Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε Γιατί υπάρχουν καμένοι (με τα νούμερα) που θέλουν το μέγιστο της κάρτας και χωρίς θόρυβο Δεν διαφωνω με αυτο που λες αλλα ξερεις πολυ καλα οτι αυτοι οι καμενοι δεν θα περιμενουν να ανεβουν τετοια video 8μηνες μετα το launch ξερω γω,ηδη απο τις πρωτες μερες κυκλοφοριας των καρτων θα τα εψαχναν αυτα,και πιο πολυ το ειπα γιατι ο Eptanisios υποτιθεται το ανεφερε περισσοτερο για τα ατομα που σχολιαζουν στο εδω θεμα
7nisiotis Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Το βιντεάκι το ανέβασα για τα παιδιά που ψάχνουν να δουν τα όρια της 2080Τi ανάλογα με τη θερμοκρασία, και αν μια τέτοια λύση ( που ναι μεν είναι ακριβή αλλά μιλάμε για thread με builds killers ) προσφέρει το κάτι έξτρα παραπάνω για όσους έχουν την όρεξη, τα € , και το μικρόβιο του bench . Το συγκεκριμένο είναι ένα ωραίο παράδειγμα, από ένα μικρό αλλά πολύ ποιοτικό σε περιεχόμενο κανάλι, με σωστά αποτελέσματα.
billeiros Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Η κάρτα είναι θηρίο... 2240 έδειξε πυρήνα στο hw info. 1.069 voltage max
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Η κάρτα είναι θηρίο... 2240 έδειξε πυρήνα στο hw info. 1.069 voltage max Στο έλεγα ότι έπεσες σε golden κομμάτι. 1
billeiros Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Oλες οι ti τούμπανα είναι. Αυτά είναι για εσωτερική κατανάλωση κ για να διασκεδαζουμε
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Το βιντεάκι το ανέβασα για τα παιδιά που ψάχνουν να δουν τα όρια της 2080Τi ανάλογα με τη θερμοκρασία, και αν μια τέτοια λύση ( που ναι μεν είναι ακριβή αλλά μιλάμε για thread με builds killers ) προσφέρει το κάτι έξτρα παραπάνω για όσους έχουν την όρεξη, τα € , και το μικρόβιο του bench . Το συγκεκριμένο είναι ένα ωραίο παράδειγμα, από ένα μικρό αλλά πολύ ποιοτικό σε περιεχόμενο κανάλι, με σωστά αποτελέσματα. Ναι καταλαβα αλλα δεν εχει νοημα αυτο οταν οι περισσοτεροι του θεματος που σχολιαζουν εχουν παρει την Strix.Εξου και γιατι ο συγκεκριμενος ανεφερε την FE της οποιας το συστημα ψυξης κλασσικα πασχει. Και ασε που γιαυτο το λογο και βγαινουν και υδροψυκτες τυπου καρτες απο ολες τις εταιρειες. Για να επιμενουν οι περισσοτεροι σε Strix συγκεκριμενα,μαλλον θα εχουν τους λογους τους.
7nisiotis Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Βρε το ξέρω για τη strix, να δούμε αν όντως έχει να δώσει κάτι παραπάνω μια τέτοια λύση το πόσταρα και για τα ρολόγια που ψάχνονται τα παιδιά
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Βρε το ξέρω για τη strix, να δούμε αν όντως έχει να δώσει κάτι παραπάνω μια τέτοια λύση το πόσταρα και για τα ρολόγια που ψάχνονται τα παιδιά Να σου θυμισω μονο οτι το σχολιο σου το ανεβασες στο Insomnia,οχι στους Overclockers αυτο ηταν το Point μου Στους δευτερους θα δεις λογικα καποιοι να παρουν και Kingpin και Matrix και Lightning,εδω ειμαστε μονο για κανενα Superposition Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από Fulgore 1
7nisiotis Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Για τον Μπάμπη και κάνα δυο παιδιά hardware maniacs το ποστάρω για να τους τσιγκλήσω
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Για τον Μπάμπη και κάνα δυο παιδιά hardware maniacs το ποστάρω για να τους τσιγκλήσω Δεν υπαρχει περιπτωση να μπουν σε διαδικασιες για αλλαγη συστηματος ψυξης στην Strix,μην τους διαολιζεις τσαμπα
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) @billeiros Κάνε ένα benchmark με +700 memory και ένα με +1000 και πες μου πόσο διαφορά σου έβγαλε το superposition Νομίζω αυτό είναι που με κόβει εμένα... Αποχωρώ από την κόντρα σας.. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από Acmilangr2
Matrix7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Έλα ρε παιδιά,τι έχει πεχτεί,τώρα σας πήρα πρέφα!Να μπω κ εγώ στο κλαμπ με την ταπεινή dual.Της έχω αλλάξει το bios,ελπίζω να μην της αλλάξω κ τα φώτα!
Acmilangr2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Matrix7 είπε Έλα ρε παιδιά,τι έχει πεχτεί,τώρα σας πήρα πρέφα!Να μπω κ εγώ στο κλαμπ με την ταπεινή dual.Της έχω αλλάξει το bios,ελπίζω να μην της αλλάξω κ τα φώτα! Έχω δει dual να τσακίζει κόκαλα.....
billeiros Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε @billeiros Κάνε ένα benchmark με +700 memory και ένα με +1000 και πες μου πόσο διαφορά σου έβγαλε το superposition Νομίζω αυτό είναι που με κόβει εμένα... Αποχωρώ από την κόντρα σας.. Αύριο ο, τι θες... Πυρήνα κλπ πόσο να βαλω Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από billeiros
Matrix7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Έχω δει dual να τσακίζει κόκαλα..... Χαχα,στη πρώην σου αναφέρεσαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα