panira Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Έπεσε το μάτι μου πρόσφατα, χρησιμοποιουν το δίκτυο της Vodaphone και αναφέρουν πως με κάθε ανανέωση έχουμε τριπλάσιασμο της αξίας ανανέωσης. Έχετε κάποια γνώμη /άποψη για το θέμα?
NikosKallithea Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Εχουν άποψη τα ελτα https://www.elta.gr/Portals/0/pdf/SITE ΕΛΤΑ (ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) 02 08 2016 ΤΕΛ.pdf
panira Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 12 minutes ago, NikosKallithea said: Εχουν άποψη τα ελτα https://www.elta.gr/Portals/0/pdf/SITE ΕΛΤΑ (ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ) 02 08 2016 ΤΕΛ.pdf Το έχω δει αυτό, πιστεύετε πως αξίζει να πάω μέχρι τα ΕΛΤΑ και να το αγοράσω το πακέτο?
spectaculator Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δεν ξέρω αν αξίζει η προσφορά. Το όλο θέμα είναι για ένα μήνα.
kage Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Δες Αν εχει πακετα με χρονο ομιλια + mb για τα χρηματα που εβαλες προ 3πλασιασμου Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από kage
panira Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 4 hours ago, Fausto Coppi said: ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ Το εννοείς? Το σχόλιο σου δεν βοηθάει ιδιαίτερα
gmts Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Κι όμως τείνω να συμφωνήσω με τον Fausto Coppi Αλλά γενικότερα και όχι στο θέμα της προσφοράς των ΕΛΤΑ. Αλλά είναι offtopic οπότε το αφήνω. 1
Joshua21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δηλαδή θεωρείτε κακομοιριά το να ψάχνει κάποιος οικονομικό τρόπο επικοινωνίας?
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Αντι να εξοφλησουν τη ΔΕΗ με λογαριασμούς που εχουν εισπραξει πουλανε και καρτοκινητη? 1
vagos789 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Πουλανε και ρευμα και καρτοκινητη και οτιδηποτε χρειαζεται για να αυξησουν τα εσοδα της επιχειρησης,βεβαια το ρευμα ειναι high risk business και δεν θα επρεπε να μπουν ποτε εκει! 1
fastnq2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 42 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αντι να εξοφλησουν τη ΔΕΗ με λογαριασμούς που εχουν εισπραξει πουλανε και καρτοκινητη? Πραγματικα αυτο ηταν τραγικο. 1
zio10 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 Δημοσ. 11 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, fastnq2 είπε Πραγματικα αυτο ηταν τραγικο. Κάπως λύθηκε νομίζω, απλά δεν ξέρω ποιος έβαλε τα λεφτά. Απ' αυτά που λέει ο @Γιάννης Platano καταλαβαίνω ότι τα κάλυψε η ΔΕΗ...
fastnq2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 14 ώρες πριν, zio10 είπε Κάπως λύθηκε νομίζω, απλά δεν ξέρω ποιος έβαλε τα λεφτά. Απ' αυτά που λέει ο @Γιάννης Platano καταλαβαίνω ότι τα κάλυψε η ΔΕΗ... ειχε τυχει και σε μας(ερχοταν ενα ηδη πληρωμενο ποσο σε καθε λογαριασμο σαν χρεος) και στην δεη μου ειπαν να παω στα ελτα και να τους πω να στειλουν στα κεντρικα αιτημα να αποδοσουν τα λεφτα στην δεη.Και οντως στον επομενο λογαριασμο ειχε εξαφανιστει το ποσο.Τοσο απλο ηταν δηλαδη.Απλα μαλλον φουσκωσαν οι τσεπες καποιων απο αυτη την απατη απο ατομα που δεν το κυνήγησαν η δεν ξερω και εγω..
Joshua21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 59 λεπτά πριν, fastnq2 είπε ειχε τυχει και σε μας(ερχοταν ενα ηδη πληρωμενο ποσο σε καθε λογαριασμο σαν χρεος) και στην δεη μου ειπαν να παω στα ελτα και να τους πω να στειλουν στα κεντρικα αιτημα να αποδοσουν τα λεφτα στην δεη.Και οντως στον επομενο λογαριασμο ειχε εξαφανιστει το ποσο.Τοσο απλο ηταν δηλαδη.Απλα μαλλον φουσκωσαν οι τσεπες καποιων απο αυτη την απατη απο ατομα που δεν το κυνήγησαν η δεν ξερω και εγω.. Ακόμα πιο απλό θα έπρεπε να ήταν, θα έπρεπε να αρκούσε η προσκόμιση της απόδειξης πληρωμής ΕΛΤΑ από τον πελάτη στη ΔΕΗ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα