Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε

Σου δίνω τη δική μου την FE στα 1700. Είναι συλλεκτικό κομμάτι και είμαι σίγουρος ότι θα την πουλήσεις στα 2000 εκεί που σπρώχνεις και τις 1080 Ti. Ενδιαφέρεσαι? 

Εσύ πάλι τι θες; να τον κάνεις παχύσαρκο από τα πολλά σουβλάκια; 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, locks είπε

Γεια σας άσχετο με το θέμα σας,παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου πει,εαν στο φλασάκι καταγράφετε η  ip και τα στοιχεια ονμ?νυμο κλπ του υπολογιστή.

δλδ ερχετε ενα φλασακι usb στα χερια μου εχω την δυνατότηατα να βρω τα στοιχεια αυτου που μου το έστειλε.

Ευχαριστώ

Spoiler

Ναι καταγραφεται και ονοματεπωνυμο και διευθυνση θα ειναι της μορφης:  Ιντελεννιαενιακοσιας Καπας του Ενβιντια Εικοσιογδοντα το γενος Γκιγκαμπαιτιδη με διευθυνση Κουλερμαστερ 500

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ναι καταγραφεται και ονοματεπωνυμο και διευθυνση θα ειναι της μορφης:  Ιντελεννιαενιακοσιας Καπας του Ενβιντια Εικοσιογδοντα το γενος Γκιγκαμπαιτιδη με διευθυνση Κουλερμαστερ 500

Στις πρώτες 3 συλλαβές νόμιζα απαντούσες σοβαρά. 

Δημοσ.

Τριβει τα χερια του ο Κινεζος. Με τα 1500αρια να σκανε, θα πρεπει να αλλαζει ταχυτερα τα πετσινα απο τα καθημερινα του σωβρακα. 😁

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ROG-X είπε

Τριβει τα χερια του ο Κινεζος. Με τα 1500αρια να σκανε, θα πρεπει να αλλαζει ταχυτερα τα πετσινα απο τα καθημερινα του σωβρακα. 😁

Θα του τα παρει η AMD..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, ALFR3D είπε

Θα του τα παρει η AMD..

Για να του τα παρει η amd, θα πρεπει πρωτα να μάθει τι σημαίνει το " κάνω το σκατο μου παξιμάδι" και το " πάλι με σουβλάκια θα την βγάλουμε σήμερα" το τελευταίο by ROG-X

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, birel-motosport είπε

Rog το sli το έχεις??

Οταν σκάσανε τα 3 τελευταια games που ανεφερα και δεν δουλευε με τιποτα το SLI εφυγε η δευτερη.... με συνοπτικές διαδικασίες...

Πηραμε μεγαλυτερο μαρουλι και αναμενουμε μια 2080Ti σε τιμη ξεφτυλα... καλοκαιρι ερχεται...απουλητες τις βλεπω...

Metro exodus, Anthem, Division 2...

2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Μην τον τρολάρετε ρε παιδιά. Κρίμα είναι

Υπο την επήρεια των rainbows....🤣

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, ROG-X είπε

Πηραμε μεγαλυτερο μαρουλι και αναμενουμε μια 2080Ti σε τιμη ξεφτυλα... καλοκαιρι ερχεται...απουλητες τις βλεπω...

Metro exodus, Anthem, Division 2...

Ορέστη κοιτα να σπρώξεις και τον 2700 γιατι με την 2080ti δεν θα τραβάει

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Στις πρώτες 3 συλλαβές νόμιζα απαντούσες σοβαρά. 

Ο τύπος παίζει να ήρθε στο πιο Καμμένο,ελίτ θέμα όλου του site γεμάτο αρρώστους που δωσαν 1,5 χιλιάρικο για να βλέπουν νούμερα στα benc 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...