JMc7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, nyne είπε αρα εαν εγω δεν ειμαι εκει και κατι στραβωσει ο επισκεπτης εχει τροπο να μπει με πχ καποιο default κωδικο που θα του δωσω? στη θεση σου θα εβαζα μια κλειδοθηκη σαν του βιντεο (ειτε κοντα στην πορτα, ειτε σε καποιο σημειο που θα γνωριζεις κ θα καθοδηγησεις τους πελατες σου) : υγ - καλυτερα να παρεις κατι στα 30-50 ευρω για να ξερεις οτι θα λειτουργει παντα & οχι του πλαισιο που δειχνει το βιντεο. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από JMc7 1
panos4tw Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Αυτη η Nuki μπορει να συνεργαστει με τις κλασσικες θωρακισμενες πορτες ασφαλειας;
JMc7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, panos4tw είπε Αυτη η Nuki μπορει να συνεργαστει με τις κλασσικες θωρακισμενες πορτες ασφαλειας; αρκει να εχει κλειδι αποτυπωσεως ΚΑΙ διπλης ενεργειας.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος τι γίνεται με αυτές τις κλειδαριές;
tsakfot Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, paredwse είπε Τη nuki την έβαλα στο σπίτι εδώ και μερικούς μήνες και πρόσφατα και στο γραφείο (για το review που ετοιμάζουμε). Προσωπικά, έχω καταργήσει τα κλειδιά. +1 ένα για Nuki ! Happy user τα τελευταία σχεδόν 2 χρόνια (από εποχής kickstarter) 17 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος τι γίνεται με αυτές τις κλειδαριές; Παίζουν με μπαταρίες ΑΑΑ(επαναφορτιζόμενες) τις οποίες αλλάζεις ανά 3μηνο-4μηνο. Τοπικά δουλεύουν με το bluetooth της οπότε δεν χρειάζεσαι Internet etc. Επίσης για μεγαλύτερη ασφάλεια, έχεις πάντα backup τα κλειδιά σου, αλλά εγώ στα 2 χρόνια δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. (καλό είναι ο κύλινδρος της κλειδαριάς να είναι διπλής ενέργειας ) 2
james9tito Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Αυριο ανεβαινω θεσσαλονικη και το airbnb που εκλεισα μου εστειλε invite για nuki lock . Ψαρωσα στην αρχη γιατι δεν ειχα ιδεα αλλα κατεβασα την εφαρμογη , πατησα στο Invite και απο οτι ειδα βρηκε το ονομα του καταλυματος. Απο εδω και περα δεν ξερω πως δουλευει , φανταζομαι μολις φτασω στην πορτα , φερνω το κινητο κοντα και ανοιγει??
tsakfot Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 21 λεπτά πριν, james9tito είπε Αυριο ανεβαινω θεσσαλονικη και το airbnb που εκλεισα μου εστειλε invite για nuki lock . Ψαρωσα στην αρχη γιατι δεν ειχα ιδεα αλλα κατεβασα την εφαρμογη , πατησα στο Invite και απο οτι ειδα βρηκε το ονομα του καταλυματος. Απο εδω και περα δεν ξερω πως δουλευει , φανταζομαι μολις φτασω στην πορτα , φερνω το κινητο κοντα και ανοιγει?? Στην εφαρμογή θα δείς ότι θα σου εμφανίζει την κλειδαρία, για το χρονικό διάστημα που σου έχει δώσει ο κάτοχος. Ανοίγεις λοιπόν εφαρμογή όταν είσαι πίσω από την πόρτα, θα πατήσεις open door. Πιθανότατα αν είναι enabled το auto-unlock να μην χρειαστεί να κάνεις κάτι, αλλά λογικά δεν θα το έχει enable ο κάτοχος. Μόλις λήξει το διάστημα, απλά η κλειδαριά εξαφανίζεται απο την εφαρμογή. 1
pedrojay Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, JMc7 είπε αυτο που μ'αρεσε σαν feat ειναι οτι πλησιαζοντας την πορτα μπορει ν'ανοιγει αυτοματα χωρις να βγαλω καν το smartphone απ την τσεπη. Δεν ξέρω σε τί όροφο/απόσταση από την πόρτα σου είσαι,αλλά στο τελευταίο update της εφαρμογής αυτές τις μέρες πρόσθεσαν επιλογές καθυστέρησης του auto unlock και άλλαξε όλη η εμπειρία προς το ακόμα καλύτερο.Κάνουν πολύ καλή δουλειά στο ραφινάρισμα των λειτουργιών οι τύποι. 7 ώρες πριν, nyne είπε αρα εαν εγω δεν ειμαι εκει και κατι στραβωσει ο επισκεπτης εχει τροπο να μπει με πχ καποιο default κωδικο που θα του δωσω? Μπορείς να έχεις ορισμένο έναν κωδικό έκτακτης ανάγκης μόνο για τέτοια περίπτωση. Αν χρειαστεί να τον δώσεις,μετά τον ακυρώνεις και κάνεις νέο
therock Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Καλα ολα αυτα που λετε πειτε ομως και τα κακα για να χουμε το νου μας. Πειτε οτι κλεινει διαμονη ενας παππους (το πως τωρα, του το κλεινει το εγγονι του) Τι smartphone τωρα και nuki πως θα μπει μεσα ο ανθρωπος οταν φτασει
pedrojay Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, therock είπε Καλα ολα αυτα που λετε πειτε ομως και τα κακα για να χουμε το νου μας. Πειτε οτι κλεινει διαμονη ενας παππους (το πως τωρα, του το κλεινει το εγγονι του) Τι smartphone τωρα και nuki πως θα μπει μεσα ο ανθρωπος οταν φτασει Έχει και keypad λέμε,το οποίο μπαίνει κάπου κοντά στην πόρτα και είναι μόνιμα εκεί. Και δεν χρειάζεται internet. Θα χρειαστεί βέβαια τα γυαλιά πρεσβυωπίας ο παππούς,αλλά οι μελέτες δείχνουν ότι τα έχουν πάντα πάνω τους 😄' Και για παππού σε δικό σας σπίτι,έχει και το fob/μπρελόκ Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από pedrojay
The_Judas Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι παππούδες κλείνουν τηλεφωνικά και δεν εμπιστεύονται τα airbnb. Δεν απευθύνεται ιδιαίτερα σε αυτούς. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από The_Judas 1
NikosKallithea Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Σε ποια πλευρά της πόρτας μπαίνει αυτη η κλειδαριά από τη μέσα ή από την έξω, γιατί αν μπαίνει απ'έξω δεν το βλέπω και πολύ ασφαλές.
telas Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 18 ώρες πριν, paredwse είπε Όντως δεν απευθύνεται (προς το παρόν) στον μέσο χρήστη. Αν και, κατά τη γνώμη μου, είναι σαφώς καλύτερο από αντίστοιχων χρημάτων υλοποιήσεις που πρέπει να κάνεις ολόκληρες 'κατασκευές' για να τις εγκαταστήσεις (γκουχου, dana..., γκουχου). Προσωπικά, ξεπέρασα τα 300 ευρώ γιατί πήρα και το bridge και το keypad. Δεν το μετάνοιωσα (ακόμα). Για Airbnb θεωρώ ότι είναι η τέλεια λύση (σε συνδυασμό με διασύνδεση της nuki με τον υφιστάμενο airbnb λογαριασμό). Ωραίο φαίνεται αλλά νομίζω πως παραβιάζεται για πλάκα.
kage Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αφηστε τα app/bt κατι με keypad ωστε να ναι ευκολο Mult t lock Yale entr https://entrlock.com +vesa edge για remote wifi αλλιως bluetooth DHI-ASI1201-E IP access point Nelo one για να ανοιξεις κοινοχρηστη πορτα εισοδου απο αποσταση.συνδέεται στο καλωδιο θυροτηλεφωνου εντος σπιτιου. Habakis Epi systems Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από kage
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 5 hours ago, NikosKallithea said: Σε ποια πλευρά της πόρτας μπαίνει αυτη η κλειδαριά από τη μέσα ή από την έξω, γιατί αν μπαίνει απ'έξω δεν το βλέπω και πολύ ασφαλές. Προφανώς μπαίνει εσωτερικά. Νόμιζα ότι είναι αντιληπτό αυτό. 4 hours ago, telas said: Ωραίο φαίνεται αλλά νομίζω πως παραβιάζεται για πλάκα. Γιατί να παραβιάζεται πιο εύκολα ή πιο δύσκολα από άλλες (μη ηλεκτρονικές) κλειδαριές; 1 hour ago, kage said: Αφηστε τα app/bt κατι με keypad ωστε να ναι ευκολο Mult t lock Yale entr https://entrlock.com DHI-ASI1201-E IP Nelo one για να ανοιξεις κοινοχρηστη πορτα εισοδου Habakis Epi systems Προφανώς δεν διάβασες ότι και η nuki έχει keypad. Πολύ ενδιαφέρουσα και η Yale.Αν έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει διαχείριση μέσω WiFi και έτσι δεν έχεις πλήρη απομακρυσμένο έλεγχο. Ενδιαφέρον βέβαια γιατί είναι Yale. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα