Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανεις να προτεινει κατι αξιοπιστο που να μη τσιμπαει για ψηφιακη κλειδαρια εισοδου καταλυμματος AirBNB. Κατι το οποιο να μπορεις να προγραμματιζεις απομακρυσμενα τον κωδικο και να τον στελνεις στους φιλοξενουμενους

Βλεπω φιαφορα βιντεακια στο youtube αλλα δε βρισκω τα προιοντα ελλαδα και τα περισσοτερα ειναξ και πανακριβα.

Κατι στα 100 με 150 το πολυ

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, therock said:

Ξεφευγει πολυ ομως. Με smartphone Γινεται το ξεκλειδωμα? Αμα δεν εχει μαζι του ο επισκπετης τι γινεται

https://www.nuki.gr/el/προϊοντα-148/smart-lock-2-0-586

Και με smartphone και με keypad (κωδικό) και με bluetooth κλειδί. Προσεχώς αναλυτικό review στο Insomnia Reviews. ;)

ΥΓ: Ναι, η τιμή δεν είναι μέσα στο budget που έθεσες. Αλλά δεν πιστεύω ότι θα βρεις κάτι αξιόπιστο στα λεφτά που θέλεις.

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Highlander said:

Νοικιάζεις κάτι καλό εσύ ο από πάνω ;
Να ξέρουμε μήπως βάλουμε μέσον και πετύχουμε έκπτωση. 😋

Τη nuki την έβαλα στο σπίτι εδώ και μερικούς μήνες και πρόσφατα και στο γραφείο (για το review που ετοιμάζουμε).

Προσωπικά, έχω καταργήσει τα κλειδιά. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίος :)

Θα περιμένω το review. Έχω κάποιες απορίες και ελπίζω να μου λυθούν εκεί.

Επεξ/σία από Highlander
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paredwse είπε

Τη nuki την έβαλα στο σπίτι εδώ και μερικούς μήνες και πρόσφατα και στο γραφείο (για το review που ετοιμάζουμε).

Προσωπικά, έχω καταργήσει τα κλειδιά. 

αυτο που μ'αρεσε σαν feat ειναι οτι πλησιαζοντας την πορτα μπορει ν'ανοιγει αυτοματα χωρις να βγαλω καν το smartphone απ την τσεπη.

βεβαια τα 300€ δεν ειναι και λιγα για Μ.Ο χρηστων. (αν αγορασει καποιος καλο κυλινδρο διπλης ενεργειας + το bridge για ιντερνετικη προσβαση απο παντου, ξεφευγει και απ'τα 300€)

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, JMc7 said:

αυτο που μ'αρεσε σαν feat ειναι οτι πλησιαζοντας την πορτα μπορει ν'ανοιγει αυτοματα χωρις να βγαλω καν το smartphone απ την τσεπη.

βεβαια τα 300€ δεν ειναι και λιγα για Μ.Ο χρηστων. (αν αγορασει καποιος καλο κυλινδρο διπλης ενεργειας + το bridge για ιντερνετικη προσβαση απο παντου, ξεφευγει και απ'τα 300€)

Όντως δεν απευθύνεται (προς το παρόν) στον μέσο χρήστη. Αν και, κατά τη γνώμη μου, είναι σαφώς καλύτερο από αντίστοιχων χρημάτων υλοποιήσεις που πρέπει να κάνεις ολόκληρες 'κατασκευές' για να τις εγκαταστήσεις (γκουχου, dana..., γκουχου). 

Προσωπικά, ξεπέρασα τα 300 ευρώ γιατί πήρα και το bridge και το keypad. Δεν το μετάνοιωσα (ακόμα). 

Για Airbnb θεωρώ ότι είναι η τέλεια λύση (σε συνδυασμό με διασύνδεση της nuki με τον υφιστάμενο airbnb λογαριασμό). 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, paredwse είπε

Όντως δεν απευθύνεται (προς το παρόν) στον μέσο χρήστη. Αν και, κατά τη γνώμη μου, είναι σαφώς καλύτερο από αντίστοιχων χρημάτων υλοποιήσεις που πρέπει να κάνεις ολόκληρες 'κατασκευές' για να τις εγκαταστήσεις (γκουχου, dana..., γκουχου). 

Προσωπικά, ξεπέρασα τα 300 ευρώ γιατί πήρα και το bridge και το keypad. Δεν το μετάνοιωσα (ακόμα). 

Για Airbnb θεωρώ ότι είναι η τέλεια λύση (σε συνδυασμό με διασύνδεση της nuki με τον υφιστάμενο airbnb λογαριασμό). 

στα 400€-450€ (συμπεριλαμβανομενου πολυ δυνατου κυλινδρου θωρακισμενης πορτας) ειναι η καλυτερη υλοποιηση αυτη τη στιγμη στον κοσμο, με 3 δεδομενα :

α) ποιοτητα κατασκευης

β) οδηγιες εγκαταστασης & χρησης που καταλαβαινει κι ενα παιδι 12-14 ετων ή ενας παππους 70+.

γ) αψογο support οσες φορες χρειαστηκαμε βοηθεια.

Επεξ/σία από JMc7
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
42 minutes ago, JMc7 said:

στα 400€-450€ (συμπεριλαμβανομενου πολυ δυνατου κυλινδρου θωρακισμενης πορτας) ειναι η καλυτερη υλοποιηση αυτη τη στιγμη στον κοσμο, με 3 δεδομενα :

α) ποιοτητα κατασκευης

β) οδηγιες εγκαταστασης & χρησης που καταλαβαινει κι ενα παιδι 12-14 ετων ή ενας παππους 70+.

γ) αψογο support οσες φορες χρειαστηκαμε βοηθεια.

Και το keypad είναι εξαιρετικό (αν και έχει μια αίσθηση πιο "ελαστική" - προφανώς για την αδιαβροχοποίησή του) και η γενικότερη εμπειρία χρήσης μέχρι τώρα (περίπου τρεις μήνες) είναι πραγματικά άριστη.  

(disclaimer: δεν έχω καμία σχέση με την κατασκευάστρια εταιρεία, ούτε με τον αντιπρόσωπο εδώ στην Ελλάδα ούτε λαμβάνω κάποια προμήθεια από τις πωλήσεις ούτε πουλάω ούτε τίποτα)

• Like 1
Δημοσ.

Κατι τετοιο εψαχνα για το μελλοντικο airbnb μου.Φαινεται ευχρηστο αλλα φυσικα και θελει και καποια αξεσουαρ οπως το keypad κτλ.Σε περιπτωση ομως που καποιος βγαλει το hub απο την μπριζα τι γινεται?Η πες πχ οτι πεφτει το ρευμα λιγο πριν φτασει ο επισκετης ,μπορει να ξεκλειδωσει manual με κωδικο πχ η κλειδι εκτακτης αναγκης?Το λεω διοτι το airbnb που σκεφτομαι να φτιαξω θα βρισκεται σε ορεινο χωριο(φουλ τουριστικο),αλλα με τα προβληματα που μπορει να εχει ενας τετοιος προορισμος πχ το χειμωνα(διακοπες ρευματος κτλ).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nyne είπε

Κατι τετοιο εψαχνα για το μελλοντικο airbnb μου.Φαινεται ευχρηστο αλλα φυσικα και θελει και καποια αξεσουαρ οπως το keypad κτλ.Σε περιπτωση ομως που καποιος βγαλει το hub απο την μπριζα τι γινεται?Η πες πχ οτι πεφτει το ρευμα λιγο πριν φτασει ο επισκετης ,μπορει να ξεκλειδωσει manual με κωδικο πχ η κλειδι εκτακτης αναγκης?Το λεω διοτι το airbnb που σκεφτομαι να φτιαξω θα βρισκεται σε ορεινο χωριο(φουλ τουριστικο),αλλα με τα προβληματα που μπορει να εχει ενας τετοιος προορισμος πχ το χειμωνα(διακοπες ρευματος κτλ).

το βασικο κομματι λειτουργει με μπαταριες που θελουν αλλαγη καθε 6 μηνες. (υπαρχει κ ειδοποιηση στο κινητο).

η απομακρυσμενη (εγω εδω κ το νουκι στο εβερεστ) προσβαση απαιτει ρευμα + wifi για το bridge που αναφερουμε με τον paredwse.

Δημοσ.

αρα εαν εγω δεν ειμαι εκει και κατι στραβωσει ο επισκεπτης εχει τροπο να μπει με πχ καποιο default κωδικο που θα του δωσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...