Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω αφου δεν εχεις θεμα και ουτε κερδιζεις και τιποτα το τρομερο,γιατι να μπεις στην διαδικασια να αλλαξεις bios στην καρτα γραφικων.

Για ποιο λογο να την κανεις πιο ζεστη την καρτα,αφου ο αρχικος σου λογος που την πηρες ηταν οι αρχικες θερμοκρασιες?

• Like 4
  • Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Εγω δεν μπορω να καταλαβω αφου δεν εχεις θεμα και ουτε κερδιζεις και τιποτα το τρομερο,γιατι να μπεις στην διαδικασια να αλλαξεις bios στην καρτα γραφικων.

Για ποιο λογο να την κανεις πιο ζεστη την καρτα,αφου ο αρχικος σου λογος που την πηρες ηταν οι αρχικες θερμοκρασιες?

γιατι με βαραει η μ@λ@κι@ 🤣🤣🤣 δε ξερω γιατι,αμα δε μου αρεσει ξαναβαζω το κανονικο..............:P

παντως θα εχω την επιλογη να παω το power limit πιο πανω..............

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Σε περιπτωση που η καρτα λειτουργει απροβληματιστα με το αρχικο Bios,δεν υπαρχει λογος να το αλλαξεις.

για τις rtx υπηρχε λογος, λογο χαμηλου αρχικου power limit.........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alexcrx είπε

σιγουρα??????τον κοβεις που λεμε????????(τον λαιμο οχι τπτ αλλο 🤣🤣🤣)γιατι εχουν και αλλα power phase, η gaming εχει 10 η aorus 14

Τον κοβω οτι θα είναι μια χαρα.Εχω κανει άπειρες τέτοιες δοκιμες σε καρτες στο παρελθον.

Ελπίζω μονο να ειναι η gaming oc οχι η απλη.Αλλιως το ξεχνας το φλασαρισμα.

Αλλα οπως σου ειπα πιο πανω οι θερμοκρασιες που θα εχει η καρτα λόγο αυξημένου power target δεν νομιζω να αξιζουν αυτα τα λιγα εξτρα mhz

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, alexcrx είπε

γιατι με βαραει η μ@λ@κι@ 🤣🤣🤣 δε ξερω γιατι,αμα δε μου αρεσει ξαναβαζω το κανονικο..............:P

παντως θα εχω την επιλογη να παω το power limit πιο πανω..............

για τις rtx υπηρχε λογος, λογο χαμηλου αρχικου power limit.........

Άλεξ, αδερφέ μου, άσε τα πειράματα. Μια χαρά κάρτα έχεις. Μην ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσομπάνη, γιατί μετά δεν θα μπαίνουν τα γίδια στο μαντρί;)...

Και γω σκεφτόμουν να φλασάρω νεότερο bios στην x trio (bios της msi, όχι τίποτα εξωτικά bios), αλλά έκατσα στ' αυγά μου.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Άλεξ, αδερφέ μου, άσε τα πειράματα. Μια χαρά κάρτα έχεις. Μην ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσομπάνη, γιατί μετά δεν θα μπαίνουν τα γίδια στο μαντρί;)...

Και γω σκεφτόμουν να φλασάρω νεότερο bios στην x trio (bios της msi, όχι τίποτα εξωτικά bios), αλλά έκατσα στ' αυγά μου.

Εγω της το ειχα φλασαρε πριν την πουλησω. Δεν ειχε καμια διαφορά με αυτο που ηρθε η καρτα. Δεν κατάλαβα ποιος ο λογος έβγαλε το νεο η msi

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίχως dual bios στην κάρτα, μόνο αν είστε 100%  ότι κάνει το Bios να προχωράτε σε Flasharisma.... Ειδικά αν είναι άλλου μοντέλου, διπλη προσοχή εκεί . 

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Τον κοβω οτι θα είναι μια χαρα.Εχω κανει άπειρες τέτοιες δοκιμες σε καρτες στο παρελθον.

Ελπίζω μονο να ειναι η gaming oc οχι η απλη.Αλλιως το ξεχνας το φλασαρισμα.

η gaming oc ειναι απλα εχουν αλλη τροφοδοσια και αυτο ειναι που με σταματαει...............βασικα η aorus εχει παραπανω phases..............14 αντι 10 που εχει η gaming oc

22 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

ε οχι και ετσι ρε μωρελλι το γ@μησες 🤣🤣🤣

36 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Όσοι δεν έχετε Dual bios προσοχή.... 

14 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Δίχως dual bios στην κάρτα, μόνο αν είστε 100%  ότι κάνει το Bios να προχωράτε σε Flasharisma.... Ειδικά αν είναι άλλου μοντέλου, διπλη προσοχή εκεί . 

αμα ειχα dual bios τωρα θα ξεραμε και το απετελεσμα......:P:P:P

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι σίγουρος δεν νομίζω ότι θα λειτουργήσει εφόσον διαφέρουν τα power phases... 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BabisTs είπε

Χωρίς να είμαι σίγουρος δεν νομίζω ότι θα λειτουργήσει εφόσον διαφέρουν τα power phases... 

γι'αυτο και χω χεζω μεντες και δε το κανω...............βεβαια με μπριζωσε ο @azazil1190 με αυτο που ειπε αλλα τι περιμενεις απο δαιμονα????????🤣🤣🤣

• Like 1
Δημοσ.

Όταν είχα την gaming oc 2080ti είχα δοκιμάσει της Galax και δούλεψε με επιτυχία (χωρίς όμως καμία βελτίωση...) 

Το είχα ψάξει όμως 100% από χρήστες που το είχαν δοκιμάσει 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Όταν είχα την gaming oc 2080ti είχα δοκιμάσει της Galax και δούλεψε με επιτυχία (χωρίς όμως καμία βελτίωση...) 

Εχουν ίδια power phases η Gigabyte 2080ti oc με την Galax 2080ti.... Aka 16 power phases. 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μη μασατε με τα phases.

Θα δουλέψει η καρτα μια χαρα.

Αλλα δεν μπορώ να πω οτι θα αξιζει η οτι θα δουλεύει πιο καλα με το bios της aorus. Μπορει να σου δινει χειρότερα αποτελέσματα. 

Αν ειναι να εχεις αγχος αστην την καρτουλα σου ως εχει.

Ετσι και αλλιως μια χαρα ειναι

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

αλλος δαιμονας απο εκει τωρα........ε ρε θα εχουμε κλαματα σημερα 🤣🤣🤣

με βλεπω να πεινω νιτρικο βραδιατικα 🤣🤣🤣

4 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Εχουν ίδια power phases η Gigabyte 2080ti oc με την Galax 2080ti.... Aka 16 power phases.  

και ερχεται και ο μπαμπης και σου κοβει τα ........ φτερα🤣🤣🤣

5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ρε μη μασατε με τα phases.

Θα δουλέψει η καρτα μια χαρα.

Αλλα δεν μπορώ να πω οτι θα αξιζει η οτι θα δουλεύει πιο καλα με το bios της aorus. Μπορει να σου δινει χειρότερα αποτελέσματα. 

Αν ειναι να εχεις αγχος αστην την καρτουλα σου ως εχει.

Ετσι και αλλιως μια χαρα ειναι

εσυ ειπαμε 666 🤣🤣🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...