώρο. Κατα τα άλλα δεν παρέχει καμιά ασφάλεια
JMc7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, nikoslat είπε Βάζεις το κλειδί και το μηχανισμό απο την μέσα μερια της πόρτας. Το μηχανισμός είναι κουμπωτός στην μεταλλική βάση και αφαιρείται με το χέρι, Αν είναι ενοικιαστής AIRBNB , μπορώ να αφαιρέσω απο μέσα το μηχανισμό, να βγάλω το κλειδί και να φτιαξω αντικλείδι. Αφού αποχωρήσω απο την ολιγοήμερη παραμονή μου στο κατάλυμα AIRBNB , μπορώ να επισκεφτώ το κατάλυμα όταν θα είναι ενοικιασμένο σε άλλον. Οπότε δεν μιλάμε για ασφάλεια, αλλά για μηχανισμό διευκόλυνσης που ίσως θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις σε αποκλειστικά δικό σου χώρο. Κατα τα άλλα δεν παρέχει καμιά ασφάλεια τοση ωρα λες μπαρουφες & εκτος απο ανιδεος για το προϊον, παραπληροφορεις τον κοσμο. στην πορτα μου βαζω οτι κυλινδρο θελω. αν βαλω καποιον που τα κλειδια αντιγραφονται απλα στον κλειδαρα της γειτονιας & το νοικιαζω, προφανως ειμαι βλακας. απο την πρωτη στιγμη ειπαμε κυλινδρος πατενταρισμενος & διπλης ενεργειας + nuki η καλυτερη λυση. τοποθετηση απο το χρηστη, αγορα απευθειας απο τη "μαμα" εταιρεια & τιποτα κρυφο ή περιεργο.
trib Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 24 λεπτά πριν, JMc7 είπε εξωτερικα στη θωρακισμενη βλεπεις αυτο : ποιος λοστος ; Δεν γνώριζα ότι η εγκατάσταση γίνεται εσωτερικά.
nikoslat Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Φίλε μου εγώ δεν είμαι ντήλερ του προϊόντος. Απλό Δεν είναι σύστημα ασφαλείας και αυτό προκύπτει από πολλά και δεν μπορείτε να το σερβίρετε ως λύση ασφαλείας Η εταιρία που το πουλάει , αντιπροσωπεύει ξενοδοχειακό εξοπλισμό, βραστήρες, ψυγεία , κλειδαριές , ότι ναναι Αν ήταν σύστημα ασφαλείας θα είχε και άδεια από το Υπουργείο Προστασίας Πολίτη Εσύ που εμφανίζεσαι ως πολυγνώστης σίγουρα δεν έχεις σχέση με το αντικείμενο, εγώ είμαι ηλεκτρονικός μηχανικός με 35 έτη εμπειρίας Καλή σου ημέρα, δεν θα ντηλάρω το προϊόν σου
JMc7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nikoslat είπε Φίλε μου εγώ δεν είμαι ντήλερ του προϊόντος. Απλό Δεν είναι σύστημα ασφαλείας και αυτό προκύπτει από πολλά και δεν μπορείτε να το σερβίρετε ως λύση ασφαλείας Η εταιρία που το πουλάει , αντιπροσωπεύει ξενοδοχειακό εξοπλισμό, βραστήρες, ψυγεία , κλειδαριές , ότι ναναι Αν ήταν σύστημα ασφαλείας θα είχε και άδεια από το Υπουργείο Προστασίας Πολίτη Εσύ που εμφανίζεσαι ως πολυγνώστης σίγουρα δεν έχεις σχέση με το αντικείμενο, εγώ είμαι ηλεκτρονικός μηχανικός με 35 έτη εμπειρίας Καλή σου ημέρα, δεν θα ντηλάρω το προϊόν σου μακαρι να το ειχα εφευρει ή να το πουλουσα. απλό. θα τα κονομουσα χωρις να προσπαθω να εξηγησω στον παππου μου που γραφτηκε στο φορουμ επειδη δεν ειχε τι να κανει. εχεις διαβασει τον τιτλο του θεματος ; εχεις διαβασει τα σχολια μας ; ειδες καπου οτι το σερβιρουμε ή το πουλαμε ; ακομη χειροτερα ειδες να το παρουσιαζουμε σα λυση ασφαλειας ; νομιζω θελεις αλλα 5 ετη για συνταξη, οποτε καλο ειναι να ετοιμαζεσαι ηλεκτρονικε γιατι βλεπω εκτος απο την πρεσβυωπια αντιμετωπιζεις και θεματα αντιληψης. καλη σου ημερα επισης. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από JMc7 3
dimpa16 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, JMc7 είπε μακαρι να το ειχα εφευρει ή να το πουλουσα. απλό. θα τα κονομουσα χωρις να προσπαθω να εξηγησω στον παππου μου που γραφτηκε στο φορουμ επειδη δεν ειχε τι να κανει. εχεις διαβασει τον τιτλο του θεματος ; εχεις διαβασει τα σχολια μας ; ειδες καπου οτι το σερβιρουμε ή το πουλαμε ; ακομη χειροτερα ειδες να το παρουσιαζουμε σα λυση ασφαλειας ; νομιζω θελεις αλλα 5 ετη για συνταξη, οποτε καλο ειναι να ετοιμαζεσαι ηλεκτρονικε γιατι βλεπω εκτος απο την πρεσβυωπια αντιμετωπιζεις και θεματα αντιληψης. καλη σου ημερα επισης. Είσαι ανάγωγος. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα