Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Μπορείς να ποστάρεις στα daily oc clocks η κάρτα που έχεις daily & stable την κάρτα (όχι στα max benchable clocks) σε Sotr 4K / taa / highest?

Νομίζω 68 η 69fps ειναι 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Για μένα κλείδωσέ τον στα 1,2v-1.25v (max) και ότι συχνότητα βγάλεις εκεί stable με την msi που έχεις......τσάμπα χρήμα θα δώσεις και το τσιπάκι φαίνεται ότι τα 5,0ghz τα έχει στα 1,3v+......οπότε μην μασάς....τα vrm της msi στο range 1.2v-1.25v μια χαρά αρκούν....

Απο σημερα θα τον γυρίσω μαμα.Μονο xmp θα εχω on.Ετσι και αλλιως σε 1440p υπό λειτουργεί ο cpu.Με την πρώτη ευκαιρία θα κανω κίνηση για καλύτερη μητρική ωστε να εχω το κεφάλι μου ησυχο σε θεμα safety

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Απο σημερα θα τον γυρίσω μαμα.Μονο xmp θα εχω on.Ετσι και αλλιως σε 1440p υπό λειτουργεί ο cpu.Με την πρώτη ευκαιρία θα κανω κίνηση για καλύτερη μητρική ωστε να εχω το κεφάλι μου ησυχο σε θεμα safety

Oced gpu με oced  cpu έχω σε 1440p 134 fps με το oc scanner και 135 με manual oc στο division 2 bench (ultra) . Με στοκ cpu 130....με ιδια τα υπόλοιπα.... 

Έτσι μου ρχεται να τα τρέχω όλα στοκ

• Like 2
Δημοσ.

Έτσι και αλλιώς το OC είναι πιο πολύ για το ψυχολογικό, την ώρα που παίζεις αν δεν κοιτάς τα FPS δεν πρόκειται να καταλάβεις κάποια διαφορά στην αίσθηση. Απλά έχεις το άγχος για τυχόν crash.

• Like 6
Δημοσ.

Καλημέρα, εσείς έχετε την τροφοδοσία της κάρτας στο ίδιο καλώδιο του τροφοδοτικού, μου δίνει δύο 8πινα, ή έχετε δύο διαφορετικά καλώδια από το τροφοδοτικό για κάθε βύσμα της κάρτας ;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Έτσι και αλλιώς το OC είναι πιο πολύ για το ψυχολογικό, την ώρα που παίζεις αν δεν κοιτάς τα FPS δεν πρόκειται να καταλάβεις κάποια διαφορά στην αίσθηση. Απλά έχεις το άγχος για τυχόν crash.

Έχει χάρη που στο div 2 παίρνει μεγάλο boost από το oc η ti. Στα υπόλοιπα αν σκεφτείς το 10% δεν ξέρω αν αξίζει. 

Δημοσ.

Στο Div 2 πάντως στα σημεία που έλεγα η 2080Ti είναι στα ~70FPS από τα 55 της 2080, όπως το περίμενα(30% διαφορά δηλαδή)..Και με DX11 είδα και 60άρι ! Stock νούμερα, με OC το 70 γίνεται ~80 σε DX12 αλλά το παιχνίδι έχει random crashes με DX12 και δεν το έχουν φτιάξει ακόμα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mnd1975 είπε

Καλημέρα, εσείς έχετε την τροφοδοσία της κάρτας στο ίδιο καλώδιο του τροφοδοτικού, μου δίνει δύο 8πινα, ή έχετε δύο διαφορετικά καλώδια από το τροφοδοτικό για κάθε βύσμα της κάρτας ;

2 διαφορετικά απο psu προς την καρτα.

28 λεπτά πριν, billeiros είπε

Oced gpu με oced  cpu έχω σε 1440p 134 fps με το oc scanner και 135 με manual oc στο division 2 bench (ultra) . Με στοκ cpu 130....με ιδια τα υπόλοιπα.... 

Έτσι μου ρχεται να τα τρέχω όλα στοκ

Τιποτα ..Για τα παιχνίδια ενα πολυ ελαφρυ oc σε cpu και ενα επισης μικρό στην gpu και θεριζουμε

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, billeiros είπε

Κάντε μια κατάταξη στο super

Πάμε ένα timespy extreme? 

Ριξε και ενα εσυ Μπιλ

Κανε την έναρξη. Θελω καλο σκορ

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...