azazil1190 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Aorus; της msi; Έχει η Asus δικό της Aura λαθος μου.
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 40 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Λυγίζει καθόλου η Strix σαν την Trio X? Bump..
azazil1190 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, billeiros είπε για πεσ.ποσο να παω μνημεσ και core Ξεκινα +120 core και +1200 μνημες Μια χαρα εισαι αντε να παρω γεύση πόσο με κραταει πισω ο 5960 σε σχεση με τον 9700
billeiros Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έβαλα 1000 μνήμες κ έβγαλε fs χωρίς τπτ επιπλέον. Τώρα τρέχω oc scanner να δω πόσο θα με παει Η κάρτα δεν ακούγεται καθόλου ακόμη κ με στοκ φανς. Μαξ temp 65. τα φαν απο το ab τα ρυθμίζω σωστά? Επιπλέον έχω Gigabyte μητρικη και έχω βάλει το fusion. Πρέπει να κατεβάσω κ το aura? Η ρυθμίζονται από το fusion Άσχετο αλλά ο 9700 είναι σταθερός στα 5.2 με 1.325 ρευμα. Αυτό τεσταρα πρωτα Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από billeiros
azazil1190 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, billeiros είπε Έβαλα 1000 μνήμες κ έβγαλε fs χωρίς τπτ επιπλέον. Τώρα τρέχω oc scanner να δω πόσο θα με παει Η κάρτα δεν ακούγεται καθόλου ακόμη κ με στοκ φανς. Μαξ temp 65. τα φαν απο το ab τα ρυθμίζω σωστά? Επιπλέον έχω Gigabyte μητρικη και έχω βάλει το fusion. Πρέπει να κατεβάσω κ το aura? Η ρυθμίζονται από το fusion Άσχετο αλλά ο 9700 είναι σταθερός στα 5.2 με 1.325 ρευμα. Αυτό τεσταρα πρωτα Για τα fans και oc της καρτας το A.B. Aura asus για τα εφε του rgb της καρτας Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από azazil1190 2
GoMaR Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Καλημερα στη παρεα. Εχω καποιες αποριες σχετικα με τις 2080ti. Ειχα αναφερθει και στο αλλο θεμα αλλα κλειδωθηκε οπως τα αλλα 😛 Σκεφτομαι εδω και καιρο να παρω 2. Επειδη τα λεφτα ειναι πολλα και δε σημαινει οτι δε θα ζοριστω για να τις παρω θελω να δω ποιες ειναι οι πραγματικες διαφορες. Αλλιως ειναι να δωσεις 1050 χ 2 και αλλιως 1300χ2. Αρχικα θελω να ρωτησω για τις πιο φθηνες λυσεις. Τι σημαινει φθηνη λυση; Ειναι reference PCB? Δεν ανεβαζουν τα ρολογια οσο οι αλλες ; Για τι διαφορες μιλαμε; Εκτος απο το συστημα ψυξης που ξερω ποσο σημαντικο ειναι. Πιο συγκεκριμενα για τις palit dual. Αυτες στη πραξη πως πανε;; Θα πηγαινουν 2000mhz core πχ; Ποια ειναι τα πραγματικα ρολογια της 2080τι ; Γιατι εχω μπερδευτει με τα boost clocks.. Παρακαλω μη παει η κουβεντα στο οτι αφου εχω σκοπο να διαθεσω ενα τετοιο ποσο, ειμαι λεφτας και θα πρεπει να παρω το καλυτερο. Οι καρτες δε θα μπουν σε SLI και ουτε προοριζονται για gaming. Σας ευχαριστω
Acmilangr2 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 39 λεπτά πριν, billeiros είπε Έβαλα 1000 μνήμες κ έβγαλε fs χωρίς τπτ επιπλέον. Τώρα τρέχω oc scanner να δω πόσο θα με παει Η κάρτα δεν ακούγεται καθόλου ακόμη κ με στοκ φανς. Μαξ temp 65. τα φαν απο το ab τα ρυθμίζω σωστά? Επιπλέον έχω Gigabyte μητρικη και έχω βάλει το fusion. Πρέπει να κατεβάσω κ το aura? Η ρυθμίζονται από το fusion Άσχετο αλλά ο 9700 είναι σταθερός στα 5.2 με 1.325 ρευμα. Αυτό τεσταρα πρωτα Μην πολύ ασχολείσαι με scanner. Δεν βγάζει αξιόπιστα νούμερα. 1
azazil1190 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, GoMaR είπε Καλημερα στη παρεα. Εχω καποιες αποριες σχετικα με τις 2080ti. Ειχα αναφερθει και στο αλλο θεμα αλλα κλειδωθηκε οπως τα αλλα 😛 Σκεφτομαι εδω και καιρο να παρω 2. Επειδη τα λεφτα ειναι πολλα και δε σημαινει οτι δε θα ζοριστω για να τις παρω θελω να δω ποιες ειναι οι πραγματικες διαφορες. Αλλιως ειναι να δωσεις 1050 χ 2 και αλλιως 1300χ2. Αρχικα θελω να ρωτησω για τις πιο φθηνες λυσεις. Τι σημαινει φθηνη λυση; Ειναι reference PCB? Δεν ανεβαζουν τα ρολογια οσο οι αλλες ; Για τι διαφορες μιλαμε; Εκτος απο το συστημα ψυξης που ξερω ποσο σημαντικο ειναι. Πιο συγκεκριμενα για τις palit dual. Αυτες στη πραξη πως πανε;; Θα πηγαινουν 2000mhz core πχ; Ποια ειναι τα πραγματικα ρολογια της 2080τι ; Γιατι εχω μπερδευτει με τα boost clocks.. Παρακαλω μη παει η κουβεντα στο οτι αφου εχω σκοπο να διαθεσω ενα τετοιο ποσο, ειμαι λεφτας και θα πρεπει να παρω το καλυτερο. Οι καρτες δε θα μπουν σε SLI και ουτε προοριζονται για gaming. Σας ευχαριστω Με απλα λόγια παρε οποία βρεις πιο φθηνα.Εκτος απο blower. Oι "φθηνές" ειναι με ref.pcb οι πιο ακριβές 1200+€ με custom pcb. 2
GoMaR Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 οι φθηνες λυσεις ανεβαζουν καθολου; Τι ρολογια παιζουν συνηθως;
koula25 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Με απλα λόγια παρε οποία βρεις πιο φθηνα.Εκτος απο blower. Oι "φθηνές" ειναι με ref.pcb οι πιο ακριβές 1200+€ με custom pcb. Φιλε τι ειναι το blower ? Και τι ειναι το custom και το ref pcb που αναφερεις ;;
azazil1190 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, GoMaR είπε οι φθηνες λυσεις ανεβαζουν καθολου; Τι ρολογια παιζουν συνηθως; Ναι ολες πανε σίγουρα 2000+ απλα λόγο του cooler που δεν ειναι το ιδιο καλο με των custom κρατάνε πιο δύσκολα τα ρολογια.Συν οτι εχουν power limitation. Βεβαια εαν εισαι τυχερος μπορει να κλοκάρουν πιο καλα και απο τις custom pcb 1 λεπτό πριν, koula25 είπε Φιλε τι ειναι το blower ? Και τι ειναι το custom και το ref pcb που αναφερεις ;; Blower ειναι το κουλερ με τον μονο μικρό ανεμιστήρα. PCB ειναι η πλακέτα των καρτών που πατανε ολα πανω της.μνημες πυρηνας, πυκνωτές κτλ 4
GoMaR Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, koula25 είπε Φιλε τι ειναι το blower ? Και τι ειναι το custom και το ref pcb που αναφερεις ;; Προς τι η ειρωνια φιλε; Thnx @azazil1190 1
malakudi Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Με απλα λόγια παρε οποία βρεις πιο φθηνα.Εκτος απο blower. Oι "φθηνές" ειναι με ref.pcb οι πιο ακριβές 1200+€ με custom pcb. Εφ' όσον δε τις θέλει για gaming, υποθέτω πως τις θέλει είτε για rendering είτε για scientific gpu workloads που θα κρατάνε πολλές ώρες ή και μέρες. Σε αυτή την περίπτωση οι blower editions είναι προτιμότερες, διαφορετικά η μία κάρτα ψήνει την άλλη και έχει +12 με +15 βαθμούς παραπάνω θερμοκρασία. Επίσης η συνολική θερμότητα και των δύο μεταφέρεται πάνω από το χώρο των μνημών και των VRM της μητρικής. Το έχω δει στις δύο δικές μου RTX 2080 Gigabyte Gaming OC, έπρεπε τουλάχιστον την μία από τις δύο να την έπαιρνα blower version. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2019 από malakudi 2
azazil1190 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, GoMaR είπε Προς τι η ειρωνια φιλε; Thnx @azazil1190 Τιποτα ανθρωπε μου! Δεν νομιζω να το ειπε ειρωνικά. Μπορει να μην τις ξέρει τις παραπανω ορολογίες Μόλις τώρα, malakudi είπε Εφ' όσον δε τις θέλει για gaming, υποθέτω πως τις θέλει είτε για rendering είτε για scientific gpu workloads που θα κρατάνε πολλές ώρες ή και μέρες. Σε αυτή την περίπτωση οι blower editions είναι προτιμότερες, διαφορετικά η μία κάρτα ψήνει την άλλη και έχει +12 με +15 παραπάνω θερμοκρασία. Επίσης η συνολική θερμότητα και των δύο μεταφέρεται πάνω από το χώρο των μνημών και των VRM της μητρικής. Το έχω δει στις δύο δικές μου RTX 2080 Gigabyte Gaming OC, έπρεπε τουλάχιστον την μία από τις δύο να την έπαιρνα blower version. Ναι οι blowers το καλο που εχουν ειναι οτι βγάζουν τον αερα απο πισω εκτος του κουτιου.Δεν ξερω τι κουτι ειναι και τι ροη αερα εχει. Μπορεί να τις εχει σε bench table η open case οπότε οτι και να βαλει το ίδιο ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα