Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αγοραζω λεμε... αλλα τα Ampere ειναι πολυ μακρια! Το θεμα ειναι να διπλασιάσει το RT Performance. 

Θελω ενα PS5 να παιξω ολα τα games του PS4, 4K+60fps 

horizon, god of war, uncharted, spiderman, last of us και και και....

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ROG-X είπε

Δεν αγοραζω λεμε... αλλα τα Ampere ειναι πολυ μακρια! Το θεμα ειναι να διπλασιάσει το RT Performance. 

Θελω ενα PS5 να παιξω ολα τα games του PS4, 4K+60fps 

horizon, god of war, uncharted, spiderman, last of us και και και....

Είσαι off topic μικρέ. 

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα ακυρο οι νεες καρτες " Σουπερ " ειχαμε κανενα αλλο νεο για ανταγωνιστη της 2080ti? 

Ειδα οτι λενε η 2080 σουπερ θα ειναι σαν ρεφερενς 2080τι, αρα η σουπερ θα ειναι σαν μια rtx2080ti OC?

Με εχουν μπερδεψει

Δημοσ.
5 ώρες πριν, sinsane είπε

Τελικα ακυρο οι νεες καρτες " Σουπερ " ειχαμε κανενα αλλο νεο για ανταγωνιστη της 2080ti? 

Ειδα οτι λενε η 2080 σουπερ θα ειναι σαν ρεφερενς 2080τι, αρα η σουπερ θα ειναι σαν μια rtx2080ti OC?

Με εχουν μπερδεψει

Όχι 

• Like 1
Δημοσ.

Κρίμα.

Φανταστείτε τι ωραία που θα ήταν ένα +5% bump που θα είχε η Super Ti στο Firestrike για τους αριθμολάγνους. Οργασμός και μόνο που το σκέφτεται κάποιος...

Και με OC ίσως πήγαινε και 7%. Που να τα πετύχεις αυτά με τις τωρινές υλοποιήσεις.  :P

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Κρίμα.

Φανταστείτε τι ωραία που θα ήταν ένα +5% bump που θα είχε η Super Ti στο Firestrike για τους αριθμολάγνους. Οργασμός και μόνο που το σκέφτεται κάποιος...

Και με OC ίσως πήγαινε και 7%. Που να τα πετύχεις αυτά με τις τωρινές υλοποιήσεις.  :P

Παιζεις με SLI αν θες παραπανω νουμερα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε

SLI με Super Ti θα ήταν ακόμη παραπάνω όμως 

Και με Ti ampere θα πανε ακομα παραπανω. Καλα τα νουμερα στα benchmarks 1 2 φορες το χρονο απλα για το score. Δεν προσφερουν κατι αλλο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Δεν ανεχόμαστε ειρωνείες σε αυτό το νήμα. :P

Κρίμα, γιατί εγώ ήθελα να ρωτήσω που έχω ''απλή 2080'', τι προτείνετε να γράψω με μαρκαδόρο στο κουτάκι της δίπλα από το 2080, TI, Super, ή STI σαν το Subaru?? :P  

Επεξ/σία από outlaw star
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, outlaw star είπε

Κρίμα, γιατί εγώ ήθελα να ρωτήσω που έχω ''απλή 2080'', τι προτείνατε να γράψε με μαρκαδόρο στο κουοτάκι της δίπλα από το 2080, TI, Super, ή STI σαν το Subaru?? :P  

Πρεπει να σβησεις ομως και τα 8gb Vram και να το κανεις 11,δεν αρκει μονο ενα ti διπλα απο το ονομα :D

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, outlaw star είπε

Κρίμα, γιατί εγώ ήθελα να ρωτήσω που έχω ''απλή 2080'', τι προτείνατε να γράψε με μαρκαδόρο στο κουοτάκι της δίπλα από το 2080, TI, Super, ή STI σαν το Subaru?? :P  

Εσυ δεν εχεις θεση εδω. Στο απλο νημα με την πλέμπα :P:P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε

Εσυ δεν εχεις θεση εδω. Στο απλο νημα με την πλέμπα :P:P

Θα reportaro πάνω στο κορμάκι σου ρε, παρέα με τους moderators :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...