DEADLAZARUS Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, birel-motosport είπε Συμφωνώ άμα δεν έβρισκα την evga σε καλή τιμή αυτή θα επερνα και όπως είδαμε καμία asus εδώ μέσα δεν της πέρασε Είμαι ευχαριστημένος από την msi γενικά. Και η 970 και η 2080 έχουν αποδειχθεί εξαιρετικές. Οπότε τη σκέφτομαι σοβαρά.
azazil1190 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε Είμαι ευχαριστημένος από την msi γενικά. Και η 970 και η 2080 έχουν αποδειχθεί εξαιρετικές. Οπότε τη σκέφτομαι σοβαρά. Μην ξεχνάς οτι θελει τρια 8πινα το οποιο με χαλαει να βλεπω πολλα καλωδια
birel-motosport Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, BabisTs είπε Strix και καθάρισες από μένα.... Αθόρυβη και ψυχρή.... Στα 1300 που έχει η ftw3 προτείνεις asus στα 1270 για ποιον λόγο Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από birel-motosport
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, DEADLAZARUS είπε Βρε, θα την κάνω. Για συναισθηματικούς λόγους, θα κρατήσω και ένα uv profile. Λες να πάρω τέτοια κάρτα και να μην κάνω oc; Mήπως να σου πουλήσω την strix μου; Ψύνομαι για μία FTW3 εγώ..... 1
billeiros Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Καλή η 2080 αλλά η ti είναι άλλο πράγμα... Θεριστής....
azazil1190 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, birel-motosport είπε Στα 1300 που έχει η ftw3 προτείνεις asus στα 1270 Ftw3 με 1000 πας
BabisTs Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, birel-motosport είπε Στα 1300 που έχει η ftw3 προτείνεις asus στα 1270 Εγώ με Ftw3 έχω πάθει ήττα.... Οπότε ναι η Asus δεν έχει να ζηλέψει τίποτα....
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Είμαι ευχαριστημένος από την msi γενικά. Και η 970 και η 2080 έχουν αποδειχθεί εξαιρετικές. Οπότε τη σκέφτομαι σοβαρά. Σαν ομορφιά ναι, σε όλα τα υπόλοιπα gtp..Λυγίζει χωρίς το στήριγμα, temps χάλια. Η Strix άμα την πιάσεις στα χέρια και μόνο καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ ανώτερη σαν κατασκευή. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Psycho_Warhead 2
birel-motosport Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στην σειρά 10 ναι δεν ήταν κάτι καλό στην 20 είναι καλές 1 λεπτό πριν, BabisTs είπε Εγώ με Ftw3 έχω πάθει ήττα.... Οπότε ναι η Asus δεν έχει να ζηλέψει τίποτα.... Στην σειρά 10 ναι δεν ήταν κάτι καλό στην 20 είναι καλές Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από birel-motosport
billeiros Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Οπότε έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε ftw3 και strix. Την gigabyte gaming oc την αποκλείουμε?
azazil1190 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 43 λεπτά πριν, billeiros είπε Οπότε έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε ftw3 και strix. Την gigabyte gaming oc την αποκλείουμε? Πλαστικουρα και σε εμφανιση μαπα αλλα καλη σε θερμοκρασιες. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Άμα δεν σε νοιάζει η εμφάνιση μια χαρά η Gigabyte, αλλιώς meh.
DEADLAZARUS Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Σαν ομορφιά ναι, σε όλα τα υπόλοιπα gtp..Λυγίζει χωρίς το στήριγμα, temps χάλια. Η Strix άμα την πιάσεις στα χέρια και μόνο καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ ανώτερη σαν κατασκευή. Η 2080 έχει αποδειχθεί λίρα εκατό. Έχεις δίκιο, βέβαια, ως προς το στήριγμα. Μαζί με την κάρτα πιάνουν όλα τα slots. Από κατασκευαστικής απόψεως και από πλευράς θερμοκρασιών είναι μια χαρά. 56 λεπτά πριν, billeiros είπε Οπότε έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε ftw3 και strix. Την gigabyte gaming oc την αποκλείουμε? Με κάλυψε ο Νίκος. Έχωμεν και αισθητικά κριτήρια, ρε Βασίλη. Λίγο καλύτερη να ήταν εμφανισιακά, θα την αγόραζα. Ούτε επίτηδες να το έκαναν, τόσο άσχημη που την έφτιαξαν. Και η aorus Xtreme 1080ti που είχα, ενώ ήταν άψογη από θερμοκρασίες και απόδοση, ήταν η χαρά του αυστραλοπίθηκου. Msi x trio έχει χειρότερες θερμοκρασίες σε σχέση με τις ftw και strix. Προβληματίζομαι.... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Είναι πολύ χειρότερες(Συγκριτικά με το perf bios) όχι απλά χειρότερες..Εάν θες κατασκευή, temps και θόρυβο, πας σε Strix/FTW ξεκάθαρα. 2
birel-motosport Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Η 2080 έχει αποδειχθεί λίρα εκατό. Έχεις δίκιο, βέβαια, ως προς το στήριγμα. Μαζί με την κάρτα πιάνουν όλα τα slots. Από κατασκευαστικής απόψεως και από πλευράς θερμοκρασιών είναι μια χαρά. Με κάλυψε ο Νίκος. Έχωμεν και αισθητικά κριτήρια, ρε Βασίλη. Λίγο καλύτερη να ήταν εμφανισιακά, θα την αγόραζα. Ούτε επίτηδες να το έκαναν, τόσο άσχημη που την έφτιαξαν. Και η aorus Xtreme 1080ti που είχα, ενώ ήταν άψογη από θερμοκρασίες και απόδοση, ήταν η χαρά του αυστραλοπίθηκου. Msi x trio έχει χειρότερες θερμοκρασίες σε σχέση με τις ftw και strix. Προβληματίζομαι.... Δώσε μου δύο μέρες και θα έχεις Ενημέρωση Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από birel-motosport
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα