Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DEADLAZARUS είπε

Here we go again:P...

Χαχαχα.

Το OCCT έχει κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια. 

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Occt δε βάζω. Το θεωρώ αχρηστο. Έβγαλα ibt very high 10,prime 95,real bench. Αμα τυχόν κρασαρω ποτέ που δεν το νομίζω απλά θα τσιμπήσω ρευματακι

37 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

OCCT έβγαλες; 

Ηρθε ο CPU. ΝΑΙΙΙΙΙΙ 

Και? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billeiros είπε

Occt δε βάζω. Το θεωρώ αχρηστο. Έβγαλα ibt very high 10,prime 95,real bench. Αμα τυχόν κρασαρω ποτέ που δεν το νομίζω απλά θα τσιμπήσω ρευματακι

Και? 

Τον στρεσάρω με OCCT.

Οι σοβαροί Overclockers δεν το αποφεύγουν :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Εφοσων είστε καμμένοι και το "σταζετε" το παραδάκι σας προτείνω (με 1000) η επόμενη σας αγορά να είναι HDR1000 οθόνη. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι εικόνα θα δείτε. 

Ποιο πολύ λυπήθηκα τα λεφτά της gpu που έδωσα πάρα της οθόνης 

Περιμένω πως και πως κάτι στις 32 ίντσες. 

Προς το παρόν αναγκάστηκα να συμβιβαστώ χωρις HDR με ένα απλό 4Κ monitor της Samsung. 

Οι 32 ίντσες για μένα προσωπικά είναι η απαραίτητη προϋπόθεση. Αδύνατον να επιστρέψω στις 27. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, billeiros είπε

Πολύ ωραία φαινεται

Ειλικρινά ήταν το μόνο monitor που βρήκα να πληρεί τις εξείς minimum προυποθέσεις που είχα θέσει με σειρά προτεραιότητας:

1) 32"

2) 4Κ

3) VA ή IPS

4) QLED

5) 10bit ή έστω >100% φάσμα srgb

Αν κάποιο monitor δεν είχε έστω και ένα από τα παραπάνω, τότε no deal. Θα ήθελα πολύ βέβαια HDR (σοβαρό και όχι της πλάκας HDR400) αλλά δεν ήμουν διατεθειμένος να θυσιάσω κάτι από αυτά. Τουλάχιστον, ένα μικρό bonus που είχε ήταν το freesync.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Ειλικρινά ήταν το μόνο monitor που βρήκα να πληρεί τις εξείς minimum προυποθέσεις που είχα θέσει με σειρά προτεραιότητας:

1) 32"

2) 4Κ

3) VA ή IPS

4) QLED

Αν κάποιο monitor δεν είχε έστω και ένα από τα παραπάνω, τότε no deal. Θα ήθελα πολύ βέβαια HDR (σοβαρό και όχι της πλάκας HDR400) αλλά δεν ήμουν διατεθειμένος να θυσιάσω κάτι από αυτά. Τουλάχιστον, ένα μικρό bonus που είχε ήταν το freesync.

Αν δουλεύει με gsync δεν είναι απλά μικρό bonus.... 

Ερώτηση το 8 bit τι σε ενοχλεί; 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

1) 32"

2) 4Κ

3) VA ή IPS

4) QLED

32 4κ είναι ιδανικές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Αν δουλεύει με gsync δεν είναι απλά μικρό bonus.... 

Ερώτηση το 8 bit τι σε ενοχλεί; 

Δουλεύει όπως πόσταρε και ο Psycho σε 35-60Hz range. Οπότε ναι, ωραίο bonus.

Όσο αναφορά για το εύρος χρωμάτων, είναι απλώς ένα δικό μου κόλλημα (γι αυτό και ήταν τελευταίο στη λίστα). Το panel έχει απίστευτα βαθύ κόκκινο. Μου αρέσει να το χαζεύω... ^_^

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Δουλεύει όπως πόσταρε και ο Psycho σε 35-60Hz range. Οπότε ναι, ωραίο bonus.

Όσο αναφορά για το εύρος χρωμάτων, είναι απλώς ένα δικό μου κόλλημα (γι αυτό και ήταν τελευταίο στη λίστα). Το panel έχει απίστευτα βαθύ κόκκινο. Μου αρέσει να το χαζεύω... ^_^

Το 8bit βασικά δεν έχει να κάνει με το εύρος χρωμάτων. 

Το ποσό βαθύ κοκκινο /μπλε/πράσινο έχει να κάνει με το DCI-P3 η SRGB 

Αρκετά με το off topic όμως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...