mjmtvman Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Εσπασε και το Time spy https://www.3dmark.com/3dm/35970912? 4
BabisTs Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 44 λεπτά πριν, mjmtvman είπε Εσπασε και το Time spy https://www.3dmark.com/3dm/35970912? Γκαζωσε η evga.... Ωραίος! 1
ALFR3D Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 παιζει να κ@λολεει μια 2080ti, αλλα αυτο που λεει πιο πολυ ειναι να κανεις skip αυτη τη γενια..
azazil1190 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Γιατί μου βγάζει μόνο 89Mhz στο OC Scanner ? Αναλογα με το ποσο "καλο" κομμάτι σου κατσε δινει το oc scanner. Για μενα μην του δινεις σημασια και παιξε manual Πριν παίξεις manual δοκιμασε να ξεκλειδώσεις το voltage στο ΑΒ και ξανατρέξε ενα σκανερ να δεις εαν σου δωσει παραπανω απο 89. Οπως και να εχει παιξε μανιουαλ Εαν πεσω μεσα η καρτα σου σε πυρηνα με μανιουαλ oc θα παιζει απο 2130-2145 δλδ κομματάκι καλο. Μνημες δωσε αβερτα δεν εχει θεμα ****Ρε συ φλασαρε το νεος bios της ftw3 δίνει power limit +130% τερμάτισε και το temp limit Υπάρχει νεο bios Επεξ/σία 9 Μαΐου 2019 από azazil1190 1
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 38 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Γιατί μου βγάζει μόνο 89Mhz στο OC Scanner ? -Βάλε νέο bios αν υπάρχει, -Ξεκλείδωσε το Core voltage -Τερμάτισε και το temp limit -Βάλε τα fans να δουλεύουν 50-60% (η όσο είναι καλά στα αυτιά σου) -ξεκινά oc με manual +100 για αρχη και δες πως πάει
HALF EVIL Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μήπως, λέω μήπως θα ήταν καλύτερο να πάρετε το ΚΤΕΛ για Γιάννενα να τα φτιάξουμε μαζί όμορφα και ωραία και μετά να σας κεράσω καμία Ζαγορισια πιτα και καραβίδες στο νησακι;
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Μήπως, λέω μήπως θα ήταν καλύτερο να πάρετε το ΚΤΕΛ για Γιάννενα να τα φτιάξουμε μαζί όμορφα και ωραία και μετά να σας κεράσω καμία Ζαγορισια πιτα και καραβίδες στο νησακι; Εγώ έρχομαι. Έχω κάνει και χειρότερα
BabisTs Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε Γιατί μου βγάζει μόνο 89Mhz στο OC Scanner ? Ασε τα auto oc και παίξε με manual να δούμε την Ftw3 εν δράση ....
alexcrx Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 ρε μαστορια να ρωτησω κατι ασχετο??????απλα επειδη βλεπω εχετε γνωσεις.............. εχω μια giga 2080 gaming oc και το bios ειναι μεχρι 300watt βλεπω το bios της aorus που ειναι 350 και ελεγα να το φλασαρω............ θα παρω την καρτα στα χερια????????εχει κανει κανενας αλλος δοκιμη???????? ευχαριστω και συγνωμη για το ακυρο.......
azazil1190 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, alexcrx είπε ρε μαστορια να ρωτησω κατι ασχετο??????απλα επειδη βλεπω εχετε γνωσεις.............. εχω μια giga 2080 gaming oc και το bios ειναι μεχρι 300watt βλεπω το bios της aorus που ειναι 350 και ελεγα να το φλασαρω............ θα παρω την καρτα στα χερια????????εχει κανει κανενας αλλος δοκιμη???????? ευχαριστω και συγνωμη για το ακυρο....... Σωσε το δικο σου bios να το εχεις.Αν και θα υπαρχει στο techpower up. Δοκιμασε να φλασαρεις δεν θα εχεις θεμα αλλα θα εχεις μεγαλύτερες θερμοκρασιες απο οτι τωρα μιας και της aorus εχει μεγαλύτερο power target. +134% νομιζω Aποτελεσμα?Αντε να κερδίσεις 25-50mhz παραπάνω απο οτι εισαι τωρα και μεγαλύτερη θερμοκρασία 2
Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, alexcrx είπε ρε μαστορια να ρωτησω κατι ασχετο??????απλα επειδη βλεπω εχετε γνωσεις.............. εχω μια giga 2080 gaming oc και το bios ειναι μεχρι 300watt βλεπω το bios της aorus που ειναι 350 και ελεγα να το φλασαρω............ θα παρω την καρτα στα χερια????????εχει κανει κανενας αλλος δοκιμη???????? ευχαριστω και συγνωμη για το ακυρο....... Οι κατασκευαστες ειναι ξεκαθαροι σε τετοια πραγματα,ειτε για τις καρτες γραφικων,ειτε για τις μητρικες. Σε περιπτωση που η καρτα λειτουργει απροβληματιστα με το αρχικο Bios,δεν υπαρχει λογος να το αλλαξεις. Δεν προκειται να γινει η 2080,με αλλο bios 2080ti. Παλι καλα να λες που ειναι πιο περιορισμενο το bios γιατι η καρτα εχει πολυ καλες overall θερμοκρασιες. Η Aorus ειναι φουρνος σε σχεση με την gaming oc. 2
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 42 λεπτά πριν, Fulgore είπε Η Aorus ειναι φουρνος σε σχεση με την gaming oc. Πραγματικά. Fail της Gigabyte ήταν αυτό φέτος 2
alexcrx Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 48 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Αν και θα υπαρχει στο techpower up το ξερω μας σωζει το tech........... 49 λεπτά πριν, azazil1190 είπε δεν θα εχεις θεμα σιγουρα??????τον κοβεις που λεμε????????(τον λαιμο οχι τπτ αλλο 🤣🤣🤣)γιατι εχουν και αλλα power phase, η gaming εχει 10 η aorus 14 50 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Aποτελεσμα?Αντε να κερδίσεις 25-50mhz παραπάνω απο οτι εισαι τωρα και μεγαλύτερη θερμοκρασία καλο θα ειναι αυτο για τα bench και για να μην νομιζω οτι επεσα σε μαπα καρτα 🤣 50 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οι κατασκευαστες ειναι ξεκαθαροι σε τετοια πραγματα,ειτε για τις καρτες γραφικων,ειτε για τις μητρικες βρε το ξερω αυτο απλα ρωταω μπας και γινεται γιατι με τις rtx ειναι λιγο τσιου η φαση........ 51 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν προκειται να γινει η 2080,με αλλο bios 2080ti. αυτο το ξερω ρε αδερφε,τι Tι να γινει πλακα με κανεις?????????αμα ηταν ετσι ολοι αυτο θα καναμε 🤣🤣🤣 58 λεπτά πριν, Fulgore είπε Η Aorus ειναι φουρνος σε σχεση με την gaming oc. το ειχα διαβασει και γι'αυτο πηρα την gaming συγνωμη για το σεντονι
Acmilangr2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Δημοσ. 9 Μαΐου 2019 Γνώμη μου ρώτα στο overclockers forum. Η ψαξτο όλες τις σελίδες... Εκεί πολλοί έχουν κάνει πολλες δοκιμές με bios. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα