Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Ναι 

https://www.3dmark.com/3dm/35805741

Έκλεισα gsync και ανέβασα μνήμες ram. Ένα από τα 2 η και τα 2 βελτίωσαν το αποτέλεσμα 

Το gsync δε νομίζω. Κι εγώ ον τα τρέχω πλέον. Και ραμ απλά με xmp. 3200 μανισιες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, billeiros είπε

Τώρα μαλιστα. Το παλευεις

https://www.3dmark.com/compare/fs/19214720/fs/19035989#

Double lol

Εγώ το lol το έγραψα γιατί σε πέρασα για μια μονάδα. 

Εσύ όμως πέταξες τώρα... Πως το έκανες; 

5.2ghz ;

You won. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

5.2ghz ;

You won. 

Ειναι παλιό. Στα 5 τρέχω κι εγω πλέον. Δεν προσφέρει τπτ στα fps σε 1440p και πάνω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

5.2ghz ;

You won. 

Εγω ξαναλεω κοβω τα @ @ μου οτι οι 9 δεν δουλεύουν σωστά με ζ370 απλα δουλεύουν. Με ζ390 θα δουλεψουν σωστα.

https://www.3dmark.com/fs/19156865

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Εγω ξαναλεω κοβω τα @ @ μου οτι οι 9 δεν δουλεύουν σωστά με ζ370 απλα δουλεύουν. Με ζ390 θα δουλεψουν σωστα.

Δεν με ενδιαφέρει. Όπως έχω ξανά πει για παιχνίδια έχω το pc μου. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Λάθος κάνεις, τα κορυφαία Z370 mobos(Maximus Hero X π.χ.) τερματίζουν τα CPUs. Ο daydreamer είναι σταθερός με Hero X και 9900K @ 5.2Ghz με 1.38v, προφανώς του έχει κάτσει πολύ δυνατό τσιπ αλλά το mobo δεν έχει πρόβλημα σε αυτή τη συχνότητα.

57 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Δεν με ενδιαφέρει. Όπως έχω ξανά πει για παιχνίδια έχω το pc μου. 

Μια ώρα παίζεις και την υπόλοιπη μέρα bench-άρεις ή γράφεις στο insomnia. Γι' αυτό έχω απόσταση πλέον από το νήμα, το PC είναι για gaming. Θα χτυπήσω και το 4Κ Samsung που πήρε και ο D.Luffy μιας και είναι πολύ καλό για την τιμή του, μέχρι να πέσουν τα G-Sync HDR σε σωστές τιμές, με σωστά bezels και 32+ ίντσες.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Λάθος κάνεις, τα κορυφαία Z370 mobos(Maximus Hero X π.χ.) τερματίζουν τα CPUs. Ο daydreamer είναι σταθερός με Hero X και 9900K @ 5.2Ghz με 1.38v, προφανώς του έχει κάτσει πολύ δυνατό τσιπ αλλά το mobo δεν έχει πρόβλημα σε αυτή τη συχνότητα.

Μια ώρα παίζεις και την υπόλοιπη μέρα bench-άρεις ή γράφεις στο insomnia. Γι' αυτό έχω απόσταση πλέον από το νήμα, το PC είναι για gaming. Θα χτυπήσω και το 4Κ Samsung που πήρε και ο D.Luffy μιας και είναι πολύ καλό για την τιμή του, μέχρι να πέσουν τα G-Sync HDR σε σωστές τιμές, με σωστά bezels και 32+ ίντσες.

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Έκανα benchmarks τώρα που πήρα τον 9700k για δοκιμή. 

Και την gpu την προηγούμενη εβδομάδα μόνο ασχολήθηκα επειδή 2-3 εδώ μέσα μας εκαναν σκόνη ( :P  ). Για το χαβαλέ. 

Λες αν ημουν άνθρωπος των benchmark να είχα τόσο καιρό i5; 

Όσο για τον χρόνο 1-3 ώρες ελεύθερο έχω το πολύ την ημέρα. .. 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, billeiros είπε

Εγω εχω την εντύπωση πάλι πως με καλή z390 οι cpu κλοκαρουν με λιγότερο ρεύμα. Απόδειξη το ρευμα που θέλει ο 9700 του @Acmilangr2 κ ο 9900 του @azazil1190. Τοσο σύμπτωση? 

Μπιλ και εγω αυτης της άποψης ειμαι.

Γιατι και οι 2 μας για να ειμαστε σταθεροί στα 5ghz  θελουμε ρευμα 1.33-1.35v

Ο 9700 που ειχα( και εχει τωρα ο @Acmilangr2 )θελει το ιδιο ρευμα που θελει και ο 9900 στην ίδια μητρική  (msi z370)που εχω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Μπιλ και εγω αυτης της άποψης ειμαι.

Γιατι και οι 2 μας για να ειμαστε σταθεροί στα 5ghz  θελουμε ρευμα 1.33-1.35v

Ο 9700 που ειχα( και εχει τωρα ο @Acmilangr2 )θελει το ιδιο ρευμα που θελει και ο 9900 στην ίδια μητρική  (msi z370)που εχω.

Το είχα ζήσει και με τον 8700κ με χάλια μομπο. Χεσε τις θερμοκρασίες. Τα 5 δεν τα είχε με τπτ. Όσο ρευμα κ να του δίνες. Εδώ καλά καλά στα 4.8 δεν ήταν απόλυτα stable εκτός αν έπαιζες με avx και χίλια δυο. Του @jimpsar ο 9900 δε θέλει πάνω από 1.27 1.28 για τα 5. Και τον δούλευα με καλη ψυξη τον 8700.τραβανε πολυ ρευμα. Έχω δει και 180 watt με τον 9700

Παρε aorus pro να νιώσεις. Πόσο καιρό τον δούλευα 5.2 και ουτε κιχ. Και ρευμα 1.34 μαξ

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι σχεδον σιγουρο οτι σε καλο Z390 κερδιζεις 0.01-0.025V σε σχεση με τα καλα Z370.. 
Σε αποδοση δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος ανησυχιας παντως απο ματιες που ριχνω γενικοτερα σε στατιστικα του board να δω συμπεριφορα δεν φαινεται να στρεσαρεται ιδιαιτερα.. Αλλα θελει και καλο board γιατι αλλιως θα ακους να σκουζουν τα capacitors και να ιδρωνουν τα VRMs και να σου μεινει ειδικα o/ced στο χερι καμια μερα..

υ.γ1: Καλο μηνα σε ολους

υ.γ2: Πεθανα με τα ποστ του Οροκουσακαρου στον Μιλανεζο.. Λειπει το ιερο τοτεμ ♥

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 5
Δημοσ.

ή ίσως φαίνεται έτσι καθώς οι περισσότερες z390 ( πλην εξαιρέσεων που τις έκαναν και υποβάθμιση στη νέα σειρά ) έχουν πιο δυνατά vrm

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, billeiros είπε

Το είχα ζήσει και με τον 8700κ με χάλια μομπο. Χεσε τις θερμοκρασίες. Τα 5 δεν τα είχε με τπτ. Όσο ρευμα κ να του δίνες. Εδώ καλά καλά στα 4.8 δεν ήταν απόλυτα stable εκτός αν έπαιζες με avx και χίλια δυο. Του @jimpsar ο 9900 δε θέλει πάνω από 1.27 1.28 για τα 5. Και τον δούλευα με καλη ψυξη τον 8700.τραβανε πολυ ρευμα. Έχω δει και 180 watt με τον 9700

Παρε aorus pro να νιώσεις. Πόσο καιρό τον δούλευα 5.2 και ουτε κιχ. Και ρευμα 1.34 μαξ

13 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Ειναι σχεδον σιγουρο οτι σε καλο Z390 κερδιζεις 0.01-0.025V σε σχεση με τα καλα Z370.. 
Σε αποδοση δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος ανησυχιας παντως απο ματιες που ριχνω γενικοτερα σε στατιστικα του board να δω συμπεριφορα δεν φαινεται να στρεσαρεται ιδιαιτερα.. Αλλα θελει και καλο board γιατι αλλιως θα ακους να σκουζουν τα capacitors και να ιδρωνουν τα VRMs και να σου μεινει ειδικα o/ced στο χερι καμια μερα..

υ.γ1: Καλο μηνα σε ολους

υ.γ2: Πεθανα με τα ποστ του Οροκουσακαρου στον Μιλανεζο.. Λειπει το ιερο τοτεμ ♥

Καλα δεν περιμενω παπαδες(να ειμαι με 1.27 στα 5ghz)με αλλαγή mb.Αλλα πιστεύω θα δουλεύει πιο ανετος και πιο κρυος λόγο χαμηλότερου v.

Πιστευω δεν θα θελει πανω απο 1.30-1.32.

Γιατη η mb που εχω ειναι μετρια και για 8700 ποσο για 9700/9900.

Μπιλ παω για aorus ultra. Ελεγα για την μαστερ αλλα θα καθυστερήσει πιο πολυ απο την ultra. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...