Acmilangr2 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 41 λεπτά πριν, Matrix7 είπε Θα τη βάλω αγγελία και θα γράψω παράδοση μόλις βγει η επόμενη σειρά!Με νερό είσαι φαντάζομαι ε;Λέω να της δώσω πρόσβαση στα μεγαλύτερα voltage points αλλά διάβασα για ένα χρόνο ζωής κ κρατιέμαι Ο μπάμπης σε αέρα είναι 1
deltaphi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα, Ως Newbie απευθύνομαι στους βετεράνους του αθλήματος. Βλέπω διάφορα σκορ από benchmarks και θα ήθελα όποιος ξέρει να στείλει links με αυτά που χρησιμοποιείτε να τα κατεβάσω και εγώ. Έχω ήδη τα Unigine Heaven, Unigine Valley και τη έκδοση 3DMark Basic Edition αλλά δεν έχει όλες τις επιλογές ενεργοποιημένες. Τέλος πάντων, αν υπάρχει τρόπος να βρω πλήρεις εκδόσεις από αυτά που παίζετε και σεις, θα εκτιμούσα τη βοήθεια. Ευχαριστώ, Δημήτρης Όλα Μαμά, κανένα overclock
BabisTs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, Matrix7 είπε Θα τη βάλω αγγελία και θα γράψω παράδοση μόλις βγει η επόμενη σειρά!Με νερό είσαι φαντάζομαι ε;Λέω να της δώσω πρόσβαση στα μεγαλύτερα voltage points αλλά διάβασα για ένα χρόνο ζωής κ κρατιέμαι fan του αέρα είμαι ....και σε cpu αλλά και σε gpu..... 3 ώρες πριν, deltaphi είπε και τη έκδοση 3DMark Basic Edition αλλά δεν έχει όλες τις επιλογές ενεργοποιημένες. Τέλος πάντων, αν υπάρχει τρόπος να βρω πλήρεις εκδόσεις από αυτά που παίζετε και σεις, θα εκτιμούσα τη βοήθεια. 3d mark αγορά στο steam 1
deltaphi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, BabisTs είπε fan του αέρα είμαι ....και σε cpu αλλά και σε gpu..... 3d mark αγορά στο steam Άρα δεν παίζει σπασμένο, μόνο με πληρωμή
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Υπάρχει και σπασμένο αλλά θέλει ψάξιμο.
gpapad20 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 ρε μαγκες εδω κ λιγες μερες οταν συνδεω pc με την tv μου αναβοσμηνει κ δεν παιζει κ το Hdr το καλωδιο ειναι v2 το ειχα παρει κανα 50ρι και ειναι δεκα μετρα λετε να παθε τπτ η ti ? αλλιως πειτε κανα τουμπανο καλωδιο 5 μετρα
mcrae13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gpapad20 είπε ρε μαγκες εδω κ λιγες μερες οταν συνδεω pc με την tv μου αναβοσμηνει κ δεν παιζει κ το Hdr το καλωδιο ειναι v2 το ειχα παρει κανα 50ρι και ειναι δεκα μετρα λετε να παθε τπτ η ti ? αλλιως πειτε κανα τουμπανο καλωδιο 5 μετρα δεν έχεις άλλο καλώδιο ή οθόνη να δοκιμάσεις? Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από mcrae13
BabisTs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, deltaphi είπε Άρα δεν παίζει σπασμένο, μόνο με πληρωμή σπασμένο παίζει αν ψαχτείς..... αλλά validation στο 3d mark δεν θα παίρνεις αν σε ενδιαφέρει..... Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από BabisTs
deltaphi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 18 λεπτά πριν, BabisTs είπε σπασμένο παίζει αν ψαχτείς..... αλλά validation στο 3d mark δεν θα παίρνεις αν σε ενδιαφέρει..... Thanks για τη βοήθεια, Θα δω στο Steam πόσο θέλει και ίσως το αγοράσω αν δεν είναι πολλά. Επίσης, για ρυθμίσεις OC, το GPU Tweak II ή το MSI Afterburner προτιμάτε;
BabisTs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, deltaphi είπε Επίσης, για ρυθμίσεις OC, το GPU Tweak II ή το MSI Afterburner προτιμάτε; msi afterburner Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από BabisTs 1
deltaphi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 50 λεπτά πριν, BabisTs είπε msi afterburner Thanks και εγώ αυτό προτιμώ, το χρησιμοποιούσα στην προηγούμενη MSI κάρτα γραφικών μου (GTX 980 Ti Seahawk).
BabisTs Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 πατώντας γκάζι σε gpu μόνο....daily ο cpu......41227gpuscore 4 1
Sarandis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 To πάτησα το κουμπί. Ήρθε σήμερα, το μόνο που πρόλαβα ήταν καμιά ώρα exodus και είδα οτι φοράει και samsung. Υπομονή μέχρι το σκ. Επαγγελματικό unboxing Spoiler Υποχρεωτική φωτό με full rgb για παραπάνω fps Spoiler 4
deltaphi Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Τελικά αγόρασα το 3DMark. Με λίγο tweaking, ένα σκορ: Έβαλα δοκιμαστικά +150 Core, +1000 Memory και 115% Power, με 65% Fan Speed. Πόσο λέτε να δοκιμάσω παραπάνω? Δεν έχω ασχοληθεί με το extreme OC και γι' αυτό το πάω συντηρητικά. Thanks!
Acmilangr2 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, Sarandis είπε To πάτησα το κουμπί. Ήρθε σήμερα, το μόνο που πρόλαβα ήταν καμιά ώρα exodus και είδα οτι φοράει και samsung. Υπομονή μέχρι το σκ. Επαγγελματικό unboxing Απόκρυψη περιεχομένων Υποχρεωτική φωτό με full rgb για παραπάνω fps Απόκρυψη περιεχομένων Καλορίζικη. Θα την κάνεις με νερό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα