Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pabou13 είπε

Thanks μπαμπη και ολα τα υπολοιπα παιδια για τα σχολια! Πολυ σωστα αυτα που ειπες, προσθετω πως και η ψυξη παιζει πολυ σημαντικο ρολο, βοηθαει να διατηρουνται υψηλοτερα και σταθεροτερα τα κλοκια!

Κατι μου θυμιζει το σκορ 😁😋

Πολυ πολυ ωραιος, δεν ηταν ευκολο σκορ το συγκεκριμενο!

Ενώ μπορώ να φτάσω τη μνήμη πάρα πολύ ψηλά και να δίνει την gpu δεν μπορώ να την κάνω να τρέξει πάνω από 2100 σε όλο το benchmark εννοείται

Άμα θέλεις στείλε μου την καμπύλη που έφτιαξες στα ρεύματα

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, birel-motosport είπε

Ενώ μπορώ να φτάσω τη μνήμη πάρα πολύ ψηλά και να δίνει την gpu δεν μπορώ να την κάνω να τρέξει πάνω από 2100 σε όλο το benchmark εννοείται

Άμα θέλεις στείλε μου την καμπύλη που έφτιαξες στα ρεύματα

Εσυ memory εγω core, μου δανειζεις τις υπερτουμπανες samsung που χεις, διοτι οι δικες μου οι micron οπως φαινεται δεν τραβανε πολυ 😄

Τι clock ριχνεις στις μνημες;

Καθε καρτα και πυρηνας ειναι διαφορετικα, κατι που δουλευει σε μενα κατα πασα πιθανοτητα σε σενα ειναι αχρηστο, ενισχυω πολυ τα ρευματα μου απο 2130-2175 και προσπαθω να κραταω ψυχρη την καρτα, εχω 2-3 διαφορετικα profiles (καποια πιο χαλαρα και καποια πιο aggressive)

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Τι ωραία μιλούσαμε για θερμοκρασίες, εμφάνιση, τιμές της ti.

Ανέβασαν 2-3 τύποι bench στο θεό και ξενερώσαμε όλοι τώρα

Η δικιά σου πόσο pl έχει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, pabou13 είπε

Εσυ memory εγω core, μου δανειζεις τις υπερτουμπανες samsung που χεις, διοτι οι δικες μου οι micron οπως φαινεται δεν τραβανε πολυ 😄

Καθε καρτα και πυρηνας ειναι διαφορετικα, κατι που δουλευει σε μενα κατα πασα πιθανοτητα σε σενα ειναι αχρηστο, ενισχυω πολυ τα ρευματα μου απο 2130-2175 και προσπαθω να κραταω ψυχρη την καρτα, εχω 2-3 διαφορετικα profiles (καποια πιο χαλαρα και καποια πιο aggressive)

Πως γίνεται να σου κρατάει τόσο ψηλά τα ρολόγια σε 4k; 

Την έχεις σε νερό; 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεις οπως ειχα γραψει σε προηγουμενα post εχω τις μνημες +1090 στο συγκεκριμενο bench, που σε σχεση με τις samsung ειναι σιγουρα χαμηλοτερα.

Μεχρι τις 2 περιπου πρωτες πιστες κραταει τα 2175-2160, μεχρι την 7-8η τα 2145 και μετα μεχρι το τελος 2130 (υπαρχει αυτη η σταδιακη πτωση λογω της αυξησης της θερμοκρασιας)

Εχω το pc σε σημειο που εχει κρυο και την χτυπανε ανεμιστηρακια, δεν της εχω νερο (οσο πιο κρυος ο πυρηνας τοσο πιο σταθερος και αποδιδει καλυτερα)

edit: εσυ τι clocks πιανεις;

Επεξ/σία από pabou13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχει καλό πυρήνα...όχι μόνο πάει ψηλά αλλά κρατάει και ρολόγια ψηλά και λόγω ψύξεως αλλά και σαν τσιπάκι είναι πιο binnarismeno που λέμε για να κρατάει καλές συχνότητες......τέτοιο score για να βγάλεις θέλεις 2150+mhz σταθερό  ή πολύ καλές samsung μνήμες με συνδυασμό έναν πυρήνα στα ~2100 καρφωμένο......

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Ανεμιστηρες fusitsou έχεις; 

Περισσοτερο αερα απο fusitsou βγαζει 😋

1722416647_JPEG.jpeg.2cea1643cfa214a565ef2f670c898670.jpeg

2 λεπτά πριν, BabisTs είπε

έχει καλό πυρήνα...όχι μόνο πάει ψηλά αλλά κρατάει και ρολόγια ψηλά και λόγω ψύξεως αλλά και σαν τσιπάκι είναι πιο binnarismeno που λέμε για να κρατάει καλές συχνότητες......τέτοιο score για να βγάλεις θέλεις 2150+mhz σταθερό  ή πολύ καλές samsung μνήμες με συνδυασμό έναν πυρήνα στα ~2100 καρφωμένο......

Σε αλλα benches οπως πχ στην πρωτη πιστα του firestrike κραταει συνεχως 2175

• Like 3
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, pabou13 είπε

Τις μνήμες της έχω φτάσει μέχρι 1300 και αποδίδουν 

Ο πυρήνας ξεκινάει 2180 αλλά στη 3 πίστα πάει 2100

το ξέρω ότι κάθε κάρτα συμπεριφέρεται διαφορετικά απλώς ήθελα να μου στείλεις το διάγραμμα για να καταλάβω το σκεπτικό αν δεν σου κάνει κόπο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pabou13 είπε

Σε αλλα benches οπως πχ στην πρωτη πιστα του firestrike κραταει συνεχως 2175

να υποθέσω βαράς χαλαρά 40000+ gpuscore σε firestrike .....σε timespy σε έχω 16500+ gpuscore χαλαρό.......

1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Τι ωραία μιλούσαμε για θερμοκρασίες, εμφάνιση, τιμές της ti.

Ανέβασαν 2-3 τύποι bench στο θεό και ξενερώσαμε όλοι τώρα

Σας τα έλεγα πιο πίσω ότι θα εμφανιστούν βαριά πυροβολικά......δεν με πιστεύατε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ φανταζόμουν ότι σε curve τα ρεύματα που είναι ψηλά (πχ 1.085v) έχουν ανοχή να πάνε προς τα επάνω. Δεν ισχύει αυτό; μπορεί πχ μικρότερες τάσεις να έχουν +160 και μεγαλύτερες +140;

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Εγώ φανταζόμουν ότι σε curve τα ρεύματα που είναι ψηλά (πχ 1.085v) έχουν ανοχή να πάνε προς τα επάνω. Δεν ισχύει αυτό; μπορεί πχ μικρότερες τάσεις να έχουν +160 και μεγαλύτερες +140;

Σε gaming με κλοκια τι θερμοκρασίες πιάνει η καρτα σου? Πχ, division 2? Με ψιλό επιθετικό προφίλ φανς εγώ επιανα σμρ μαξ 75 μετά από ώρα κ έμενε εκει

Είναι νορμαλ?? 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, billeiros είπε

Σε gaming με κλοκια τι θερμοκρασίες πιάνει η καρτα σου? Πχ, division 2? Με ψιλό επιθετικό προφίλ φανς εγώ επιανα σμρ μαξ 75 μετά από ώρα κ έμενε εκει

Είναι νορμαλ?? 

75.......σίγουρα όχι......έχει το καλύτερο σύστημα ψύξεως η strix.......

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BabisTs είπε

75.......σίγουρα όχι......έχει το καλύτερο σύστημα ψύξεως η strix.......

Το τζαμι μπροστά κοβει πολύ αέρα γμτ... 

Μόνο εμφάνιση τελικά είναι τα κουτιά αυτα

Δημοσ.

Αν και το έχω βαρεθεί το κουτάκι που έχω καταλαβαίνεις γιατί δεν το αλλάζω....από temps σε όλα τα parts που έχω μέσα μόνο ευχαριστημένος έχω μείνει!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...