DEADLAZARUS Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, birel-motosport είπε Δώσε μου δύο μέρες και θα έχεις Ενημέρωση Για δώσε info. Πήγες στη ftw3; Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από DEADLAZARUS
birel-motosport Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Για δώσε info. Πήγες στη ftw3; Λες να σου έστειλα το link τυχαία Και οι δύο asus έχουν φύγει για επιστροφή Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από birel-motosport 2
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 η FTW3 έχει περίπου 52w παραπάνω power limit απο την STRIX με φόντο την οθόνη μου
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Γιατί να μην την βγάζει 32 με πιο λεπτά bezels αυτή την οθόνη..
Arkin Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Γιατί να μην την βγάζει 32 με πιο λεπτά bezels αυτή την οθόνη.. Γιατι σε ενοχλουν τα bezels?
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Γιατί να μην την βγάζει 32 με πιο λεπτά bezels αυτή την οθόνη.. Υπάρχει και η ACER X27 με πολύ μικρότερα bezels. Για την 32αρα συμφωνώ 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Γιατι σε ενοχλουν τα bezels? Γιατί την κάνουν άσχημη
pabou13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Πολύ καλύτερη επλογή για κάποιον που δεν θέλει να κάνει OC Την δικια μου την msi να την αφησω stock? 😋 Για στοκ ειναι καμια πιο φτηνη gigabyte windforce ή καμια msi ventus H Gaming X Trio ειναι γομαρι παιδια, αν δεν την δειτε απο κοντα δεν κατανοειτε το μεγεθος της, και μεχρι το 60% fan ειναι σχεδον αθορυβη, δεν ακουγεται τπτ
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, pabou13 είπε Την δικια μου την msi να την αφησω stock? 😋 Για στοκ ειναι καμια πιο φτηνη gigabyte windforce ή καμια msi ventus H Gaming X Trio ειναι γομαρι παιδια, αν δεν την δειτε απο κοντα δεν κατανοειτε το μεγεθος της, και μεχρι το 60% fan ειναι σχεδον αθορυβη, δεν ακουγεται τπτ Δεν το είπα για αυτό. Μην παρεξηγηθώ. Απλα για κάποιον που ψάχνει τις top για overclocking συνήθως επιλέγει strix/FTW3. Αν κάποιος δεν έχει σκοπό να κάνει oc καλύτερα να πάρει μια φθηνότερη. Ναι έχεις δίκιο πρέπει να επιλέξει μια από αυτές που είπες Εσύ πέτυχες πολύ καλό κομμάτι Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Acmilangr2
HALF EVIL Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Στις 5/5/2019 στις 1:22 ΠΜ, birel-motosport είπε Ακύρωσε την το Amazon γαλλίας την έχει ένα κατοστάρικο κάτω Οι κάρτες είναι ίδιες;
DEADLAZARUS Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 25 λεπτά πριν, pabou13 είπε Την δικια μου την msi να την αφησω stock? 😋 Για στοκ ειναι καμια πιο φτηνη gigabyte windforce ή καμια msi ventus H Gaming X Trio ειναι γομαρι παιδια, αν δεν την δειτε απο κοντα δεν κατανοειτε το μεγεθος της, και μεχρι το 60% fan ειναι σχεδον αθορυβη, δεν ακουγεται τπτ Επιβεβαιώνω ως προς το γομαροειδές (sic) της κάρτας. 2080 έχω, αλλά φαντάζομαι πόσο γομάρι θα είναι και η ti. Αν δεν σου κάνει κόπο, πες μου και τι θερμοκρασίες βλέπεις (με το daily oc σου).
birel-motosport Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 19 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Οι κάρτες είναι ίδιες; Ο ίδιος κωδικός προϊόντος με πωλητή το amazon και ο κωδικός στο site της evga είναι η ftw3 εγώ παρήγγειλα μια
HALF EVIL Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, birel-motosport είπε Ο ίδιος κωδικός προϊόντος με πωλητή το amazon και ο κωδικός στο site της evga είναι η ftw3 εγώ παρήγγειλα μια Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα. Παρήγγειλες FTW3 ti ULTRA GAMING στα 1.299,51 από Amazon.fr ??
DEADLAZARUS Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 14 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα. Παρήγγειλες FTW3 ti ULTRA GAMING στα 1.299,51 από Amazon.fr ?? Ναι, Βίρνα, παρήγγειλε μια ftw3🤣. Αυτό κατάλαβα τουλάχιστον.
HALF EVIL Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε Ναι, Βίρνα, παρήγγειλε μια ftw3🤣. Αυτό κατάλαβα τουλάχιστον. Ναι αλλά από που και πόσο ?
DEADLAZARUS Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, HALF EVIL είπε Ναι αλλά από που και πόσο ? Από amazon.fr, στην προνομιακή τιμή των 1.299,51 έουρος. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει ο Θοδωρής. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα