Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μάλλον δεν έχεις βάλει high το global illumination γιατί εγώ που τέσταρα χτες σε 1440P μια χαρά συμφωνούν τα νούμερα με τα δικά του..

Δεν προσεξα το συγκεκριμενο θα το δω και θα επανελθω. θα δοκιμασω και 2κ 4κ να δω τι παιζει απλα και σε προηγουμενα του ειχαμε διαφορα στα fps.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε γι' αυτό, βάλτο high και θα δεις την κατρακύλα :P Τα νούμερα του John είναι μια χαρά γενικά, αν κάπου τον κόβει ο CPU/RAM το τονίζει, αν όμως τα νούμερα που ποστάρει είναι με 99% GPU usage, δεν πρόκειται να βελτιωθούν με αλλαγή CPU/RAM γιατί πολύ απλά η GPU δουλεύει στο μέγιστο.

Τώρα περιμένει τους Zen 2 όπως έχει πει για να κάνει upgrade. Επίτηδες δεν κάνει τόσο καιρό upgrade για να φαίνονται τα unoptimized situations στις μηχανές γραφικών, αν είχε 9900Κ με γρήγορες RAM ας πούμε, θα έκανε brute-force και δεν θα μπορούσε να κάνει expose τα θέματα των μηχανών.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Και φαντάζομαι πως το πόρισμα είναι πως φταίει η 2080ti για αυτό το θέμα..... 

Αν εισαι σπιτι κανε ενα run τομας.

Εγω δεν μπορω ειμαι δουλεια τωρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άντε να bencharoume και με την aorus πια σαν mobo.....στα ίδια με την taichi (14073 score είχα βγάλει).....

Χωρίς τίτλο.png

Πάμε και ένα F1 2018 (Melbourne) με stock gpu

1.png

Επεξ/σία από BabisTs
  • Like 6
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ε γι' αυτό, βάλτο high και θα δεις την κατρακύλα :P Τα νούμερα του John είναι μια χαρά γενικά, αν κάπου τον κόβει ο CPU/RAM το τονίζει, αν όμως τα νούμερα που ποστάρει είναι με 99% GPU usage, δεν πρόκειται να βελτιωθούν με αλλαγή CPU/RAM γιατί πολύ απλά η GPU δουλεύει στο μέγιστο.

Τώρα περιμένει τους Zen 2 όπως έχει πει για να κάνει upgrade. Επίτηδες δεν κάνει τόσο καιρό upgrade για να φαίνονται τα unoptimized situations στις μηχανές γραφικών, αν είχε 9900Κ με γρήγορες RAM ας πούμε, θα έκανε brute-force και δεν θα μπορούσε να κάνει expose τα θέματα των μηχανών.

Το έβαλα high σε 1080p αρχικά. 

Κάτω από 110fps  δεν είδα. Οκ είμαι στην αρχή ακόμη άλλα και πάλι.. Μεγάλη διαφορά μου φαίνεται.

20190607_233507.jpg

20190607_233458.jpg

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Με GI Medium.. Πανωλεθρία στου Πασχάλη..

Q2-RTX-1080.png

Q2-RTX-1440.png

Q2-RTX-2160.png

Ποιος θα μου το έλεγε ότι μετά από 20+ χρόνια θα ξαναέβαζα το quake 2 με την 1080 και θα έβγαζα λιγότερα fps από ότι με την powervr και τον 200ρη mmx που είχα τότε. 😁

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Με GI Medium.. Πανωλεθρία στου Πασχάλη..

Q2-RTX-1080.png

Q2-RTX-1440.png

Q2-RTX-2160.png

Εντύπωση μου κάνει η gtx 1660 που δέρνει όλες τις Pascal 😀

Το δοκίμασα και εγώ και με την gtx 1080, μόνο στα 720p μπορείς να παίξεις με 30-35fps σταθερά, με το Global illumination στο low :)

Απο την άλλη το παιχνίδι είναι πολύ βαρυ αν δεν κάνω λάθος χρησιμοποιεί όλες τις τεχνικές Ray tracing 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...