DEADLAZARUS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Μπορούμε να γράψουμε και για performance σε............ games! (αν παίζετε games μερικοί) Και μια που το έφερε η κουβέντα, έβαλα εχθές το Fallout 4 για μια δοκιμή σε 4Κ+TAA και η απόδοση που πήρα ήταν απογοητευτική. Σχεδόν unplayable σε ultra settings. Δεν κράτησα νούμερα αλλά το framerate μου φάνηκε ότι έπεφτε στα 20s στην δασώδη περιοχή. Ούτε καν με το G-Sync δεν μπόρεσα να πλησιάσω 60άρι. Έριξα τα γραφικά σε high και ενώ η κατάσταση βελτιώθηκε, πάλι γονάτιζε όλο το σύστημα. Άπιαστα τα 60άρια. Ούτε στο Exodus με Ray-Tracing δεν είδα τόσο μαύρα χάλια... Δεν πείραξα άλλα settings γιατί έφαγε rage uninstall Κανένας άλλος που να έπαιξε Fallout 4 σε 4Κ? Εδώ και καιρό, έχω πάψει ν' ασχολούμαι με ultra settings. Χρησιμοποιώ μια μείξη High/Very High/Ultra και τέλος. Θα μου πεις (και θα έχεις απόλυτο δίκιο), "καλά, πήραμε κάρτα 1.000 και πλέον ευρώ και θα "ρίχνουμε" settings"; Ε, καμιά κάρτα δεν είναι τέλεια. Γι' αυτό και τις αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα. Άσε που πολλά παιχνίδια είναι unoptimized μέχρι αηδίας. 2
D.Luffy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Εδώ και καιρό, έχω πάψει ν' ασχολούμαι με ultra settings. Χρησιμοποιώ μια μείξη High/Very High/Ultra και τέλος. Θα μου πεις (και θα έχεις απόλυτο δίκιο), "καλά, πήραμε κάρτα 1.000 και πλέον ευρώ και θα "ρίχνουμε" settings"; Ε, καμιά κάρτα δεν είναι τέλεια. Γι' αυτό και τις αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα. Άσε που πολλά παιχνίδια είναι unoptimized μέχρι αηδίας. Συμφωνώ και δεν με πειράζει να κάνω κάποιες θυσίες σε τόσο μεγάλη ανάλυση. Αλλά από την άλλη δεν περίμενα τόσο απαγορευτικό performance από παιχνίδι του 15. Εκτός αν υπάρχει διαφορετικό πρόβλημα (πχ drivers) και δεν το κατάλαβα. Πάντως η Creation Engine είναι κυριολεκτικά για τον πτσο και ελπίζω η Bethesda να έχει επενδύσει σε κάτι νέο στα επόμενα games... Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από D.Luffy 2
Acmilangr2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 55 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Μπορούμε να γράψουμε και για performance σε............ games! (αν παίζετε games μερικοί) Και μια που το έφερε η κουβέντα, έβαλα εχθές το Fallout 4 για μια δοκιμή σε 4Κ+TAA και η απόδοση που πήρα ήταν απογοητευτική. Εντελώς unplayable σε ultra settings. Δεν κράτησα νούμερα αλλά το framerate μου φάνηκε ότι έπεφτε στα 20s στην αρχική περιοχή έξω από το vault. Ούτε με το G-Sync δεν μπόρεσα να πλησιάσω 60άρι πουθενά. Ούτε καν κοιτώντας το έδαφος. Έριξα τα γραφικά σε high και ενώ η κατάσταση βελτιώθηκε, πάλι γονάτιζε όλο το σύστημα. Άπιαστα τα 60άρια. Ούτε στο Exodus με Ray-Tracing δεν είδα τόσο μαύρα χάλια... Δεν πείραξα άλλα settings γιατί έφαγε rage uninstall Κανένας άλλος που να έπαιξε Fallout 4 σε 4Κ? Εγώ. Χωρίς TAA (σε 4k χρειάζεται αλήθεια;) Έχω συνήθως 70-100fps ultra 1
D.Luffy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Εγώ. Χωρίς TAA (σε 4k χρειάζεται αλήθεια;) Έχω συνήθως 70-100fps ultra Δηλαδή το μοναδικό λάθος ήταν το TAA? Θα το ξανακατεβάσω να δοκιμάσω...
Acmilangr2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε Δηλαδή το μοναδικό λάθος ήταν το TAA? Θα το ξανακατεβάσω να δοκιμάσω... Δεν δοκίμασα με TAA
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Καλά εδώ μέσα ταιριάζει άλλη εικόνα, παρόμοια με αυτή αλλά με τον ίδιο εξευτελισμό
rofl Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 17 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά εδώ μέσα ταιριάζει άλλη εικόνα, παρόμοια με αυτή αλλά με τον ίδιο εξευτελισμό παντως αυτο ειναι το κοινο της 2080ti κατα 80% και βαλε
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Το 'χω πει, και οι high-end-άδες του ήχου, απλά πούλαγαν μούρη με το σύστημα. Εδώ τώρα ο άλλος αλλάζει την 2080Ti με άλλη μπας και έχει samsung μνήμες και βγάλει 5FPS παραπάνω στο Firestrike..Έρχεται ο κονσολάς, του πετάει στη μούρη ένα Last of Us και τον ξεφτιλίζει.
DEADLAZARUS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Παίζουμε. Γι' αυτό δεν σχολιάζουμε. Προς ενημέρωσή σας. 6
rofl Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Παίζουμε. Γι' αυτό δεν σχολιάζουμε. Προς ενημέρωσή σας. μπραβο ρε μαν. καλα κανεις τοτε. games > forums. εμενα με χτυπησε οργη θεου χτες και δεν μπορω να παιξω ακομα. ακομα στηνω και κανω shitposting Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από rofl
HALF EVIL Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το 'χω πει, και οι high-end-άδες του ήχου, απλά πούλαγαν μούρη με το σύστημα. Εδώ τώρα ο άλλος αλλάζει την 2080Ti με άλλη μπας και έχει samsung μνήμες και βγάλει 5FPS παραπάνω στο Firestrike..Έρχεται ο κονσολάς, του πετάει στη μούρη ένα Last of Us και τον ξεφτιλίζει. Θελεις τωρα την evga μου μπας και βγάλεις κανένα σκοράκι γιατί κοιτάζω για την Matrix μόλις ειναι διαθέσιμη και άσε τις κονσόλες. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από HALF EVIL 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δώστην στον μπουγατσίνο aka Mr.X μπας και χαρεί κι' αυτός λίγο RTX.
BabisTs Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 βάζει reshade αυτός....🤣...rtx δεν μπαίνει στο rig του.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα