Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμένω να δω που θα φτάσει τα κοντέρ σε Timespy και Firestrike με αυτά τα ρολόγια..... 

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, birel-motosport είπε

Superposition_Benchmark_v1.0_13884_1556007358.png

να αλλάξω drivers???

Είσαι και εσύ εδώ ακόμα!!!! Σε ξεχάσαμε.... Έχει το potential η κάρτα σου... Στα έλεγα... Ωραίος! 

Έχει φτάσει η στιγμή να δούμε μου φαίνεται και 13900+

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Είσαι και εσύ εδώ ακόμα!!!! Σε ξεχάσαμε.... Έχει το potential η κάρτα σου... Στα έλεγα... Ωραίος! 

Έχει φτάσει η στιγμή να δούμε μου φαίνεται και 13900+

Και με το στόμα λίγο να φυσήξει θα πάει 13900

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, BabisTs είπε

Κεραστήκαμε τσαγάκι όλοι οι υπόλοιποι μετά από αυτό.......Πραγματικά φανταστικό και πολύ δυνατό score!

Αποδίδουν το ίδιο σε firestrike? 

• Like 1
Δημοσ.

Κύριοι όπως καταλάβατε οι κάρτες σας δεν.  Προκειμένου να πάνε στα σκουπίδια,  δίνω από 750 ευρώ στον καθένα για να  κάνω ένα sli.  Είστε και καλά παιδιά,  κρίμα είναι. :ph34r:

Δημοσ.
12 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Αρκετά μου χτύπησε και 77αρι σε απανωτά cinebench σε "πραγματικο χρονο"

Πόσες στροφές είχες την x62 στη διάρκεια του bench? Οι 77 max σε τέτοια συχνότητα είναι ανεκτοι μιας και είναι 28 βαθμούς κάτω από το μέγιστο tj που δίνει η Intel. 

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Κύριοι όπως καταλάβατε οι κάρτες σας δεν.  Προκειμένου να πάνε στα σκουπίδια,  δίνω από 750 ευρώ στον καθένα για να  κάνω ένα sli.  Είστε και καλά παιδιά,  κρίμα είναι. :ph34r:

Δίνω 751

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πόσες στροφές είχες την x62 στη διάρκεια του bench? Οι 77 max σε τέτοια συχνότητα είναι ανεκτοι μιας και είναι 28 βαθμούς κάτω από το μέγιστο tj που δίνει η Intel. 

Δεν το πρόσεξα στις ποσες έτρεχε. Εχω φτιάξει δικο μου προφιλ για να ειναι ήσυχο. 

Σε παιχνιδι που έπαιξα λιγο επαιζε απο 45-52c.

Οσο και να έψαξα στα review ειδα οτι ο 9900 ειναι ζεστός γενικα.Παστα να εχω κανει πατατα αποκλείεται

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Δεν το πρόσεξα στις ποσες έτρεχε. Εχω φτιάξει δικο μου προφιλ για να ειναι ήσυχο. 

Οσο και να έψαξα στα review ειδα οτι ο 9900 ειναι ζεστός γενικα.Παστα να εχω κανει πατατα αποκλείεται

Να πω τον κουριερ να έρθει πίσω να το αλλάξεις; 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Άρα σε ηρεμία 77 βαθμοί σε cb και με τέτοια συχνότητα είσαι μια χαρά. Είναι όντως ζεστός αλλά πάλι πολύ πιο κρύος από τους Coffee που δεν είναι soldered στα ίδια volt. Για παιχνίδι δοκίμασε far cry και odyssey και τα 2 ανεβάζουν αρκετά τις θερμοκρασίες σε cpu. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Άρα σε ηρεμία 77 βαθμοί σε cb και με τέτοια συχνότητα είσαι μια χαρά. Είναι όντως ζεστός αλλά πάλι πολύ πιο κρύος από τους Coffee που δεν είναι soldered στα ίδια volt. Για παιχνίδι δοκίμασε far cry και odyssey και τα 2 ανεβάζουν αρκετά τις θερμοκρασίες σε cpu. 

Idle παιζει 25 με 26.

Σε cb 77 ανετα 

Σε παιχνιδια συγκεκριμένα το odyssey εβαλα χτες και ειδα τα παραπανω 45-55

Θερμοκρασία δωματίου 21-22c

9 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Να πω τον κουριερ να έρθει πίσω να το αλλάξεις; 

Μολις παραλαβεις ριξε κανα oc να μου πεις πως παει γιατί εγω δεν ασχολήθηκα και πολύ

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Idle παιζει 25 με 26.

Σε cb 77 ανετα 

Σε παιχνιδια συγκεκριμένα το odyssey εβαλα χτες και ειδα τα παραπανω 45-55

Θερμοκρασία δωματίου 21-22c

Τζετ είσαι εφόσον παίζεις με curve για ησυχία. 55 βαθμοί στο odyssey με τέτοιο voltage δεν είναι τίποτα για τον 9900k. Στα bench όπως και να έχει θα τον στρεσαρουν στο 100% οπότε λογικό να ανέβει η θερμοκρασία. Μην φοβάσαι την θερμοκρασία πάντως το μεγάλο voltage σε 24/7 καταστρέφει μια cpu μακροπροθεσμα. Μέχρι 1.35 και ακόμα και 85 90 να βλέπεις σε θερμοκρασίες δεν υπάρχει κανένα θέμα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...