Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε

Μπορούμε να γράψουμε και για performance σε............ games! (αν παίζετε games μερικοί) :P

Και μια που το έφερε η κουβέντα, έβαλα εχθές το Fallout 4 για μια δοκιμή σε 4Κ+TAA και η απόδοση που πήρα ήταν απογοητευτική.

Σχεδόν unplayable σε ultra settings. Δεν κράτησα νούμερα αλλά το framerate μου φάνηκε ότι έπεφτε στα 20s στην δασώδη περιοχή. Ούτε καν με το G-Sync δεν μπόρεσα να πλησιάσω 60άρι. Έριξα τα γραφικά σε high και ενώ η κατάσταση βελτιώθηκε, πάλι γονάτιζε όλο το σύστημα. Άπιαστα τα 60άρια. Ούτε στο Exodus με Ray-Tracing δεν είδα τόσο μαύρα χάλια...

Δεν πείραξα άλλα settings γιατί έφαγε rage uninstall :P

Κανένας άλλος που να έπαιξε Fallout 4 σε 4Κ?

Εδώ και καιρό, έχω πάψει ν' ασχολούμαι με ultra settings. Χρησιμοποιώ μια μείξη High/Very High/Ultra και τέλος.

Θα μου πεις (και θα έχεις απόλυτο δίκιο), "καλά, πήραμε κάρτα 1.000 και πλέον ευρώ και θα "ρίχνουμε" settings";

Ε, καμιά κάρτα δεν είναι τέλεια. Γι' αυτό και τις αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα.

Άσε που πολλά παιχνίδια είναι unoptimized μέχρι αηδίας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Εδώ και καιρό, έχω πάψει ν' ασχολούμαι με ultra settings. Χρησιμοποιώ μια μείξη High/Very High/Ultra και τέλος.

Θα μου πεις (και θα έχεις απόλυτο δίκιο), "καλά, πήραμε κάρτα 1.000 και πλέον ευρώ και θα "ρίχνουμε" settings";

Ε, καμιά κάρτα δεν είναι τέλεια. Γι' αυτό και τις αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα.

Άσε που πολλά παιχνίδια είναι unoptimized μέχρι αηδίας.

Συμφωνώ και δεν με πειράζει να κάνω κάποιες θυσίες σε τόσο μεγάλη ανάλυση. Αλλά από την άλλη δεν περίμενα τόσο απαγορευτικό performance από παιχνίδι του 15. Εκτός αν υπάρχει διαφορετικό πρόβλημα (πχ drivers) και δεν το κατάλαβα.

Πάντως η Creation Engine είναι κυριολεκτικά για τον πτσο και ελπίζω η Bethesda να έχει επενδύσει σε κάτι νέο στα επόμενα games...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Μπορούμε να γράψουμε και για performance σε............ games! (αν παίζετε games μερικοί) :P

Και μια που το έφερε η κουβέντα, έβαλα εχθές το Fallout 4 για μια δοκιμή σε 4Κ+TAA και η απόδοση που πήρα ήταν απογοητευτική.

Εντελώς unplayable σε ultra settings. Δεν κράτησα νούμερα αλλά το framerate μου φάνηκε ότι έπεφτε στα 20s στην αρχική περιοχή έξω από το vault. Ούτε με το G-Sync δεν μπόρεσα να πλησιάσω 60άρι πουθενά. Ούτε καν κοιτώντας το έδαφος.

Έριξα τα γραφικά σε high και ενώ η κατάσταση βελτιώθηκε, πάλι γονάτιζε όλο το σύστημα. Άπιαστα τα 60άρια. Ούτε στο Exodus με Ray-Tracing δεν είδα τόσο μαύρα χάλια...

Δεν πείραξα άλλα settings γιατί έφαγε rage uninstall :P

Κανένας άλλος που να έπαιξε Fallout 4 σε 4Κ?

Εγώ. 

Χωρίς TAA (σε 4k χρειάζεται αλήθεια;) 

Έχω συνήθως 70-100fps ultra 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Εγώ. 

Χωρίς TAA (σε 4k χρειάζεται αλήθεια;) 

Έχω συνήθως 70-100fps ultra 

Δηλαδή το μοναδικό λάθος ήταν το TAA? Θα το ξανακατεβάσω να δοκιμάσω...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε

Δηλαδή το μοναδικό λάθος ήταν το TAA? Θα το ξανακατεβάσω να δοκιμάσω...

Δεν δοκίμασα με TAA

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά εδώ μέσα ταιριάζει άλλη εικόνα, παρόμοια με αυτή αλλά με τον ίδιο εξευτελισμό :P

παντως  αυτο ειναι το κοινο της 2080ti κατα 80% και βαλε:P

Δημοσ.

Το 'χω πει, και οι high-end-άδες του ήχου, απλά πούλαγαν μούρη με το σύστημα. Εδώ τώρα ο άλλος αλλάζει την 2080Ti με άλλη μπας και έχει samsung μνήμες και βγάλει 5FPS παραπάνω στο Firestrike..Έρχεται ο κονσολάς, του πετάει στη μούρη ένα Last of Us και τον ξεφτιλίζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Παίζουμε. Γι' αυτό δεν σχολιάζουμε. Προς ενημέρωσή σας.

μπραβο ρε μαν. καλα κανεις τοτε. games > forums.

εμενα με χτυπησε οργη θεου χτες και δεν μπορω να παιξω ακομα.

ακομα στηνω και κανω shitposting:P

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το 'χω πει, και οι high-end-άδες του ήχου, απλά πούλαγαν μούρη με το σύστημα. Εδώ τώρα ο άλλος αλλάζει την 2080Ti με άλλη μπας και έχει samsung μνήμες και βγάλει 5FPS παραπάνω στο Firestrike..Έρχεται ο κονσολάς, του πετάει στη μούρη ένα Last of Us και τον ξεφτιλίζει.

Θελεις τωρα την  evga μου μπας και βγάλεις κανένα σκοράκι γιατί κοιτάζω για την Matrix μόλις ειναι διαθέσιμη :P:P και άσε τις κονσόλες. :cool:

Επεξ/σία από HALF EVIL
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...