Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Συμφωνω 100%

Εαν θες να το πιστέψεις και εγω απο την μερα που κουμπωσα 2080τι δεν εχω παιξει ουτε 5 λεπτα παιχνίδι στην καρτα.Με την 2070 την βγαζω.

Ειμαι ανώμαλος😂

Σε πιστεύω. Εφόσον έχεις οθόνη να την αξιοποιήσεις γιατί δεν την χρησιμοποιείς στα παιχνίδια? Τούμπανο και η 2070 αλλά η 2080ti παίζει σε άλλο επίπεδο με αντίστοιχη οθόνη. Όταν βρω χρόνο θα λιώσω 4 5 ώρες να χαλαρώσω και να χαθώ στον κόσμο του παιχνιδιού που παίζω. Καλά τα νούμερα και οι κοντρες έχουν το χαβαλέ τους αλλά με μέτρο το hardware προορίζεται για άλλα πράγματα. 

• Like 1
  • Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Σε πιστεύω. Εφόσον έχεις οθόνη να την αξιοποιήσεις γιατί δεν την χρησιμοποιείς στα παιχνίδια? Τούμπανο και η 2070 αλλά η 2080ti παίζει σε άλλο επίπεδο με αντίστοιχη οθόνη. Όταν βρω χρόνο θα λιώσω 4 5 ώρες να χαλαρώσω και να χαθώ στον κόσμο του παιχνιδιού που παίζω. Καλά τα νούμερα και οι κοντρες έχουν το χαβαλέ τους αλλά με μέτρο το hardware προορίζεται για άλλα πράγματα. 

Επειδή τον περισσότερο χρονο τον περναω σαλονι με τον μικρο και εκει εχω την 2070.Το pc με την 2080ti το εχω σε αλλο όροφο.

Αλλα τωρα θα κανω τραμπα και τα pc για να το δουλέψω λιγο.Και ο 9700 αντε να εχει 30 ωρες παιχνιδι και πολύ λεω

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Επειδή τον περισσότερο χρονο τον περναω σαλονι με τον μικρο και εκει εχω την 2070.Το pc με την 2080ti το εχω σε αλλο όροφο.

Αλλα τωρα θα κανω τραμπα και τα pc για να το δουλέψω λιγο.Και ο 9700 αντε να εχει 30 ωρες παιχνιδι και πολύ λεω

Κάνε τράμπα την 2080ti στο σαλόνι να την ευχαριστηθείς όπως αρμόζει. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azazil1190 είπε

Κλοκαρε τον στα 5 με το δυνατόν λιγότερο ρεύμα κ ευχαριστήσου gaming με τη συστηματαρα σου. Κι εγώ ζήτημα να παιζω μια ωρα την ημέρα αλλά οταν παίζω ζω μια πανδαισία. Δοκίμασε κ το oc scanner. Κλοκαρει την καρτα χαλαρά και όμορφα... 

Πιο πολύ περιμένω να βγουν οι navi/ryzen 3 να φτιάξω το πισι του μικρού. Θέλω να ανοίγω κουτακια/βιδωνω h/w. Ναι τόσο ανώμαλος ειμαι🤣

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Είναι μικρόβιο αυτό.....

Το γνωρίζω πέφτω στην παγίδα κάποιες μέρες και τρέχω αρκετά benches στα τέρματα αλλά επιστρέφω στα παιχνίδια. Σίγουρα θα σας ευχαριστεί το όλο benching θέμα και είναι σεβαστό απλά έγραψα πως το βλέπω από την μεριά μου. 

Δημοσ.

Επίσης παρατήρησα ότι το uncore αν μπει στο auto έχεις ίδιες επιδόσεις αλλά η cpu δουλεύει με πιο χαμηλό ρευμα αρκετά. Τον δουλεύω στα 5 με 1.25 και θερίζει... 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Επίσης παρατήρησα ότι το uncore αν μπει στο auto έχεις ίδιες επιδόσεις αλλά η cpu δουλεύει με πιο χαμηλό ρευμα αρκετά. Τον δουλεύω στα 5 με 1.25 και θερίζει... 

Θα δω εαν ειναι σταθερος στα 5 με 1.25 εαν και το βλεπω δυσκολο.

Θα τον ξεκινήσω με 1.28 και θα δω εαν με παιρνει να ριξω ρευμα

6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κάνε τράμπα την 2080ti στο σαλόνι να την ευχαριστηθείς όπως αρμόζει. 

Απο χτες το κανα μαζι με τον 9700

Δημοσ.

Εσύ λογικά εκεί στα 1.285 θα παίζεις. 5.1 κιόλας. Του jimpsar έτσι παίζει. Αλλά οτιδήποτε πάνω από 5 σε 2κ όπως είπε κ ο psycho δε χρειάζεται. Μηδαμινή διαφορά. Μόνο στα 3d mark

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Την καλύτερη δουλειά μπράβο. Καλό λιώσιμο με τον μικρο σου βάλτε κανένα cities skyline planet coaster two point hospital Sim city να του μάθεις να δημιουργεί και στην εφευρετικότητα. 

• Like 2
Δημοσ.

Παρόλα αυτά η γνώμη μου είναι (μιας και αλλάζουμε τα h/w σαν τα πουκάμισα) να ακουμπάμε τα λεφτά στις gpu. Από cpu μέχρι εκεί που δεν χάνουμε καθόλου επιδοσεις. Εφόσον το πισι προορίζεται καθαρά για gaming. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billeiros είπε

Παρόλα αυτά η γνώμη μου είναι (μιας και αλλάζουμε τα h/w σαν τα πουκάμισα) να ακουμπάμε τα λεφτά στις gpu. Από cpu μέχρι εκεί που δεν χάνουμε καθόλου επιδοσεις. Εφόσον το πισι προορίζεται καθαρά για gaming. 

Gaming? What the hell is that?😂

Benching? 

Δημοσ.

Gaming? What the hell is that?😂

Benching? 

Εννοω ότι προτιμώ να μου περισσέψει το 200αρι από cpu κ να το ρίξω στη gpu κ να παρω ο, τι πιο τουμπανο υπάρχει. Εγώ έτσι θα λειτουργώ πλέον. Εφόσον βέβαια δε θα με κόψει η cpu αυτή στο gaming.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Εννοω ότι προτιμώ να μου περισσέψει το 200αρι από cpu κ να το ρίξω στη gpu κ να παρω ο, τι πιο τουμπανο υπάρχει. Εγώ έτσι θα λειτουργώ πλέον. Εφόσον βέβαια δε θα με κόψει η cpu αυτή στο gaming.

Ναι ρε το καταλαβα χαβαλέ κανω.

Καλα με τον 9700 θα περασει αρκετός καιρος για να πεις πρεπει να αλλαξω cpu

• Like 1
Δημοσ.

Πχ ένας 2600  κοστίζει τα μισά από έναν 2700x.κ οι δυο δεν τερματίζουν μια 2080ti.ελαχιστη διαφορά μεταξύ τους. Προτιμώ 2600 κ 2080ti. Παρά 2700x με 2080.η αλλιώς 9700 με 2080ti > 9900κ με 2080.εσυ βέβαια έχεις το απόλυτο χαχα. Απλά όταν πρέπει να κόψουμε λίγο μπάτζετ το αναφερω

Παντως απο όλες τις αγορές μου πιο πολύ ευχαριστήθηκα κουτι>οθονη>gpu>cpu. Πρέπει να ασχοληθώ κάποια στιγμή κ με το switch. Το χω να κάθεται κ ούτε το ζελντα δεν τερμάτισα... 

Υπολόγιζα τις προάλλες την αξία του πισι κ είναι κοντά στα 3700...μιλαμε για λεφτά όχι αστεία... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...