nekrik Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 15 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Μόλις διάβαζα για RTX στο Crysis 1. https://www.google.com/amp/s/www.techspot.com/amp/news/79221-much-rtx-crytek-reveals-real-time-ray-tracing.html Δεν είναι RTX , είναι ένας υπο development screen space path tracer & GI shader για το Reshade injector που εχει δουλειά ακόμα. Eίναι όμως πολλά υποσχόμενη προσπάθεια για SSPT GI σε global d3d και ogl-vulcan εφαρμογές. 1
BabisTs Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, azazil1190 είπε Οπ οπ τι εχουμε εδω? Ελα να κάνουμε λίγο μόστρα😂 Καλορίζικη και καλά κλοκια.... Αναμένουμε διαφορές Z390 (Top) με Z370 (mid) ... 1
azazil1190 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, BabisTs είπε Καλορίζικη και καλά κλοκια.... Αναμένουμε διαφορές Z390 (Top) με Z370 (mid) ... Ευχαριστώ μπρο μου! Κατσε να βρεθει χρονος βαλε-βγάλε.Και θα μας λύσω τις απορίες περι εαν οντως εχει διαφορές στα ρολογια και ρευματα. Το μονο σίγουρο ειναι οτι θα εχω το κεφάλι μου ήσυχο οτι δεν θα σκάσει κανα vrm με τον 9900κ 2
BabisTs Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ευχαριστώ μπρο μου! Κατσε να βρεθει χρονος βαλε-βγάλε.Και θα μας λύσω τις απορίες περι εαν οντως εχει διαφορές στα ρολογια και ρευματα. Το μονο σίγουρο ειναι οτι θα εχω το κεφάλι μου ήσυχο οτι δεν θα σκάσει κανα vrm με τον 9900κ Με την ησυχία σου bro! Top of line εισαι ρε μπαγάσα ... Z390 aorus ultra / 9900K / 2080ti..... Δώσε γκάζια.... Μην μασάς! Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από BabisTs 1
azazil1190 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, BabisTs είπε Με την ησυχία σου bro! Top of line εισαι ρε μπαγάσα ... Z390 aorus ultra / 9900K / 2080ti..... Δώσε γκάζια.... Μην μασάς! Ειπαμε να ειναι καλα το Ελληνικό δημόσιο (εξαίρεση καποιες σοβαρες υπηρεσιες και καποια σώματα ασφαλείας) και η αριστη κυβέρνηση μας!😂
Stamer Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 48 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Και θα μας λύσω τις απορίες περι εαν οντως εχει διαφορές στα ρολογια και ρευματα. Το μονο σίγουρο ειναι οτι θα εχω το κεφάλι μου ήσυχο οτι δεν θα σκάσει κανα vrm με τον 9900κ Μην περιμένεις καμια αποκάλυψη! Δεν ξέρω ποιό mb είχες αλλά παίζουν ρόλο και τα κομμάτια γενικά (τι σου έχει κάτσει). Και προφανώς δεν σκάνε έτσι έυκολα τα vrm σε καμία mb. Πάντως ωραία mb, πολύ βαριά! 1
azazil1190 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, Stamer είπε Μην περιμένεις καμια αποκάλυψη! Δεν ξέρω ποιό mb είχες αλλά παίζουν ρόλο και τα κομμάτια γενικά (τι σου έχει κάτσει). Και προφανώς δεν σκάνε έτσι έυκολα τα vrm σε καμία mb. Πάντως ωραία mb, πολύ βαριά! Msi z370 sli plus.Ειχε αγοραστεί με τον 9700κ δεν σκόπευα να παω σε 9900 αλλα εδω μεσα παρασύρθηκα σαν παιδι και εγω. Πιστευω οτι με τους 9 δουλεύει καλύτερα στα τους ρευματος η ζ390. Θα δουμε μόλις κουμπώσει τελικα κατα ποσο ισχύει. Δεν περιμένω θαύματα αλλα οσο να ειναι θα εχω πιο σταθερο oc και το κεφάλι μου όπως ειπα ήσυχο. Έστω και ψυχολογικά
Stamer Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 22 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Msi z370 sli plus.Ειχε αγοραστεί με τον 9700κ δεν σκόπευα να παω σε 9900 αλλα εδω μεσα παρασύρθηκα σαν παιδι και εγω. Πιστευω οτι με τους 9 δουλεύει καλύτερα στα τους ρευματος η ζ390. Θα δουμε μόλις κουμπώσει τελικα κατα ποσο ισχύει. Δεν περιμένω θαύματα αλλα οσο να ειναι θα εχω πιο σταθερο oc και το κεφάλι μου όπως ειπα ήσυχο. Έστω και ψυχολογικά Λογικά θα δεις κάποιες διαφορές που θέλεις (αφου σε ενδιαφέρουν οι αριθμοί απ'οτι παίρνει το μάτι μου στο φορουμ χεχε), ελπίζω να σε ικανοποιήσουν. Προσωπικά, το oc είναι κάτι που θα ασχοληθώ πάλι πολύ αργότερα (μη σου πω οτι θα πατήσω το OC κουμπί που έχει πάνω η mb και τέλος ). Το άφησα στα default auto που τον έχει πάει στα 4,φεύγα (ούτε θυμάμαι), και το άφησα έτσι. Ο χρόνος που πέραασα κοιτάζοντας/ρυθμίζοντας bios ήταν γύρω στα 4 λεπτά, αργότερα πάλι. Αυτό που παρακολουθώ μόνο είναι οι θερμοκρασίες σε τακτική βάση. Στον λίγο χρόνο που έχω παίζω παιχνίδια και κάνω διάφορες μικροδουλειές... Απ'οτι είδα, σίγουρα θα έχεις πολύ περισσότερες επιλογές και περιθώρια (στα ρεύματα που είπες) στο uefi αυτού του mb για να παίξεις. Δες μήπως θέλει και κανα bios upgrade 1
azazil1190 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 15 λεπτά πριν, Stamer είπε Λογικά θα δεις κάποιες διαφορές που θέλεις (αφου σε ενδιαφέρουν οι αριθμοί απ'οτι παίρνει το μάτι μου στο φορουμ χεχε), ελπίζω να σε ικανοποιήσουν. Προσωπικά, το oc είναι κάτι που θα ασχοληθώ πάλι πολύ αργότερα (μη σου πω οτι θα πατήσω το OC κουμπί που έχει πάνω η mb και τέλος ). Το άφησα στα default auto που τον έχει πάει στα 4,φεύγα (ούτε θυμάμαι), και το άφησα έτσι. Ο χρόνος που πέραασα κοιτάζοντας/ρυθμίζοντας bios ήταν γύρω στα 4 λεπτά, αργότερα πάλι. Αυτό που παρακολουθώ μόνο είναι οι θερμοκρασίες σε τακτική βάση. Στον λίγο χρόνο που έχω παίζω παιχνίδια και κάνω διάφορες μικροδουλειές... Απ'οτι είδα, σίγουρα θα έχεις πολύ περισσότερες επιλογές και περιθώρια (στα ρεύματα που είπες) στο uefi αυτού του mb για να παίξεις. Δες μήπως θέλει και κανα bios upgrade Πριν κανω το οτιδήποτε το πρώτο που θα τσεκάρω ειναι το bios και εαν θελει update. .Ειδικα στις giga mobo αυτο το κοιτας γιατί μπορεί να γ@μηθει το συστημα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Παίζει να έχεις κάνει λάθος στα in out των μπλοκ στη λουπα η είναι η ιδέα μου? Kανένα λάθος δεν υπάρχει, στο gpu waterblock χρησιμοποιείς όποιες οπές θέλεις είτε σαν input είτε σαν output, αντίθετα στο cpu waterblock έχει είσοδο και έξοδο συγκεκριμένη ακριβώς όπως τα βλέπεις
mjmtvman Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Οπ οπ τι εχουμε KAI εδω? Ελα να συνεχίσουμε τι μόστρα😂 6
mjmtvman Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Κάντε το topic "enthusiasts pc owners" τελευταία πέφτουν πολλές σκανδάλες μαζεμένες
Acmilangr2 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, mjmtvman είπε τελευταία πέφτουν πολλές σκανδάλες μαζεμένες Το topic αυτό έχει ανεβάσει τις μετοχές της nvidia και Intel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα