birel-motosport Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Στο 80% και πάνω ακούγονται τα fan. Ρε bill στο 80 σηκώνει αεροπλάνο 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, billeiros είπε Στο 80% και πάνω ακούγονται τα fan. 80%; Τι λες, ρε τρελέ; Δεν υπάρχουν τέτοια fan curves για μένα. Μέχρι 60% max να την πάω. 3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Στα αυτιά μου είναι αρκέτα αθόρυβη στο 60% που την δουλεύω. Βέβαια εσύ μιλάς για underlock...που ακόμα και στοκ να την βάλεις δεν θα ακούγεται καθόλου Undervolt, ρε συ. Είπαμε, μην το παρακάνουμε. Ωραία, κάπου στο 60% θέλω να την έχω, όπως έγραψα και ανωτέρω. @azazil1190 Σύντροφε (thundercats, hooo), ποια evga έχεις; Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από DEADLAZARUS
birel-motosport Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Στα αυτιά μου είναι αρκέτα αθόρυβη στο 60% που την δουλεύω. Βέβαια εσύ μιλάς για underlock...που ακόμα και στοκ να την βάλεις δεν θα ακούγεται καθόλου μεγάλος γκαντέμης εσύ! Ότι μπορεί ο καθένας
DEADLAZARUS Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, birel-motosport είπε Ότι μπορεί ο καθένας Και οι δύο ήρθαν με coil whine;
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, DEADLAZARUS είπε 80%; Τι λες, ρε τρελέ; Δεν υπάρχουν τέτοια fan curves για μένα. Μέχρι 60% max να την πάω. Undervolt, ρε συ. Είπαμε, μην το παρακάνουμε. Ωραία, κάπου στο 60% θέλω να την έχω, όπως έγραψα και ανωτέρω. Undervolt θα πεί underclock στις Turing Για μένα απο την στιγμή που δεν θα την κάνεις Overclock δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για τόσο ακριβή κάρτα. Πάρε μια απλή Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Acmilangr2
billeiros Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, birel-motosport είπε Ρε bill στο 80 σηκώνει αεροπλάνο Δεν ειχες radeon vii γι αυτό. Και πάλι μια χαρά είναι για μένα.
azazil1190 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Όσοι έχετε asus, τι λένε από θόρυβο; (Mιλανέζε, Βασίλη, εσάς βλέπω)... Νικόλα, ποια evga έχεις; Την μαυρη.Απο θορυβο ειναι οκ.Απο θερμοκρασιες σε games φτάνει τους 68-71c,οπως ολες οι evga xc. Οι πιο δροσερες evga ειναι ftw3, xc ultra και φυσικα hybrid το οποιο θα κουμπώσω στην δικη μου μολις ειναι διαθέσιμο για παραγγελία. 1
birel-motosport Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι το λιγότερο και οι δύο είχαν πρόβλημα στα ανεμιστηρακια έτριζαν με τα το 70-80% Σου έδωσα link άντε μην το σκέφτεσαι η καλύτερη τιμή η καλύτερη καρτα Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από birel-motosport 1
Acmilangr2 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, billeiros είπε Και η msi gaming είναι κουκλί και 100 ευρώ κατω Πολύ καλύτερη επλογή για κάποιον που δεν θέλει να κάνει OC 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Undervolt θα πεί undervoltage στις Turing Για μένα απο την στιγμή που δεν θα την κάνεις Overclock δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για τόσο ακριβή κάρτα. Πάρε μια απλή Βρε, θα την κάνω. Για συναισθηματικούς λόγους, θα κρατήσω και ένα uv profile. Λες να πάρω τέτοια κάρτα και να μην κάνω oc;
birel-motosport Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, billeiros είπε Και η msi gaming είναι κουκλί και 100 ευρώ κατω Συμφωνώ άμα δεν έβρισκα την evga σε καλή τιμή αυτή θα επερνα και όπως είδαμε καμία asus εδώ μέσα δεν της πέρασε 1
BabisTs Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Strix και καθάρισες από μένα.... Αθόρυβη και ψυχρή.... 1
birel-motosport Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε Βρε, θα την κάνω. Για συναισθηματικούς λόγους, θα κρατήσω και ένα uv profile. Λες να πάρω τέτοια κάρτα και να μην κάνω oc; Oc ένταξη μην λες μεγάλες κουβέντες :))))
billeiros Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Κ η msi σηκώνει oc. Ένας είχε ποσταρει εδώ μέσα και μας είχε πάρει τα σκαλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα