Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Την πατησα και εγω προχτες και λεω μα ρε γίνεται ημουν σταθερος σε αυτα τα ρολογια. Μου περασε και απο το μυαλό οτι η καρτα άρχισε σχέδια και οτι θα πήγαινα για rma

Τα υπόλοιπα του 3dmarκ τρέχουν μια χαρά

Εγώ ο πονηρός όμως την ψηλιάστηκα γιατί είδα οτι τα νούμερα του RTSS έμεναν σταθερά αναμμένα.

• Like 1
  • Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, billeiros είπε

Τον hotfix driver τον έβαλα από πάνω. Είμαι κομπλέ? Η ήθελε ddu κλπ? 

Βγήκε hotfix; δεν το είδα 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, billeiros είπε

Τον hotfix driver τον έβαλα από πάνω. Είμαι κομπλέ? Η ήθελε ddu κλπ? 

Ναι ρε οκ εισαι.

Δεν ειναι σαν την amd με τους οδηγούς η πρασινη. 

Εγω και απο πανω που εχω περάσει οδηγο δεν ειχα ποτε θεμα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υποθέτω ότι ddu χρησιμοποιείτε μόνο αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με έναν driver και όχι σε κάθε νέα εγκατάσταση...

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
Μόλις τώρα, D.Luffy είπε

Υποθέτω ότι ddu χρησιμοποιείτε μόνο αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με έναν driver και όχι σε κάθε νέα εγκατάσταση...

Εμένα μου έγινε συνήθεια πλέον. Πάντα πρώτα DDU κάνω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Εμένα μου έγινε συνήθεια πλέον. Πάντα πρώτα DDU κάνω

Χμμ. Εγώ πάντως η τελευταία φορά που έκανα απεγκατάσταση drivers απλώς για να περάσω καινούργιους, ήταν τουλάχιστον πριν μια δεκαετία. Επίσης, στην εποχή των XP είχε όντως κάποιο νόημα.

Ποτέ μα ποτέ δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Ειδικά από τότε που βγήκε και το GF Experience η διαδικασία αυτοματοποιήθηκε ακόμη περισσότερο. Κατέβασμα μέσω του προγράμματος και κατευθείαν εγκατάσταση.

Να φανταστείς ότι δεν μπήκα στον κόπο να κάνω απεγκατάσταση drivers ούτε καν με αναβάθμιση gpu στο σύστημα :P (από nvidia σε nvidia εννοείται). Και φυσικά δεν υπήρχε κανένα θέμα με τη λειτουργία της νέας κάρτας. Όλα τα games είχαν την αναμενόμενη απόδοση...

Καταλαβαίνω ότι μερικοί μπορεί να θέλουν να νιώθουν ασφαλείς κυνηγώντας και το τελευταίο dll αλλά κατά τη γνώμη μου το βλέπω λίγο ως ocd αυτό το φαινόμενο παρά σαν κάτι με ουσιαστική σημασία.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Και εγω παντα το χρησιμοποιώ.

Εκτος εαν πεθαίνω απο βαρεμάρα και ετσι περναω οδηγούς απο πανω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφοσων είστε καμμένοι και το "σταζετε" το παραδάκι σας προτείνω (με 1000) η επόμενη σας αγορά να είναι HDR1000 οθόνη. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι εικόνα θα δείτε. 

Ποιο πολύ λυπήθηκα τα λεφτά της gpu που έδωσα πάρα της οθόνης 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 3
Δημοσ.

Σταθεροποιησα το μηχανημα σε όλα. Cpu έβγαλε κ real bench στα 5 με 1.28. Άλλαξα την παστα του με την mx4 2019 edition. Τραβηξα πιο μπροστά το γυαλί του κουτιου κ σε συνδυασμό με τον επιπλέον 140αρη κάτω έχω πολυ καλές θερμοκρασίες... Πλέον μόνο games. Κ ανάλογα τα κέφια ενεργοποίηση του oc profile της καρτας.... Intel/nvidia rule... Χαχα

Μια 4κ οθόνη μου λείπει. Ιδωμεν... 

Μιλανεζε ήρθε η cpu από το L. A. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...