BabisTs Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Msi Lightning.... Binnarismenes όλες τους οι Lightning ... Κορυφαίο pcb που έχει 350w stock bios από το εργοστάσιο (380w σε oc power limit) και χωρίς άγχος τι θα σου κάτσει σε μνήμες και πυρήνας... Πυρήνας και μνήμες σε top επιδόσεις θα σου κάτσουν χαλαρά και χωρίς άγχος και γενικά μιλάμε για μια κάρτα που βρίσκεται κάτω από την kingpin μόνο..... Μετά πάει η Ftw3 με κορυφαίο pcb και 373w bios σε oc powerlink και τέλος πάει η Strix Oc με 320w σε oc powerlink.... Όλα αυτά αν κοιτας τα νούμερα και τις απόλυτες επιδόσεις.... Ειδάλλως με μια strix oc είσαι παραπάνω από κομπλέ. 2 1
HALF EVIL Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Η Strix είναι η καλύτερη υλοποίηση σε temps/noise ratio. Η MSI έχει το μεγαλύτερο power limit, αξίζει μόνο αν αλλάξεις το stock cooler της με AIO + fan imo. Μπα δεν εχω καιρο για τέτοια. Δεν το κρύβω παντως οτι έχω μια αδυναμία στις evga.
akoinonitos Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Μπα δεν εχω καιρο για τέτοια. Δεν το κρύβω παντως οτι έχω μια αδυναμία στις evga. και εχω μια αδυναμια προς την evga ftw3... Spoiler αδυναμια αγορας της 😂
jimpsar Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε και εχω μια αδυναμια προς την evga ftw3... Απόκρυψη περιεχομένων αδυναμια αγορας της 😂 χαχαχαχα Σε νοιωθω!!
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Το μεγάλο + της Strix είναι η αναλογία θερμοκρασίας/θορύβου 2
HALF EVIL Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Το μεγάλο + της Strix είναι η αναλογία θερμοκρασίας/θορύβου Αυτό με ενδιαφέρει πολύ. Και οι επιδόσεις βέβαια και η αντοχή στον χρόνο. Βασικά θέλω μια ti για να παίζω, όταν παίζω, ωραία τα παιχνίδια που φωτάνε. Χρόνος για ψείρισμα με bench δεν υπάρχει. Άρα βλέπω ότι εσείς οι ειδικοί κλείνετε προς asus.
azazil1190 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι ειναι καλα ο φιλος @Acmilangr2 δεν θα φαω μαλλον παντοφλα και θα κουμπώσω. 😂 Next step binned chip 2080ti μαλλον και τελος για φετος.Δεν ξανα δινω μια για τα pc. Δεν κανει καλο πλεον στην τσεπη το insomnia.😜 19 λεπτά πριν, BabisTs είπε Msi Lightning.... Binnarismenes όλες τους οι Lightning ... Κορυφαίο pcb που έχει 350w stock bios από το εργοστάσιο (380w σε oc power limit) και χωρίς άγχος τι θα σου κάτσει σε μνήμες και πυρήνας... Πυρήνας και μνήμες σε top επιδόσεις θα σου κάτσουν χαλαρά και χωρίς άγχος και γενικά μιλάμε για μια κάρτα που βρίσκεται κάτω από την kingpin μόνο..... Μετά πάει η Ftw3 με κορυφαίο pcb και 373w bios σε oc powerlink και τέλος πάει η Strix Oc με 320w σε oc powerlink.... Όλα αυτά αν κοιτας τα νούμερα και τις απόλυτες επιδόσεις.... Ειδάλλως με μια strix oc είσαι παραπάνω από κομπλέ. Μαλακια που εδωσα την strix τελικά. Ακομα την κλαίω Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από azazil1190 4
jimpsar Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, azazil1190 είπε Ναι ειναι καλα ο φιλος @Acmilangr2 δεν θα φαω μαλλον παντοφλα και θα κουμπώσω. 😂 Next step binned chip 2080ti μαλλον και τελος για φετος.Δεν ξανα δινω μια για τα pc. Δεν κανει καλο πλεον στην τσεπη το insomnia.😜 Μαλακια που εδωσα την strix τελικά. Ακομα την κλαίω Καλοριζικος !!! Το κουτι υπεροχο συμφωνεις? Εγω το εχω στο τραπεζακι επανω και το χαζευω .. Ασε Νικο , καλο το νημα στο insomnia, οι τσεπες πονανε παντως...ευτυχως οχι ακομα ο πισινος μας αχχαχαχαχα 1
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αντε ρε μ@λακες με το κ@λοτοπικ σας δεν θα μείνει σάλιο στο τέλος Κανονίστε να κάνει κανείς sli εδώ μέσα να μας πάρετε σβάρνα Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από Acmilangr2
HALF EVIL Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 22 λεπτά πριν, BabisTs είπε Ειδάλλως με μια strix oc είσαι παραπάνω από κομπλέ. Δεν πιστευω να τα λέτε επειδή ζηλεύετε, α; Ειδάλλως θα πάω να πάρω καμία Kingpin ή καμία matrix και δεν θα κοιμάστε τα βράδυα. 🤣
BabisTs Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, azazil1190 είπε @Acmilangr2 😂 Next step binned chip 2080ti μαλλον και τελος για φετος.Δεν ξανα δινω μια για τα pc. Δεν κανει καλο πλεον στην τσεπη το insomnia.😜 Μαλακια που εδωσα την strix τελικά. Ακομα την κλαίω Ένα βήμα είμαι πριν δώσω την Ti..... Πιστεύω ότι θα κρατηθώ όμως....
Acmilangr2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε Δεν πιστευω να τα λέτε επειδή ζηλεύετε, α; Ειδάλλως θα πάω να πάρω καμία Kingpin ή καμία matrix και δεν θα κοιμάστε τα βράδυα. 🤣 Νατος. Δεν τα έλεγα εγώ; 1 λεπτό πριν, BabisTs είπε Ένα βήμα είμαι πριν δώσω την Ti..... Πιστεύω ότι θα κρατηθώ όμως.... Ασε φίλε. Αυτά τα είπανε πολλοί
azazil1190 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, jimpsar είπε Καλοριζικος !!! Το κουτι υπεροχο συμφωνεις? Εγω το εχω στο τραπεζακι επανω και το χαζευω .. Ασε Νικο , καλο το νημα στο insomnia, οι τσεπες πονανε παντως...ευτυχως οχι ακομα ο πισινος μας αχχαχαχαχα Ευχαριστώ ρε! Τον εχω καπου 8ημερο 10ημερο. Κρυμμένο να μην τον βλεπω.Ε σημερα τον εβγαλα οξω μιας και θα κουμπώσει. Γιατί οπως ειχα πει θα κουμπωνε εαν έφευγε ο 9700. Θα πονέσει και ο κωλος ετσι οπως παει.😂 1
BabisTs Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Δεν πιστευω να τα λέτε επειδή ζηλεύετε, α; Ειδάλλως θα πάω να πάρω καμία Kingpin ή καμία matrix και δεν θα κοιμάστε τα βράδυα. 🤣 Πιστολα τες.... 🤣
HALF EVIL Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Αντε ρε μ@λακες με το κ@λοτοπικ σας δεν θα μείνει σάλιο στο τέλος Κανονίστε να κάνει κανείς sli εδώ μέσα να μας πάρετε σβάρνα Με γειες , με γειες και καλοδουλευτος. Ραγδαίες εξελίξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα