billeiros Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 33 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Το 2080ti sli είναι φτιαγμένο για την οθόνη μου... Θεσ/κη ναουσα κοντά είμαστε. Νοικιάζω 2080 ti
thanosAIAS Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Παιδιά σε τι φάση βρίσκεται το sli; Αξίζει καθόλου ή ακόμα έχει stuttering κλπ όπως παλιά;
pabou13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Κάτι ήξερε η nvidia που τις τιμολογησε τόσο ψηλά, το κοινό των enthusiasts που απευθύνεται πάντα θα τα σκάει, θα υπάρχει μια μικρή αντίδραση στην αρχή αλλά πάντα θα υποκύπτει. Καποτε η high end κάρτες κόστιζαν αρκετά λιγότερα αλλά όπως όλα δείχνουν θα υπάρχει μόνο ανοδική τάση. Ειμαστε όλοι θύματα της αγάπης μας για τα pc και του μονοπωλίου στην enthusiast κατηγορία. 1
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 58 λεπτά πριν, billeiros είπε Θεσ/κη ναουσα κοντά είμαστε. Νοικιάζω 2080 ti Μετά έχει επιλογή checkout;
Arkin Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 36 λεπτά πριν, pabou13 είπε Κάτι ήξερε η nvidia που τις τιμολογησε τόσο ψηλά, το κοινό των enthusiasts που απευθύνεται πάντα θα τα σκάει, θα υπάρχει μια μικρή αντίδραση στην αρχή αλλά πάντα θα υποκύπτει. Καποτε η high end κάρτες κόστιζαν αρκετά λιγότερα αλλά όπως όλα δείχνουν θα υπάρχει μόνο ανοδική τάση. Ειμαστε όλοι θύματα της αγάπης μας για τα pc και του μονοπωλίου στην enthusiast κατηγορία. Εφόσον τα έχει ο άλλος καλά κάνει και τα σκάει νομίζω. Απλά Ελλάδα λόγω μισθών είναι λίγοι που τα δίνουν γιατι είναι πολυτέλεια. Είναι γενικά φθηνό χόμπι το PC gaming αν το βάλουμε δίπλα σε αμάξια ήχο που εκεί περνάς τα 20 30 χιλιάρικα για πλάκα. Στο PC ότι καλύτερο να βάλεις θα πιάσεις τα 7 8k. Όχι xeon/quadro. 1
pabou13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Και εγώ κάτοχος της κάρτας είμαι και την πήρα με δικιά μου βούληση επειδή ήταν η καλύτερη. Αύριο μεθαύριο μπορεί να πάρω και δεύτερη αλλά δεν είναι αυτό το θέμα αλλά η υπερκοστολόγηση των ακριβών καρτών που σε βάθος χρόνου πλήττει και όσους ενδιαφέρονται για φθηνότερα συστήματά με φθηνοτερες καρτες που τα χρησιμοποιούν είτε για κάποια δουλειά είτε για gaming. Ο χωρος της τεχνολογιας και τα πισι δεν είναι κάτι που παίρνεις μια φορά και τα παράτας αλλά πρέπει να τα αναβαθμίζεις συνέχεια και σε συχνη βάση κάτι που με την άνοδο των τιμών δεν το καθιστά φτηνό χόμπι. Ποτε δεν υποστήριξα καμία εταιρία, έχω υπάρξει με amd και intel αρκετές φορές στο βασικό μου σύστημα και όσα πισι έχω είναι μοιρασμένα ανάλογα τις ανάγκες, όπως αντίστοιχα και με τις κάρτες γραφικών. Απλά ανέφερα την κατάσταση της αγοράς, την αύξηση των τιμών και ότι είμαστε αναγκασμένοι να υπακούμε στις υψηλές τιμές. 3
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, pabou13 είπε Και εγώ κάτοχος της κάρτας είμαι και την πήρα με δικιά μου βούληση επειδή ήταν η καλύτερη. Αύριο μεθαύριο μπορεί να πάρω και δεύτερη αλλά δεν είναι αυτό το θέμα αλλά η υπερκοστολόγηση των ακριβών καρτών που σε βάθος χρόνου πλήττει και όσους ενδιαφέρονται για φθηνότερα συστήματά με φθηνοτερες καρτες που τα χρησιμοποιούν είτε για κάποια δουλειά είτε για gaming. Ο χωρος της τεχνολογιας και τα πισι δεν είναι κάτι που παίρνεις μια φορά και τα παράτας αλλά πρέπει να τα αναβαθμίζεις συνέχεια και σε συχνη βάση κάτι που με την άνοδο των τιμών δεν το καθιστά φτηνό χόμπι. Ποτε δεν υποστήριξα καμία εταιρία, έχω υπάρξει με amd και intel αρκετές φορές στο βασικό μου σύστημα και όσα πισι έχω είναι μοιρασμένα ανάλογα τις ανάγκες, όπως αντίστοιχα και με τις κάρτες γραφικών. Απλά ανέφερα την κατάσταση της αγοράς, την αύξηση των τιμών και ότι είμαστε αναγκασμένοι να υπακούμε στις υψηλές τιμές. Θα πατήσω καμία 1080p οθόνη στην επόμενη γενιά και θα δεις μετά.... Μαυρο.
Fulgore Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, pabou13 είπε Απλά ανέφερα την κατάσταση της αγοράς, την αύξηση των τιμών και ότι είμαστε αναγκασμένοι να υπακούμε στις υψηλές τιμές. Δεν ισχυει αυτο που γραφεις. Στην αγορα ισχυει ο χρυσος κανονας(και γνωστη φραση)''vote with your wallet''. Δεν συμφωνεις με την αρχικη τιμη της 2080ti ή γενικα των καρτων σε αυτα τα χρηματα?Ειτε αγοραζεις οταν πεσει η τιμη τους(ή used)ή δεν αγοραζεις καθολου. Δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης η 2080ti και η καθε 2080ti για να υπακουμε στις υψηλες τιμες. 2
azazil1190 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Τελικα σφιγγοντας τα timmings στις μνημες δινει στο gpu score https://www.3dmark.com/3dm/35653811? 3
pabou13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) @Fulgore: Όπως έγραψα με την αύξηση των high end καρτών ανεβαίνουν και οι τιμές των φθηνότερων gpus που χρησιμοποιούμε όλοι μας για τα υπόλοιπα συστηματα που έχουμε όπως και για πολλούς ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν ως εργαλεία. Στην εποχή μας και όσο περνάει ο καιρός οι υπολογιστές θα γίνονται όλο και περισσότερο σημαντικοί και είμαι θετικός στο να διατηρούνται οι τιμές σε φυσιολογικά επίπεδα, δεν υποστηρίζω καμία εταιρία και καμία αύξηση τιμών. Στις υψηλες τιμες υπακούν όλοι όχι μόνο οι high end users. Αυτη είναι η γνώμη μου και την τελειώνω εδώ. @azazil1190: Πολύ ωραίος, θα ανεβάσω και εγώ όταν μπορέσω! Επεξ/σία 25 Απριλίου 2019 από pabou13 1 1 1
azazil1190 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, pabou13 είπε @azazil1190: Πολύ ωραίος, θα ανεβάσω και εγώ όταν μπορέσω! Εσενα θα σου δωσει καλύτερο σκορ . Πιθανόν κοντα στο 40ρι gpu score
pabou13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε Εσενα θα σου δωσει καλύτερο σκορ . Πιθανόν κοντα στο 40ρι gpu score Μακάρι, θα το προσπαθήσω!
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, pabou13 είπε Μακάρι, θα το προσπαθήσω! Όχι να μην το προσπαθήσεις. Όλα δικά σου τα θες εσύ.
pabou13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 20 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Όχι να μην το προσπαθήσεις. Όλα δικά σου τα θες εσύ. Τώρα που ο birel χτύπησε δεύτερη καρτούλα δεν με βλέπω να μπορώ να κάνω και πολλά χαχα
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Δημοσ. 25 Απριλίου 2019 Ξαφνικά θα μας κάνει να νοιώσουμε ότι έχουμε RTX 2060
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα