azazil1190 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Τζετ είσαι εφόσον παίζεις με curve για ησυχία. 55 βαθμοί στο odyssey με τέτοιο voltage δεν είναι τίποτα για τον 9900k. Στα bench όπως και να έχει θα τον στρεσαρουν στο 100% οπότε λογικό να ανέβει η θερμοκρασία. Μην φοβάσαι την θερμοκρασία πάντως το μεγάλο voltage σε 24/7 καταστρέφει μια cpu μακροπροθεσμα. Μέχρι 1.35 και ακόμα και 85 90 να βλέπεις σε θερμοκρασίες δεν υπάρχει κανένα θέμα. Σημερα θα κανω και αλλες δοκιμες να δω ποσο πιο χαμηλα μπορώ να τον δουλεψω στα 5
Arkin Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Σημερα θα κανω και αλλες δοκιμες να δω ποσο πιο χαμηλα μπορώ να τον δουλεψω στα 5 Παίξε λιγο και με τα vccio vccia προσθέτουν και αυτά το κατιτίς στις θερμοκρασίες. Με ibtl να παίζεις για stability και RB και δεν θα συναντήσεις πουθενά μπλε οθόνη.
azazil1190 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Παίξε λιγο και με τα vccio vccia προσθέτουν και αυτά το κατιτίς στις θερμοκρασίες. Με ibtl να παίζεις για stability και RB και δεν θα συναντήσεις πουθενά μπλε οθόνη. Τι ειναι αυτα ρε συ τι εξωγήινα ibtl και rb? Έχω msi mobo
Arkin Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Τι ειναι αυτα ρε συ τι εξωγήινα ibtl και rb? Έχω msi mobo Intelburntest και real bench. Για stability.
azazil1190 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Intelburntest και real bench. Για stability. Οκ ετσι τα ξερω
jimpsar Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 34 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Idle παιζει 25 με 26. Σε cb 77 ανετα Σε παιχνιδια συγκεκριμένα το odyssey εβαλα χτες και ειδα τα παραπανω 45-55 Θερμοκρασία δωματίου 21-22c Μολις παραλαβεις ριξε κανα oc να μου πεις πως παει γιατί εγω δεν ασχολήθηκα και πολύ Αψογα εισαι . Και εγω σε αυτα τα temps ειμαι περιπου ελαφρως υψηλοτερα.
azazil1190 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, jimpsar είπε Αψογα εισαι . Και εγω σε αυτα τα temps ειμαι περιπου ελαφρως υψηλοτερα. Εσυ εισαι 5.1 ομως. Εγω 5
BabisTs Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, billeiros είπε Αποδίδουν το ίδιο σε firestrike? χαλαρά θα τρώμε παπούτσι και σε firestrike και timespy.......μεγάλες οι διαφορές στο supo....... 57 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Οκ ετσι τα ξερω ξεκινάς με intel burn test με very high και 10 run....... αν το περάσεις αυτό μετά πας εδώ realbench stress test 60 λεπτά με up to 16gb ram.....αν το περάσεις και αυτό τότε δεν νομίζω να δείς blue screen! Αυτά από μένα...... Προτού ασχοληθείς με τα παραπάνω αν κλοκάρεις και τις ram πρώτα τέσταρε stability σε ram (MemTest64 με 100/100+ loopes....όσες περισσότερες τόσο το καλύτερο) με stock το υπόλοιπο σύστημα και έπειτα τσεκάρεις σταθερότητα σε ghz σε πυρήνα επεξεργαστή. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από BabisTs 2
pabou13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, BabisTs είπε Βασικά είναι το κομμάτι κατά κύριο λόγο.... Μετά το power Limit και τελευταία η curve..... Αν ένα κομμάτι έχει potential.... Αυτό είναι που μετράει! Thanks μπαμπη και ολα τα υπολοιπα παιδια για τα σχολια! Πολυ σωστα αυτα που ειπες, προσθετω πως και η ψυξη παιζει πολυ σημαντικο ρολο, βοηθαει να διατηρουνται υψηλοτερα και σταθεροτερα τα κλοκια! 3 ώρες πριν, birel-motosport είπε να αλλάξω drivers??? Κατι μου θυμιζει το σκορ 😁😋 Πολυ πολυ ωραιος, δεν ηταν ευκολο σκορ το συγκεκριμενο! 2 1
Acmilangr2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, billeiros είπε O δικός μου είναι σταθερός στα 5 με. 1.25 και σε Intel burn test αλλά και σε prime 95.στο occt όμως κρασαρει. Why? Γιατί δεν είσαι 100% σταθερός. το OCCT έχει κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια 2
BabisTs Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 56 λεπτά πριν, pabou13 είπε Thanks μπαμπη και ολα τα υπολοιπα παιδια για τα σχολια! Πολυ σωστα αυτα που ειπες, προσθετω πως και η ψυξη παιζει πολυ σημαντικο ρολο, βοηθαει να διατηρουνται υψηλοτερα και σταθεροτερα τα κλοκια! Κατι μου θυμιζει το σκορ 😁😋 Πολυ πολυ ωραιος, δεν ηταν ευκολο σκορ το συγκεκριμενο! Εσύ και ο birel οπλοπολυβα έχετε..... Δεν υπάρχουν λόγια.... Δυνατά κομμάτια απλά.... Δώστε και κάνα firestrike /timespy να κλείσουμε το thread με αυτά που θα δούμε!
azazil1190 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, BabisTs είπε Εσύ και ο birel οπλοπολυβα έχετε..... Δεν υπάρχουν λόγια.... Δυνατά κομμάτια απλά.... Δώστε και κάνα firestrike /timespy να κλείσουμε το thread με αυτά που θα δούμε! Εχω και εγω ενα καλο timespy με τον 5960😜 Και ενα f.s extreme Επεξ/σία 23 Απριλίου 2019 από azazil1190 1
Acmilangr2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Τι ωραία μιλούσαμε για θερμοκρασίες, εμφάνιση, τιμές της ti. Ανέβασαν 2-3 τύποι bench στο θεό και ξενερώσαμε όλοι τώρα
azazil1190 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 11 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Τι ωραία μιλούσαμε για θερμοκρασίες, εμφάνιση, τιμές της ti. Ανέβασαν 2-3 τύποι bench στο θεό και ξενερώσαμε όλοι τώρα Ελα μην παραπονιέσαι απο αυριο θα παρεις ενα καλο boost στα παιχνιδια και στα bench κατω των 4κ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα