Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπεσε το μάτι μου πρόσφατα, χρησιμοποιουν το δίκτυο της Vodaphone και αναφέρουν πως με κάθε ανανέωση έχουμε τριπλάσιασμο της αξίας ανανέωσης. Έχετε κάποια γνώμη /άποψη για το θέμα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες Αν εχει πακετα με χρονο ομιλια + mb για τα χρηματα που εβαλες προ 3πλασιασμου

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Κι όμως τείνω να συμφωνήσω με τον Fausto Coppi

Αλλά γενικότερα και όχι στο θέμα της προσφοράς των ΕΛΤΑ. Αλλά είναι offtopic οπότε το αφήνω.

• Confused 1
Δημοσ.

Πουλανε και ρευμα και καρτοκινητη και οτιδηποτε χρειαζεται για να αυξησουν τα εσοδα της επιχειρησης,βεβαια το ρευμα ειναι high risk business και δεν θα επρεπε να μπουν ποτε εκει!

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αντι να εξοφλησουν τη ΔΕΗ με λογαριασμούς που εχουν εισπραξει πουλανε και καρτοκινητη?

Πραγματικα αυτο ηταν τραγικο.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, fastnq2 είπε

Πραγματικα αυτο ηταν τραγικο.

Κάπως λύθηκε νομίζω, απλά δεν ξέρω ποιος έβαλε τα λεφτά. Απ' αυτά που λέει ο @Γιάννης Platano καταλαβαίνω ότι τα κάλυψε η ΔΕΗ...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, zio10 είπε

Κάπως λύθηκε νομίζω, απλά δεν ξέρω ποιος έβαλε τα λεφτά. Απ' αυτά που λέει ο @Γιάννης Platano καταλαβαίνω ότι τα κάλυψε η ΔΕΗ...

ειχε τυχει και σε μας(ερχοταν ενα ηδη πληρωμενο ποσο σε καθε λογαριασμο σαν χρεος) και στην δεη μου ειπαν να παω στα ελτα και να τους πω να στειλουν στα κεντρικα αιτημα να αποδοσουν τα λεφτα στην δεη.Και οντως στον επομενο λογαριασμο ειχε εξαφανιστει το ποσο.Τοσο απλο ηταν δηλαδη.Απλα μαλλον φουσκωσαν οι τσεπες καποιων απο αυτη την απατη απο ατομα που δεν το κυνήγησαν η δεν ξερω και εγω..

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

ειχε τυχει και σε μας(ερχοταν ενα ηδη πληρωμενο ποσο σε καθε λογαριασμο σαν χρεος) και στην δεη μου ειπαν να παω στα ελτα και να τους πω να στειλουν στα κεντρικα αιτημα να αποδοσουν τα λεφτα στην δεη.Και οντως στον επομενο λογαριασμο ειχε εξαφανιστει το ποσο.Τοσο απλο ηταν δηλαδη.Απλα μαλλον φουσκωσαν οι τσεπες καποιων απο αυτη την απατη απο ατομα που δεν το κυνήγησαν η δεν ξερω και εγω..

Ακόμα πιο απλό θα έπρεπε να ήταν, θα έπρεπε να αρκούσε η προσκόμιση της απόδειξης πληρωμής ΕΛΤΑ από τον πελάτη στη ΔΕΗ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...